Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אובד עצות - רכב עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר במשך כמעט 3 שבועות אני מסתכל כל יום ביד 2 ובפורומים ולא מצליח להחליט איזה רכב לקנות.

אני מחפש רכב, נסיעות כל יום לעבודה (הרצליה) מחולון ובילויים בסופ״שים.

כלומר לא רק לנסיעה עירונית, כל יום אני אסע בכביש מהיר.

מאד חשוב לי שהרכב יהיה בטיחותי, רצוי קטן (בכל זאת אני נוסע לבד) וכמה שפחות התעסקות עם מוסך ותחנות דלק.

תקציב עד 25k

גיר לא כל כך משנה, עדיף אוטומט בגלל הפקקים

בבקשה גם להציע מכוניות שיש בשוק ( הייתי מאד שמח לקנות פונטו גרנדה דיינמיק ידנית אבל פשוט אין או במחיר מופקע)

תודה על העזרה !! :(

פורסם (נערך)

מצטרף לבקשה, עם דגש חשוב לשמירת ערך. ידוע שרכב זה לא השקעה, אבל במקרה הספיציפי הוא הולך להחזיק ברכב שנתיים ורוצה כמה שפחות ירידת ערך.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי eric_92
:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

דבר ראשון הנבואה ניתנה לשוטים. אף אחד לא יכול לנבא מה יהיה במיוחד שהשוק מאוד הפכפך (ראה מה קרה למאזדה ולסובארו שפעם היו מאוד "סחירות").

דבר שני, בתקציבים נמוכים מצב המכונית ה-ר-ב-ה יותר חשוב מאיזה רכב אתה בוחר. צריך לחפש רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה ו-מ-ת-ו-ע-ד-ת טסט ארוך ושכל המכלולים בו עובדים.

לדעתי אין טעם להשים דגש על ירידת ערך בתקציב נמוך כי כמה כבר תפסיד עליו? אם המחירון שלו הוא 30K ההבדל בין רכב שירידת הערך שלו היא 10% לשנה לבין 15% לשנה לא גדולה כמו רכב שהמחירון שלו הוא 70K.

מספיק תקלה אחת ש"תקזז" לך את אותה "ירידת ערך" שחסכת.

פורסם

תודה על התגובה איתמר!

אני שמח שעוד מישהו מזדהה איתי אריק :)

ברור לי שאף אחד לא מנבא מה יקרה לרכב, ואני מבטיח לך שכל רכב שאקנה אדאג דבר ראשון לראות איך טיפלו בו.

בהנחה שאני מוצא במצב טוב והיסטוריית טיפולים מלאה את כל הדגמים שנמצאים בתקציב,

ההתלבטות שלי היא איזה דגם מומלץ לי?

פורסם

סיאט איביזה 3 דלתות ידנית 2005-2006

חיסכונית בדלק, קטנה, יפה, יש שוק.

טיפולים קצת יותר יקרים מהרגיל, אבל הרכב די אמין.

• תוכן חדש...