Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רציתי לשאול אם מישהו השתמש בחברת שילוח לשלוח דברים כמו גלונים של מוצרי ניקוי והאם מצאתם חברה שדרכה זה ממש משתלם.

יש עכשיו כל מיני מבצעים באמזון על חומרי ניקוי של cg,סתם לדוגמא גלון של citrus עולה במחיר של בקבוק מאוטוסטור.

וחשבתי אולי יצא משתלם לקנות כמה דברים ולשלוח דרך שילוח ימי של buy2usa או משהו כזה.. השאלה היא האם מישהו ניסה את זה ויודע עד כמה העניין יצא משתלם?, בקשר לשילוח בתוך ארהב אז הוא בחינם, לא לחשב אותו בעלויות.

פורסם

יש באתר של buy2usa מחשבון שאתה יכול לבדוק כמה יעלה המשלוח (צריך להכניס מידות ומשקל). אם מדובר במוצר בודד מאמאזון אז יש מחשבון amazon שאתה יכול להכניס את הלינק ולקבל ישר עלות כוללת.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

מהיכרות לא קטנה עם buy2usa ואמזון לא זה אמין ולא זה בקשר למידות מישלוח, אמזון בדרך כלל הולכים שבע צעדים קדימה ומביאים אריזות מגוחכות בגודל ואם אתה רוצה אריזה מחדש זה עולה כסף בbuy2usa ובשורה התחתונה אתה ממש לא יכול להיות בטוח מה המחיר הסופי שתשלם.

אני יודע מראש שמוצר אחד לא ישתלם לי אבל השאלה היא על 3-4 גלונים ומגבות אולי זה יהיה משתלם, כשאני אומר משתלם אם אין פער של לפחות 40 אחוז מבחינתי זה לא משתלם.

והשאלה הנשאלת האם מישהו עשה דבר כזה בעבר ומצא אותו משתלם, אולי עם חברת שילוח אחרת?, שיפיטו ממה שיצא לי לחוות במשלוחים כבדים הם האופציה האחרונה.

פורסם

אם אתה מזמין כמה גלונים כנראה שמה שיקבע את המחיר זה המשקל ולא נפח האריזה, ומהבחינה הזאת המחשבון סה"כ בסדר ויכול להיות לך אומדן לא רע. במידה ובכל זאת המשקל הנפחי גבוה ביחס למשקל בפועל אריזה מחדש עולה 5$, וזה בגדול טווח הטעות של מחיר המשלוח. כמובן כל זה לא כולל את המיסים ותוספת הביטוח.

ובדר"כ בשורה התחתונה זה לא כזה משתלם, לא בפער של 40% (אם כי כל מקרה לגופו), אבל לא תמיד יש תחליף. בדר"כ כשאני מזמין רוב המשלוח מורכב מפריטים שלא נמכרים בארץ.

לגבי חברה מועדפת, את שיפטו לא יצא לי לנסות, אבל buy2usa יצאה לי יותר משתלמת בעבר ממסטופ ומגלובל-שופ.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

טוב אז לפי חברת שילוח דיל טס במשלוח ימי יצא לי בערך 190 שח, אולי קצת פחות לגלון סיטורס.. אוטוסטור לא מוכרים סיטורס בגלון אז לפי קניית בודדים יצא לי 464 שח לאותה כמות.. ואני אנסה לדחוף עוד כמה מגבות בשביל למקסם את הרווח חח.

מה אתם אומרים 190 שח לגלון סיטורס כולל משלוח עד הבית, משתלם?

פורסם

אם תהיה היענות של חברי פורום נוספים למשלוח כדי להוזיל עלויות, אתה בעד?

אין לי בעיות עם גלונים, ולא יזיק לי האנידיוו נוסף בצד

M-TECH E46

פורסם (נערך)

את האמת אני זוכר שגם האנידו היה במבצע אני כבר אבדוק מחיר.

ומבחינתי כמה שיותר יותר טוב

עריכה:

האנידו יעלה במקסימום 219, אני פשוט מחשב לפי שער גבוהה יותר ומשקל גבוהה יותר בשביל להיות בטוח שלא יהיו הפתעות, אבל בתאכלס זה יותר לכיוון 200 וקצת

עריכה אחרונה על ידי eran89
פורסם

איך אתה עושה את החישוב?

(32$ זה המוצר כולל מס של 6% בתוך אמריקה,

גאלון זה 3.7 ק"ג כלומר לפי הטבלה זה עוד 70$ מינימום,

בגלל שזה עובר את ה75, סיכוי טוב שיהיה גם מס\מע"מ כלשהו..)

