Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי,

החלפנו לפני כשבועיים-שלוש את רפידות הברקס הקדמיות בקורולה (מקוריות)

נסענו מאז רק כ100 קמ.

אני אמור להעביר את הרכב טסט, אבל קראתי שכשהרפידות חדשות הן לא מתפקדות עדיין ב100%.

האם כדאי לחכות קצת עם הטסט או שזה זניח לדעתכם?

יש לי כמעט חודש לעשות את הטסט, אבל אני תמיד מעדיף לעשות כמה שיותר מהר ולגמור עם זה :)

עריכה אחרונה על ידי vardump
פורסם

100 ק"מ זה מעולה, לא זה מה שיכשיל אותך טסט.

למעשה אם מערכת הבלמים תקינה, גם אם תתקין רפידות חדשות ומיד תיגש לטסט אתה תעבור בקלות.

יום טוב גם לך

פורסם

אבל הרעש אומר שיש מגע ברזל-ברזל, אני טועה? הרי רפידה-ברזל לא אמור ליצור רעש שכזה.

ניצן.

פורסם

אישית לא נתקלתי בתופעה של רעשים . אני מקפיד על ניקיון טוב של האזור עם מברשת ברזל ,גירוז עם גריז נחושת , וגירוז מובילים עם גריז סיליקון. כמו כן להקפיד על רפידות איכותיות ,לא חייב הכי יקרות אבל של חברות מוכרות.

פורסם

לפי מה שהבנתי מהמוסך כיון שהצלחת לא חדשה, לוקח זמן עד שהרפידה החדשה מתחברת טוב עם הצלחת.

במידה ולא עובר עושים פאזה לרפידה.

פורסם
אבל הרעש אומר שיש מגע ברזל-ברזל, אני טועה? הרי רפידה-ברזל לא אמור ליצור רעש שכזה.

ניצן.

אתה טועה, בלמים חורקים מאינספור סיבות, כל חיספוס הכי קטן על הדיסק יגרום לחריקה, מדרגה בדיסק תגרום לחריקות, חוסר בפחיות על הרפידות יגרום לחריקות, חוסר גירוז של הרפידות יגרום לחריקות ועוד ועוד.. אין מה להתרגש מזה, חוץ מנזק "קוסמטי" אין סכנה בכך..

יום טוב גם לך

פורסם
אתה טועה, בלמים חורקים מאינספור סיבות, כל חיספוס הכי קטן על הדיסק יגרום לחריקה, מדרגה בדיסק תגרום לחריקות, חוסר בפחיות על הרפידות יגרום לחריקות, חוסר גירוז של הרפידות יגרום לחריקות ועוד ועוד.. אין מה להתרגש מזה, חוץ מנזק "קוסמטי" אין סכנה בכך..

תודה.

אפשר הסבר איך ה"פחיות" האלה עוזרות למניעת רעש?

פורסם

להבנתי מקטינות את החופש שיש לרפידה בתוך הקליפר ובכך מקטינות את האפשרות של הרפידה להכנס לויברציה.

יום טוב גם לך

פורסם

בנוסף הן מהוות חציצה בין הרפידה לקאליפר ובכך מקטינות את מעבר הויברציות של הרפידה לקליפר

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...