Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המילה האחרונה במלחמה בנשירת שער זה מינוקסידיל שמגיע בצורת קצף.

הראשונים שיצאו עם זה הם rogaine שהם היו הראשונים ששיווקו את מינוקסידיל.

בארץ עדיין לא משווקים את זה אפילו שזה קיים בשאר העולם כבר כמה שנים.

בארה"ב יש רשת כמו סופרפארם שנקראת CVS שיש להם מוצרים עם השם שלהם והם גם מוכרים מינוקסידיל קצף תחת המותג שלהם ובהסברים על המוצר כתוב בגדול made in israel.

אז עשיתי חיפוש קטן ומצאתי שזה מיוצר ע"י perrigo .

בסופרפארם מוכרים מינוקסידיל קצף של perrigo תלת השם הרגיין במחיר של 159 ש"ח ליחידה.

ב CVS מוכרים את אותו מוצר בחבילה של 3 במחיר של 39.99 $ (אני חושב שצריך להוסיף מע"מ מקומי)

סה"כ יוצא בערך 55 ש"ח ליחידה של מוצר ישראלי שנמכר בארץ ב 159 ש"ח.

http://www.cvs.com/shop/beauty/hair-care/treatments/cvs-hair-regrowth-treatment-for-men-easy-to-use-foam-skuid-870795

07072014120148@hairgain_foam_W_190.jpg

cvs.jpg

אייל

פורסם

יותר זול קרחת. חבל על הכסף.

אם אתה מתחיל עם זה צריך להמשיך כל עוד אתה רוצה לראות שיער על הראש כי אחרת היא ינשור ומהר.

פורסם

נו, אז גם שמן נחשים יותר זול בחו"ל.

כמאמר אלברשטיין/לוין: בלונדון לפחות הייאוש נעשה יותר נוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש רק דבר אחד שעוצר את נשירת השיער - הרצפה.

כל השאר, כמו שאמר HANS, שמן נחשים, ברמות שונות של מחירים.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

כמה הסברים:

1. בארה"ב השוק הזה של תרופות ללא מרשם ששמותגות ע"י הרשת הוא שוק רווי ומאוד תחרותי. לעיתים גם הרשתות עצמם מסבסדות חלק מהמחירים על מנת למשוך לקוחות.

2. בארה"ב הרשתות עצם אחראיות על פרסום המוצר, שיווק, והתוויה של העטיפה. מה שחוסך ליצרן הרבה כסף שמגיע ללקוח(בניגוד למקומות אחרים *האמ*ישראל*האמ*, ששם הסבסוד מגיע רק לכיס של ההנהלה)

3. ספציפית לפריגו, 95 אחוז מהמוצרים שלהם מיועדים לשוק ארה"ב, ומה שהיא מוכרת פה בשנה, היא מוכרת שם בשעה. לכן מן הסתם המחירים יהיו גבוהים יותר פה.

4. ארה"ב היא באמת יוצאת דופן בעניין הזה. מציע לבדוק כמה עולה מינוקסידיל קצף גנרי באנגליה למשל לשם קבלת פרספקטיבה נוספת.

פורסם

זה מה שהיה לך על הראש לפני שמנהל הבנק גרם לך למרוט אותו :evil:.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשר למצוא

rogaine בהרבה מקומות בארץ!

אני זוכר שהייתי קונה את זה ברמת חן ליד המרכז המסחרי. השתמשתי חצי שנה והפסקתי. זה דביק וביחד עם השמש החמה והזיע של הקיץ זה לא שילוב נוח.

הדבר היחידי שבאמת עושה עבודה זה פרופסיה אבל לך תדחוף את זה לגוף ותראה איך החשק המיני שלך יורד ביחד עם הפוריות.

8)
פורסם
כמה הסברים:

1. בארה"ב השוק הזה של תרופות ללא מרשם ששמותגות ע"י הרשת הוא שוק רווי ומאוד תחרותי. לעיתים גם הרשתות עצמם מסבסדות חלק מהמחירים על מנת למשוך לקוחות.

