Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מתחמם פיג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הנ"ל מתחמם בצורה מוגזמת הוא מגיע לפעמים ל 110 מעלות בשקט ואחרי כמה דקות הטמפרטורה יורדת הקטע הוא שהנוזל לא מבעבע בכל זאת טמפרטורת רתיחה עכשיו לא מזמן החלפתי טרמוסטט וניקית רדיאטור והכל ופתאום זה אמרו לי שזה כנראה משאבת מים עכשיו אין לי בעיה להחליף אותה יש לי בעיה עם העלות הרכבה במוסך

החלק פלוס הרכבה פלוס מע"מ 850 שקל אני חייל קשה לי להיפרד מסכומים כאלה

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אולי זה בכלל לא משאבת מים

תודה.

פורסם

האם אחרי החלפת הטרמוסטט הכל היה בסדר ?

המאוורר מנוע עובד כשהמחוג על 100 ?

האם כשהמזגן עובד הוונטה גם עובדת והחום מנוע תקין ?

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם

סיכוי סביר שמדובר בנגד מהירויות למאוורר מנוע לא תקין.

אם יש חימום לתא הנוסעים המשאבה תקינה.

אורן

פורסם

היה לי סיטרואן c5 עם מנוע 2000 סמ"ק שזהה לשל הפז'ו.

אחרי שהחלפתי טרמוסטט, טמפרטורת המים הייתה מגיעה למקסימום בתחילת נסיעה ואחרי דקה חזרה לנורמל ולא עלתה במשך כל הנסיעה.

ככה אחרי כל התנעה, במוסך שברו את הראש במשך יומיים בדקו כל דבר אפשרי ובסוף גילו שהטרמוסטט החדש שהוא oem (לא בדיוק יודע מה זה) תקול, אחרי שהחליפו טרמוסטט למקורי לא הייתה שום בעיה.

אם אצלך זה אוטו סיפור האחריות היא של בעל המוסך על הטרמוסטט החדש.

שלא יגבה ממך כסף.

פורסם

החלפתי כבר שני טרמוסטטים

הוא מתחמם בעיקר כשאני נוסע בבין עירוני כשהוונטה לא עובדת אני נוסע על 120 + - המנוע מתחמם עובר 100-115 הבעיה היא שהוונטה לא עובדת במהירויות כאלה

יכול שזה מעיד על רדיאטור סתום?

פורסם
אין סיכוי שהרעש ישאר אחרי החלפת המייסב המרעיש.

לרוב הרעש נובע ממיסב מתיחה לא תקין.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא חיוב וללא התחייבות.

משרשור אחר, אולי גם לך יציע

פורסם

נראלי התבלבלת בשרשור

בכל אופן שמתי נוזל קירור מוזר כזה בתחנת דלק והצבע של הנוזל הוא כזה קריסטל מנטה יכול להיות שזה הנוזל בעייתי ומה גם שמתי לב שהמנוע בקושי מצליח להתקרר בעמידה

פורסם

אוקיי הבנתי

מה גם שמתי לב שהרדיאטור חימום הפנימי רותח אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני גם לפני כחצי שנה ניקיתי את הרדיאטור יכול להיות שהוא שוב נסתם?

• ספונסר פורום
פורסם

שלום.

מניסינוי בטיפול באלפי רכבי פזו-סיטרואן אני יכול להעיד שרדיאטור סתום זו תקלה מאוד נדירה ברכבים אלו עד לא ריימת בשימוש בנוזל קירור איכותי.

אתה מוזמן אלינו לבדיקה ללא תשלום וללא התחייבות עם התחייבות שלי לפתרון הבעיה.

פורסם

תראה אני גר באזור בעייתי שבו כל מוסך מחפש איך לדפוק אותך אני רוצה להגיע למוסך ולהגיד לו מה צריך לעשות כדי שלא יקח ממני 1000 שח על החלפת נגד

• תוכן חדש...