Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור מקרר LG למים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

4949823-2510.JPG

אצלי מחובר המפצל שבתמונה מתחת לכיור למערכת אוסמוזה, ממליץ לחבר מתחת לכיור עם פתיחה וסגירה שבעתיד שתרצה לנתק/לחבר יהיה לך סגירה מהירה של הקו מים.

בנוסף המלצה לחברה פילטר חיצוני לפני שנכנס למקרר ואותו תחליף כל תקופה של שנה ואותו תוכל להרכיב מתחת לכיור שלא יראו אותו

4090629-8402.jpg

בהצלחה

פורסם
מתעלק...

יש לי מקרר סמסונג, (שתי דלתות ומגירה למקפיא מתחתיהן), שמייצר קוביות קרח.

המקרר אצלי מ2012.

בחורף האחרון כיביתי את יצור הקרח, מלוח הבקרה.

כשהפעלתי אותו, עם בא הקיץ, לא יוצאות קוביות.

ניסיתי לנתק את המקרר מהחשמל לכמה שעות וזה לא עזר.

הפילטר של המים לקרח (נמצא בתוך המקרר למעלה), מעולם לא הוחלף, אם כי הוצאתי והחזרתי אותו.

עצות?

לפעמים המנגנון קופא ונתקע. יש מנגנונים שיש להם כפתור שמבצע סייקל של סיבוב המגש, חימום תחתי להפשרה ושפיכת הקרח. מצד שני זו גם יכולה להיות תקלה של המנוע של האייס מייקר או רגש טמפרטורה

רוב הסיכוי שהמגש נתקע ולא מצליח להתהפך

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מתעלק...

יש לי מקרר סמסונג, (שתי דלתות ומגירה למקפיא מתחתיהן), שמייצר קוביות קרח.

המקרר אצלי מ2012.

בחורף האחרון כיביתי את יצור הקרח, מלוח הבקרה.

כשהפעלתי אותו, עם בא הקיץ, לא יוצאות קוביות.

ניסיתי לנתק את המקרר מהחשמל לכמה שעות וזה לא עזר.

הפילטר של המים לקרח (נמצא בתוך המקרר למעלה), מעולם לא הוחלף, אם כי הוצאתי והחזרתי אותו.

עצות?

תוציא את המגירה של הקרח, תחפש בפנים למעלה /בצד כפתור שמוגן במעטה פלסטיק.

תלחץ עליו כמה שניות, תחזיר את המגש ותמתין כמה שעות

פורסם

ככה זה נראה.

מה אני צריך לפרק? את הפלסטיק הלבן הקדמי?

אגב, המגש ריק ממים/קרח, זה אומר שהבעיה במקור המים או הפילטר?

uploadfromtaptalk1436721120628.jpguploadfromtaptalk1436721132315.jpguploadfromtaptalk1436721145173.jpg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יש מתחת למכסה הלבן כפתור קטן, תלחץ עליו כמה שניות.

אין צורך לפרק כלום רק להוציא את מגירת הקרח

פורסם

מצאתי את הכפתור. תודה!

לחצתי כ20 שניות, המגש התהפך וחזר למקומו ובסוף היה צליל צפצוף.

זה היה בערב. בבוקר עדיין אין קרח.

המגש ריק ממים.

בנוסף, כשסגרתי את דלת המקרר בערב, לאחר הלחיצה, נשמע צליל של זרימת מים, אבל צליל חלש בהרבה ממה שזכור לי.

איך אני בודק למה לא מגיעים מים למגש?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה כבר יותר מדיי בשבילי...

בכל מקרה תנסה לבדוק שיש בכלל זרימת מים למקרר אולי משהו סתום בדרך.

אם אני לא טועה יש גם ברז חשמלי שיכול להיות שיש בעיה איתו, תנסה לבדוק בחוברת הפעלה של המקרר

פורסם

תבדוק שהפילטר לא סתום

תחזור על התהליך מספר פעמים לא תמיד התקלה משתחררת מיד

תבדוק שאחרי שנכנסו מים האם נוצרו קובייות קרח (תבדוק עם האצבע אחרי שעה שעתיים), יכול להיות שהטרמוסטט נדפק ולא מזהה קיפאון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תחליף את הפילטר. ניסיוני עם הסמסונג שהיה לי הוא שאחרי חצי שנה הפילטר מלא ג'יפה. לא שפתחתי אותו, פשוט ראיתי מה נוזל ממנו בעת ההחלפה. ואם ייבשת אותו הרי שגם הג'יפה התיבשה ונוצרה לך יציקה בפילטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יצאתי חומוס.

הברז מתחת לכיור היה סגור.

בכל אופן, נראה לי שרצוי להחליף את הפילטר, אחרי 3 שנים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לדעתי רצוי להחליף פילטר אחת לחצי שנה או לא להשתמש בכלל

הפילטר הופך עם הזמן לתרבית חיידקים

פורסם

עדכון לטובת הכלל

לאחר שיחה עם מנהל שירות נחמד בשם אשר מברימאג הוא אישר להתקין צינורפלסטיק 6ממ לבן.

במקום צינור 16ממ שחור שבסופו ברז 3/4 מגושם.

O545449.jpg

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...