Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500 רובוטית 2009 - 1400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מעוניין לקנות פיאט 500 , ומצאתי במסגרת התקציב פיאט 500 שנת 2009 רובוטית עם 118 אלף קילומטר, עם נפח 1400 . רציתי לדעת דברים שאני צריך לדעת על הדגם הזה ועל הגיר הרובוטי, צריכת דלק נוחות וכל מידע שתוכלו לספק לי. תודה

פורסם

ממה שקראתי פה בפורום הרכב חסכוני מאוד בגלל הגיר הרובוטי. ונחשב לאחד המכוניות הבטיחותיות בקטגוריית המיני.

אני ירדתי ממנו בגלל מחיר תחזוק יקרים של תיבה רובוטית במידה ויש בעיות, רק במידה שיש (אני לא מוכן לקחת סיכון מהיותי סטודנט), ובעיה בדשבורד והכרית האוויר, יש סדק בנקודה מסויימת על הדשבורד בגלל הכרית אוויר. קצת מרתיע, אותי לפחות. כמובן כמו שאמרתי שהכל מקריאה ולא מניסיון בפועל.

בהצלחה

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
ממה שקראתי פה בפורום הרכב חסכוני מאוד בגלל הגיר הרובוטי. ונחשב לאחד המכוניות הבטיחותיות בקטגוריית המיני.

אני ירדתי ממנו בגלל מחיר תחזוק יקרים של תיבה רובוטית במידה ויש בעיות, רק במידה שיש (אני לא מוכן לקחת סיכון מהיותי סטודנט), ובעיה בדשבורד והכרית האוויר, יש סדק בנקודה מסויימת על הדשבורד בגלל הכרית אוויר. קצת מרתיע, אותי לפחות. כמובן כמו שאמרתי שהכל מקריאה ולא מניסיון בפועל.

בהצלחה

תודה רבה.

הבחור אמר לי שהוחלף המצמד לא מזמן.

אשמח לעוד חוות דעת.

פורסם

גיר רובוטי (מצמד יחיד) הוא בעצם תיבה ידנית לכל דבר ועניין, רק שהאוטו עושה את ההעברה, מה שאומר שיש טלטול מסוים וגסות בהעברת ההילוך כמו ברכב ידני, וכדי למתן אותה יש להוריד רגל מהגז בהעלאת הילוך (כמו באוטו ידני). אבל אז- למה לקנות רכב רובוטי אדיוטי כזה? עדיף לחסוך 7K ואפילו יותר ולנהוג בידני.

פורסם
גיר רובוטי (מצמד יחיד) הוא בעצם תיבה ידנית לכל דבר ועניין, רק שהאוטו עושה את ההעברה, מה שאומר שיש טלטול מסוים וגסות בהעברת ההילוך כמו ברכב ידני, וכדי למתן אותה יש להוריד רגל מהגז בהעלאת הילוך (כמו באוטו ידני). אבל אז- למה לקנות רכב רובוטי אדיוטי כזה? עדיף לחסוך 7K ואפילו יותר ולנהוג בידני.

תודה, למרות שברובטי הזה יש גם ידני למיטב הבנתי, ככה שבמידה ולא אוהב את הרובוטי תמיד אוכל לבחור בידני.

אשמח לעוד תשובות וחוות דעת. תודה

• תוכן חדש...