Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע מכירות במאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להיות שפן ניסיונות של יצרן והטכנולוגיות החדשות שלו זאת חוכמה גדולה?

מודה, גם אני בחרתי במנוע מוגדש וגיר שאינו אוטו' פלנטרי, יחד עם זאת, ברור לי הסטטיסטיקה דווקא לטובת רוכשי ה"מאזדות".

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זו חכמה קטנה לקנות רכב שאין לו מנגנונים מתוחכמים ואז להיות מבסוט שאין תקלות.

קנה סוס ותהיה מבסוט רצח

הערה: אוקטביה אינה שיא התחכום, אבל מזדה לא מציעה כלום חוץ מפח מעוצב ומסך שממוקם יפה

מה מתוחכם בסקודה שאין במאזדה? לא זכור לי שהיה משהו מתוחכם בסקודה שהייתה ברשותי זכור לי שהיו המון תקלות ברכב כתוצאה ממחשבה לא נכונה של המהנדסים (רכב לא מתאים לאקלים הישראלי... נו באמת)

למנוע המוגדש ולתיבת ההילוכים של הקונצרן הזה אי אפשר לקרוא תחכום מוצר שעושה המון תקלות (מספר שנים) לא קוראים לו מתוחכם בדרך כלל קוראים לו ... סיני את ה 3 נקודות תשלים לבד איך שתרצה רק במקרה הזה תחליף את המילה סיני בגרמני.

ואתה יודע מה אני מעדיף לרכוש פח מעוצב ומסך שממוקם יפה על פני "תחכום" גרמני שאני שפן הניסיונות שלו ועוד אני צריך לשלם על התקלות כסף והרבה כסף.

פורסם

ההנחה על המאזדה 3, מכובדת מאוד!

לא מבין את כל אלה פה שאומרים שאין לה מקום בשוק של היום

בשנות ה 2000 כשהיה הלאנטיס והקורולה היה לה מקום?

מאזדה 3 וגם החדשה זה אחלה רכב! גם הטויוטה אחלה רכב!

ותמיד יש מקום למבצעים!!!

ואם אתם משווים את ה3 החדשה לקורולה, סלחו לי מאוד אבל לקורולה אין מה להציע חץ ממנוע חזק יותר מהמאזדה 3.

לדעתי ה 3 יפה יותר, נוחה יותר, מתקשרת (הרבה) יותר!

פשוט יותר כיף לנהוג ב3 החדשה!

ואם אתם מדברים על צריכת דלק, במשפחתי יש קורולה 2014, שעושה 1-12 משולב, לעומת זאת 3 החדשה מליסינג שעושה 1-13 איך שאני לא הופך את זה לא נראה שהקורולה חסכונית יותר.

וזה לא שיש לי משהו נגד הקורולה, אני פשוט לא מבין את האנטי מאזדה שנהיה פה

פורסם

ואם אתם מדברים על צריכת דלק, במשפחתי יש קורולה 2014, שעושה 1-12 משולב, לעומת זאת 3 החדשה מליסינג שעושה 1-13 איך שאני לא הופך את זה לא נראה שהקורולה חסכונית יותר.

וזה לא שיש לי משהו נגד הקורולה, אני פשוט לא מבין את האנטי מאזדה שנהיה פה

גם להורים שלי יש טויוטה קורולה 2014 GLI מאוד מאוד מרוצים ממנה ודווקא הם טוענים שהיא חסכונית (מתדלקים אותה פעם בשבוע וחצי - לפעמים גם שבועיים) אישית אם הייתי במצב של בחירה בין מאזדה לטויוטה אז טויוטה :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

sfargol ,זה הרי ברור,כי לכם יש טויוטה. בעניי טויוטה נראת כמו מקרר עם תוספת מגוחכות שמפוזרות בכל דאשבורד בדמות מוביל איי,מסך חיישני רוורס וכו״...

מזדה נותנת תמורה מעולה לכסף ,מאוד מאובזרת ואמינות מוכחת.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

בקשה - תפסיקו לדבר על חישני רוורס כאשר מדובר בהנחות ו"מתנות" שמקבלים מהיבואן (מדבר על התקנה מקומית כמובן).

זה שווה בדיוק 200 שח בקושי. עוד מעט תתלהבו גם מעץ ריח.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

מה אתה מקשקש?

מה שמתקינים במאזדה אלו חיישני רוורס של קוברה שעולים 1300 שקל להתקין דרך קוברה בארץ.

