Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס E-CLASS 2016 - מערכת חניה אוטו'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאנשים שאוהבים לבזבז זמן על שטויות, במיוחד ברגעים האלה שבהם בדר"כ ממהרים; בבוקר, ביציאה מהעבודה.

או לאנשים שהוציאו את כל כספם על המרצדס הזאת וגרים בדירה עם חניה צפופה שלא מאפשרת להכנס\לצאת מהרכב..

וואוו.. איזו שטות..

*הדבר החיובי היחידי שיש לי להוסיף, הוא שמדובר למעשה בסוג של proof of concept. לשם העולם הולך, וכל היצרנים חייבים לצמצם פערים.

פורסם
גימיק נחמד אבל לא חוקי בישראל.

האם הכוונה היא לחוק שאינו מתיר הזזת רכב ללא נהג? אני מאמין שחוקים מהסוג הזה יעברו ריויזיה מאחר ואין להם מקום בעתיד הטכנולוגי הקרוב. או זה או שלוביסטים של מרצדס יקנו איזה סגן שר תחבורה ויסדרו את העניין בכמה ג'ובות..

פורסם
לאנשים שאוהבים לבזבז זמן על שטויות, במיוחד ברגעים האלה שבהם בדר"כ ממהרים; בבוקר, ביציאה מהעבודה.

או לאנשים שהוציאו את כל כספם על המרצדס הזאת וגרים בדירה עם חניה צפופה שלא מאפשרת להכנס\לצאת מהרכב..

וואוו.. איזו שטות..

הפוסל במומו פוסל. מדובר במערכת שהיא צעד הכרחי בדרך לרכבים אוטונומיים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מיותר מאוד לדעתי , ברוב המקרים.

כאשר יש חניה צפופה ביותר שאינה מאפשרת פתיחת דלת הדבר מעולה.

אבל כאן בסרטון רואים שיש לבחור מספיק מקום להכנס לתוך הרכב ולשבת מאחורי ההגה, ובכל זאת, הוא עומד שם עם האייפון ומכוון את האוטו כמו מכונית על שלט, באופן מיותר לחלוטין.

מה שכן, כמובן שזו התקדמות טכנולוגית שלשמחתנו תמנע מנשים לדפוק לנו את הרכב בחניה, הידד.

פורסם

מיותר כל עוד צריך להגיע עם הרכב לתוך החניון, ולעוד לעמוד ליד הרכב בכל הזמן שהוא מחנה. מה הטעם? מלבד העניין של פתיחת הדלתות במקומות צפופים, לא רואה בזה שום צורך. אם היה לי את זה ברכב הייתי משתמש מידי פעם רק בשביל הפוזה וגם זה אולי.

באוודי הציגו מערכת הרבה(!) יותר שימישות שאתה משאיר את הרכב בכניסה לחניון והוא עושה את כל הדרך אל החניה ובחזרה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

https://www.youtube.com/watch?v=vt20UnkmkLI

זאת המערכת שאאודי הציגה והיא אכן מרשימה. אבל לא עצמאית. היא חייבת להתחבר למערכת של חניון חכם (איפה יש כאלה? כנראה שאין,לא בארץ לפחות) כדי לנווט את עצמה למקום החנייה.

אבל צריך לזכור שזאת הצגת טכנולוגיה מ2013, עם הזמן המערכות האלה יהפכו ליותר עצמאיות, ויוכלו למצוא בעצמן מקום חנייה,בלי עזרה חיצונית, להכנס לתוכו, ואז לאסוף אותי מהכניסה לקניון כשאני רוצה.

V5

פורסם
הפוסל במומו פוסל. מדובר במערכת שהיא צעד הכרחי בדרך לרכבים אוטונומיים.

איזה צעד הכרחי בדיוק?

מכונית על שלט? את הצעד הזה כבר צעדו מזמן.

יש דברים כאלו כבר יותר מ-80 שנה. בשנות ה-30 הסוביטים פיתחו טנק על שלט רחוק שלא נכנס לפעילות מבצעית בעיקר משיקולים כלכליים (חיילים בשר ודם היו זולים יותר לשיטתם).

מערכות עם חיישנים שיודעות להכניס רכב לבד לחניה צפופה הוצגו כבר בשנות ה-80.

מכוניות אוטונומיות לחלוטין כבר מסתובבות כמה שנים בכל מיני מרכזי פיתוח בעולם.

אני לא רואה כאן שום חידוש מסעיר.

פורסם

אין כאן חידוש, במקרה יצא לי לראות השבוע סרטון הדגמה של מערכת דומה בריינג’ רובר, שם זה דווקא שימושי-

הם נסעו בשטח טכני ללא מכוון, בשטחים שהיו בעייתיים הנהג פשוט יצא החוצה וניווט את הרכב לאורך חציית המכשול דרך מכשיר הסלולר שלו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

השאלה זה האם המערכת יודעת להתמודד עם נהגים שנדחפים לחניה בזמן שהיא מתכננת? המערכת בטח תוכננה ונוסתה בגרמניה. בוא נראה אותה בחניונים של הקניונים בישראל באיזה מהירות היא מגיבה. זה המבחן האמיתי

פורסם (נערך)

בגירסה הישראלית היא תגיע עם דיסק תלוי מתחת למראה, נעל של תינוק תלוייה מתחת לאגזוז ודיסק של אבי ביטר מתנגן בזמן שהמכונית תריב עם מכונית אחרת על חניה.

היא גם תשלח לך sms כדי לעדכן אותך לאיזה מוסך גררו אותה כדי לתקן את הדקירה שקיבלה מהמכונית השניה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
למה זה בזבוז זמן?

האוטו משאיר אותך בכניסה והולך לחפש חניה. כשהוא מגיע הוא כבר עם מזגן ונעים.

מושלם!

ממש לא ידידי. הוא ממש לא "משאיר אותך והולך לחפש חניה". אתה מחוייב לעמוד ליד הרכב ולסובב את האצבע באפליקציה הטפשית כדי ליצור מצב שבו הרכב לא ינוע ללא שליטה ישירה ומכוונת של ה"נהג". זה עול, לא חופש. מבחינתי, האימפלמנטציה מאוד גרועה, עד כדי צעד אחורה, העולם הולך לכיוון של אוטומציה, ופה אנו רואים התערבות הרבה יותר מורכבת של ה"נהג" מאשר פשוט להחנות בדרך קונבנציונלית.

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם
אפשר הסבר מה הוא עשה עם האייפון?

נראה כאילו הוא סיבב את ההגה בעצמו

האפליקציה נועדה ליצור מצב שבו הרכב לא יזוז ללא שליטה מלאה ומכוונת של ה"נהג". סיבוב האצבע הוא תנועה מכוונת, להבדיל מנגיעה סטטית שיכולה להתרחש בטעות בכיס לדוגמא.

• תוכן חדש...