Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה זמן מה אני מחפש צמיגות של השמן הצה"לי 2640 למנועי דיזל ובנזין ולא מצליח למצוא את התשובה.

השמן מיעד לשתיפת מנוע בפג'ו 106.

כמו כן האם מתאים הפילטר שמן של הסופה או של ה 205? מיועד לאותה מטרה.

מודה על התשובות.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אם כבר גונבים מצה"ל אז תחשוב בגדול - נגיד סוללת חץ להציב בחצר. או חטיבת שריון.

הכרתי בחור שגנב את הכובע של הרס"ר של בה"ד מ"צ... זה לפחות היה מצחיק.

ובכל מקרה - לגבי פילטר שמן, אפשר לבדוק בעין ולמדוד אם ההברגה יושבת טוב, באותו רוחב ועומק אז הוא מתאים. יש עניין של שסתום אל חזור שאולי יש ב-106 ואין בפילטרים שדיברת עליהם, אבל אם זה לפלאש - לא אסון טוטאלי.

לגבי צמיגות השמן - אם זה מה ששמים באופן קבוע ל-205 ומגאן בנזין אני מאמין שזה שמן מינרלי סטנדרטי 20W50. לא חותם לך על זה, אבל קשה לי להאמין שצה"ל יקצר את חיי רכביו בשמן שאינו מתאים בצמיגותו.

אבל שתדע לך שלא יפה לגנוב. גלון שמן מינרלי פשוט זה כמה? 30 ש"ח?

בשביל זה שווה לך לצאת גנב? אפילו אם לא תפסו אותך?

צא גבר ופתח ת'ארנק.

פורסם
אם כבר גונבים מצה"ל אז תחשוב בגדול - נגיד סוללת חץ להציב בחצר. או חטיבת שריון.

הכרתי בחור שגנב את הכובע של הרס"ר של בה"ד מ"צ... זה לפחות היה מצחיק.

אבל שתדע לך שלא יפה לגנוב. גלון שמן מינרלי פשוט זה כמה? 30 ש"ח?

בשביל זה שווה לך לצאת גנב? אפילו אם לא תפסו אותך?

צא גבר ופתח ת'ארנק.

אם כבר גונבים מצה"ל תגנוב דברים יותר מעניינים ,

לדוגמא דיסקים לצריבה , ראשי צבע ... וכו' וכו' ...

אומנם יש לי 106 אבל השמן והפילטר מיועדים לפג'ו 106 KID משנת 94 של שכן שלי ומכיוון שהוא עוד לא גילה את רזי האינטרנט (חימושניק) ביקש שאני אברר בשבילו את הנושא.

אבל אתם בשלכם ישר להאשים אותי בגנבה.

שיהיה יום טוב.

כי לי הוא באמת טוב(יום הולדת).

הרמן.

פורסם

הרמן שלום.

אני באמת לא יודע אם השמן הצהל"י צמיג או דליל ובטח שאין לי מושג אם פילטר של סופה (!?!?!?) מתאים למאה ושש.אבל בכל מקרה,פילטר תחליפי עולה בערך 30 שקלים ברחוב המסגר ושמן 20/50 מאיכות סבירה מינוס (כמו דלקול או פז ושאר ירקות) עולה בערך 30-40 שקל ל4 ליטר.זה ביחד בערך 70 שקל.

בשביל שטויות כאלה לא צריך להתחיל קומבינות על קומבינות ולהרוס את האוטו.הכל כל כך זול,שאין טעם להתלכלך ולהיכנס לקומבינות מכאניות (פילטר של סופה?!?!?!?!?) על כסף קטן.גם אם מדובר רק בשמן לצורך פלאשינג.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
הרמן שלום.

אני באמת לא יודע אם השמן הצהל"י צמיג או דליל ובטח שאין לי מושג אם פילטר של סופה (!?!?!?) מתאים למאה ושש.אבל בכל מקרה,פילטר תחליפי עולה בערך 30 שקלים ברחוב המסגר ושמן 20/50 מאיכות סבירה מינוס (כמו דלקול או פז ושאר ירקות) עולה בערך 30-40 שקל ל4 ליטר.זה ביחד בערך 70 שקל.

בשביל שטויות כאלה לא צריך להתחיל קומבינות על קומבינות ולהרוס את האוטו.הכל כל כך זול,שאין טעם להתלכלך ולהיכנס לקומבינות מכאניות (פילטר של סופה?!?!?!?!?) על כסף קטן.גם אם מדובר רק בשמן לצורך פלאשינג.

תודה לך על התשובה המושקעת. :)

פורסם

אני יהיה קטנוני....

מחיר של פילטר שמן תחליפי ל106(בדיוק אותו הדבר כמו ל205...) עלה 15ש"ח !!!

שמן מינרלי זול אתה יכול לקנות אפילו ב20ש"ח, במידה וגם זה כבר עליך אני מוכן לתרום לך גלון של 20W50 זול (יש לי ספר....)

כל זה מסתכם ב35ש"ח ונסיעה לפ"ת לחנות שנקראת "גומי השרון" או "אורי חלפים" ליד הת"מ בפ"ת.

לא ניראה לי שזה שווה את בכלל את הסיכון שיתפסו אותך גונב :roll:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

• תוכן חדש...