פורסם

אז זהו שיש מבצעים. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B009OTW646/ref=mp_s_a_1_29?qid=1437144686&sr=8-29&m=ATVPDKIKX0DER&pi=AC_SY200_QL40&keywords=chemical+guys&dpPl=1&dpID=51U3cdIhPBL&ref=plSrch

אל תשאל אותי כמה יצא לי מקודם, פשוט תוריד מהמחיר את הקופון פלוס הsub של ה15 אחוז, אל תדאג אפשר לבטל את המנוי שניה אחרי זה, אלפי אמריקאים עשו את זה ביומים האחרונים חח.

אחרי זה משלוח ימי בדיל טס הוא 35 דולר ל5 קג והם יארזו את זה שוב בשבילך בחינם אם צריך, הם צוות נהדר.

ובקיצור יצא לי מקודם 54 דולר נראה לי כפול 4 שער הדולר וואלה, בקשר למשלוח של אמזון יש לי פריים עד סוף החודש אז המשלוחים בתוך ארהב חינם.

מיסים, עד 75 דולר מערך המוצר לא כולל מישלוח פטור מכל מס.

מכאן לא יהיה מיסים אלא אם המכס יחליט שזה אנטרקס ויעשה לזה ניסויי מעבדה אבל זה תמיד סוג של סיכון איתם.

וביגלל שזה מינימום 5 קג אז יהיה לי מקום לקצת מגבות.

ואלי, אני מהשפלה, גדרה, צריך לבדוק איתם כמה זה תוספת של עוד 5 קג, פשוט אני מהפלא והאתר שלהם החדש ביכלל לא זורם עם פלאפון.

אם אתה מעוניין תגיד לי כי ככל הנראה אם לא יראו לי שאני טועה לגמרי במספרים אני כנראה היום או מחר אזמין

פורסם (נערך)
אז זהו שיש מבצעים. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B009OTW646/ref=mp_s_a_1_29?qid=1437144686&sr=8-29&m=ATVPDKIKX0DER&pi=AC_SY200_QL40&keywords=chemical+guys&dpPl=1&dpID=51U3cdIhPBL&ref=plSrch

אל תשאל אותי כמה יצא לי מקודם, פשוט תוריד מהמחיר את הקופון פלוס הsub של ה15 אחוז, אל תדאג אפשר לבטל את המנוי שניה אחרי זה, אלפי אמריקאים עשו את זה ביומים האחרונים חח.

אחרי זה משלוח ימי בדיל טס הוא 35 דולר ל5 קג והם יארזו את זה שוב בשבילך בחינם אם צריך, הם צוות נהדר.

ובקיצור יצא לי מקודם 54 דולר נראה לי כפול 4 שער הדולר וואלה, בקשר למשלוח של אמזון יש לי פריים עד סוף החודש אז המשלוחים בתוך ארהב חינם.

מיסים, עד 75 דולר מערך המוצר לא כולל מישלוח פטור מכל מס.

מכאן לא יהיה מיסים אלא אם המכס יחליט שזה אנטרקס ויעשה לזה ניסויי מעבדה אבל זה תמיד סוג של סיכון איתם.

וביגלל שזה מינימום 5 קג אז יהיה לי מקום לקצת מגבות.

ואלי, אני מהשפלה, גדרה, צריך לבדוק איתם כמה זה תוספת של עוד 5 קג, פשוט אני מהפלא והאתר שלהם החדש ביכלל לא זורם עם פלאפון.

אם אתה מעוניין תגיד לי כי ככל הנראה אם לא יראו לי שאני טועה לגמרי במספרים אני כנראה היום או מחר אזמין

איך מבטלים אחרי זה את ה"Save 15% on your entire delivery when you subscribe to 5 items in the same month. Learn more"

עריכה :

אי אפשר לעשות על ישראל את זה.

עריכה אחרונה על ידי DarkWolf
פורסם
משלוח ימי בדיל טס הוא 35 דולר ל5 קג

אוקיי, אני הסתכלתי על משלוח בדואר, לכן לא הבנתי, אפשר לדעת כמה זמן משלוח ימי לוקח? (לפי מה שאני מכיר זה אזור החודשיים?)

לא רואה טעם בכלל בכל ההתעסקות.

אתה מזמין גאלון מאמזון יוצא כולל הכל 73$ תוך שבוע אצלך.

לפי הדיל טס נגיד 28$ גאלון+35$ משלוח =63$ אז חסכת 40 שקל, אבל השאלה מה הזמן שאתה מחכה? (במידה ויותר מחודש לא רואה טעם,

גם יש כאן עוד צד לבעיות על הדרך)

אבל זה רק אני.:roll:

פורסם

אם כבר רציתם גלון סיטרוס, פה:http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=161717844869&alt=web זה ב200 שקל כולל משלוח אווירי של שבוע וחצי במקום חודשיים ימי. תשאלו, אולי מציע גם האנידו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...