Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע מכירות במאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מישהו יודע אם יש צפי לעוד שבוע מכירות עד סוף השנה?

וכמה הנחה נתנו על הספיריט? אפשר גם בפרטי...

לא יודע לגבי שבוע נוסף אבל ההנחה על הספיריט הייתה בין 5-7 (תלוי מיקוח).

פורסם

אישית אני מחזיק כמעט שנה במאזדה 3 מדגם ספיריט.

הבחור שהשווה אותה לסקודה אוקטביה וגיחח על הרמה הטכנולוגית. הסגרת את עצמך במשפט הזה שמעולם לא ישבת ובטח לא נהגת בתוך ספיריט חדשה.

רמת האיבזור שלה מתעלה על מתחרה בקטגוריה שלה (גם היום שנה אחרי ההשקה בארץ).

המערכת בלימה אוט׳ הצילה אותי כבר פעמיים מתאונה וודאית, מערכות שמירה על נתיב מובנית, חיישני אורות גבוהים אוט׳ וכו׳ מאוד נוחים. התצוגה עילית זה משהו חמוד בפני עצמו אם כי קצת גימיקי.

ואני בכלל לא בא לדבר על כל האיבזור שמגיע כסטנדרט (מראות מתקפלות, מפתח חכם, מצלמות, חיישנים, ניווט מובנה, בלוטות׳ וכו׳)

בנוגע להתנהגות, נהגתי כמעט על רוב המתחרות שלה בקטגוריה - היא לא הכי חזקה עקב היעדר טורבו, זה נכון.

אבל!!! היא מאוד מאוד זריזה. ההתנהגות שלה על הכביש - מהאחיזה ועד והתגובה של ההילוכים וההיגוי פשוט מרשימה! ובכל ביקורת שעשו עליה ציינו את זה. לראייה כביש 90 מהכנרת - לא ירד לי החיוך מהפנים :)

לא בא לטעון שמדובר פה ברכב ספורט משומן, סה״כ משפחתית עם שאיפה ספורטיבית, אבל היא עושה בזה אחלה עבודה!

הצריכת דלק שלה מבחינתי זה חיסרון, (אפשר גם להאשים אותי שהנהיגה שלי אגרסיבית) אבל בממוצע זה עומד על 1:9 - 1:10.

ישנם רעשי כביש ורוח במהירות גבוהות (120 צפונה) והיא די קשיחה בתוך העיר (הודות צמיג בחתך נמוך וגאנטים נדיבים), אבל ממש לא משהו שאי אפשר לחיות איתו.

יש מרווחות ממנה, ויש חזקות ממנה - אבל כמכלול אין לה לדעתי תחרות גם נכון להיום.

סה״כ התמורה הכי טובה לכסף שאפשר לקבל, לדעתי כמובן.

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם

המחיר של הספיריט 2 ליטר היה 135 אלף כולל מערכת הגנה בחיישנים ולא כולל אגרת רידויח. ב 2014 עשו גם שבוע הנחות בסוף נובמבר. מניח שכך יהיה גם השנה

• תוכן חדש...