2. בארה"ב הרשתות עצם אחראיות על פרסום המוצר, שיווק, והתוויה של העטיפה. מה שחוסך ליצרן הרבה כסף שמגיע ללקוח(בניגוד למקומות אחרים *האמ*ישראל*האמ*, ששם הסבסוד מגיע רק לכיס של ההנהלה)

3. ספציפית לפריגו, 95 אחוז מהמוצרים שלהם מיועדים לשוק ארה"ב, ומה שהיא מוכרת פה בשנה, היא מוכרת שם בשעה. לכן מן הסתם המחירים יהיו גבוהים יותר פה.

4. ארה"ב היא באמת יוצאת דופן בעניין הזה. מציע לבדוק כמה עולה מינוקסידיל קצף גנרי באנגליה למשל לשם קבלת פרספקטיבה נוספת.

3 קצף עולה באנגליה 90 $, קונים לי 4 ב 50 $ בארה"ב

עדיין שמוכרים מוצר ישראלי בארה"ב בשליש מחיר מאשר בארץ זה נראה מוגזם.

אפשר למצוא

rogaine בהרבה מקומות בארץ!

אני זוכר שהייתי קונה את זה ברמת חן ליד המרכז המסחרי. השתמשתי חצי שנה והפסקתי. זה דביק וביחד עם השמש החמה והזיע של הקיץ זה לא שילוב נוח.

הדבר היחידי שבאמת עושה עבודה זה פרופסיה אבל לך תדחוף את זה לגוף ותראה איך החשק המיני שלך יורד ביחד עם הפוריות.

אני מדבר על גרסת הקצף שזה לא מה שאתה מכיר, לא נשפך לצדדים ולא דביק.

אין סיכוי שאני מכניס לגוף משהו שפוגע בבולבול.

אייל

פורסם
מה זה שיער?

מה שפעם היה על הראש וירד עם הזמן לאוזניים ולכתפיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

מה הסיפור עם התקרחות? תתעודדו, אנחנו יותר מפותחים אבולוציונית (פחות תלויים בשיער). ;)

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

קיבלתי הודעה פרטית:

היי, אין לי גישה לאוף טופיק, אך באיביי נמכר כבר מספר שנים מינוקסידיל בקצף של חברת קירקלנד במחיר זול מאוד, העסקה הכי טוב זה שישיה ב280-300 שקל.

גם על האריזה של המוצר הזה כתוב MADE IN ISRAEL

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XKIRKLAND+FOAM+6.TRS0&_nkw=KIRKLAND+FOAM+6&_sacat=0

Kirkland זה מותג של Costco

חבילה של 6 ב 48.99 $ + מע"מ שם.

להזמין מאיביי לארץ מוצר ישראלי עולה כמעט רבע מהמחיר בארץ ולקנות בקוסקו הרבה פחות מרבע מחיר.

http://www.costco.com/Kirkland-Signature%E2%84%A2-Hair-Regrowth-Treatment-Minoxidil-Foam-for-Men.product.100038030.html

באליבבה יש אבקה של 99% מינוקסדריל, צריך לנסות מה זה מסוגל לעשות.

צריך לעשות ניסוי על פיל לראות איזה שעיר הוא הופך להיות בתוך שעה

http://www.alibaba.com/product-detail/99-min-High-Purity-Minoxidil-powder_60181205457.html?spm=a2700.7724857.35.1.1MFkBv

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם

הייתי נזהר מאד מרכישת תרופות בעליבאבא, אין לך מושג מי היצרן ובאיזה תקנים ובקרה הוא (לא) עומד.

תביא בחשבון שהמינוקסידיל הוא תרופה עם לא מעט השפעות לואי. במקור הוא פותח כתרופה להורדת לחץ הדם (בבליעה) והשימוש בו להצמחת שיער הוא ניצול של תופעת לואי כזו. ד"א - לויאגרה סיפור דומה מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכונת תספורת טובה עולה 200 שקל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...