אלו לא חיישנים בשקל וחצי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ואוווו של קוברה ???? מה אתה אומר זה בטח שובר עיסקה אם לא מקבלים חישני רוורס בהתקנה מקומית עוד של קוברה...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
ואוווו של קוברה ???? מה אתה אומר זה בטח שובר עיסקה אם לא מקבלים חישני רוורס בהתקנה מקומית עוד של קוברה...

אצלי בכל אופן החיישנים שאתה מדבר עליהם ב200 ש"ח החזירו את נשמתם לאלים הסינים מהר מאוד.

השמש הישראלית פגעה במסך התצוגה ואפילו את הביפ ביפ האופייני נשמע צרוד כאילו עישן מיום היוולדו.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

למה לדוגמא לא משלמים אגרת רכב במקום החישנים ? או מורידים התוספת לצבע מטלי ( במקומות שיש תוספת) ? לדעתי זה שווה יותר מהחישנים ...החישנים זה טרנד חולף , עד שימצאו איזה קישקוש חדש.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
זו חכמה קטנה לקנות רכב שאין לו מנגנונים מתוחכמים ואז להיות מבסוט שאין תקלות.

קנה סוס ותהיה מבסוט רצח

הערה: אוקטביה אינה שיא התחכום, אבל מזדה לא מציעה כלום חוץ מפח מעוצב ומסך שממוקם יפה

קשקוש בריבוע.

אתה חושב שה"טכנולוגיה" הגרמנית זה משהו שאין ליפנים?

תהיה בטוח שיש להם אלף ואחד "מנגננונים מתוחכמים" והם גם יהיו אמינים יותר. סטטיסטיקה של עשרות שנים לא משקרת.

נ.ב,

עדיף סוס איטי דוהר מסוס נכה על הליפט.

פורסם
מסכים, לישראלים מאוד קשה להשתחרר מסטיגמות ודעות קדומות והשרשור הזה רק ממחיש את זה.

בנוגע ל-3 1.5 ליטר, אפשר בקלות להשוות אותה לכל משפחתית אחרת בסביבת המחיר שלה ובסעיפים כמו מראה חיצוני, אבזור והנאה מנהיגה היא תעלה עליהן דיי בקלות.

אם היא נופלת בסעיף הביצועים זה לא הופך אותה למוקצה. החיים זה לא 0 ל-100.

בשנים האחרונות מאוד אופנתי לשנוא את תוצרת מאזדה, להגיד כמה הרכב המוני וליסינגי וכמה יש ממנו כמו זבל.

אפשר היה לקבל את זה אם זה היה מגיע מאותם אניני טעם שבוחרים ברכבים מיוחדים וקצת יותר נדירים בנוף המקומי, רק שלרוב זה נשמע מנוסעי יונדאי/קיה/טויוטה/סקודה/סיאט.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ואתה יודע מה אני מעדיף לרכוש פח מעוצב ומסך שממוקם יפה על פני "תחכום" גרמני שאני שפן הניסיונות שלו ועוד אני צריך לשלם על התקלות כסף והרבה כסף.

זה כבר עניין של העדפה. אני מעדיף אחרת אבל לפחות מבין שהמוצר שונה.

A3

A4

פורסם
קשקוש בריבוע.

אתה חושב שה"טכנולוגיה" הגרמנית זה משהו שאין ליפנים?

קשקוש או לא, נתוני המכירות בעולם מלמדים אחרת. במדינה שלנו שבה כל מה שקשור לרכב יוקר מאוד עלויות האחזקה משמעותיות הרבה יותר מבמקומות אחרים, ולכן הישראלים בוחרים במאזדה.

גם אם יש טכנולוגיה אני לא רואה אותם משתלבים אותה במוצרים הסופיים ה"עממיים" שלהם.

עדיף סוס איטי דוהר מסוס נכה על הליפט.

תלוי מה אתה מחפש...

A3

A4

פורסם

מישהו מכם ניסה בכלל לנהוג במאזדה 3 החדשה גרסת 2.0?

היא חזקה, ההילוכים עוברים במהירות וכמו שצריך (ואני מאוד רגיש לנושא הזה), הרכב נראה מצויין מבפנים ומבחוץ והרכיבים ישארו

אם הייתי צריך לבחור רכב משפחתי כיום הייתי בוחר במאזדה 3 בלי לחשוב פעמיים. במיוחד על פני הגרסה המקבילה של הגולף שמגיעה עם DSG7.

אני יכול להבין את הרתיעה מגרסת ה1.5, ישבתי בה בתור נוסע והמנוע באמת הרגיש מתאמץ מאוד. אבל גרסת 2 הליטר מתקנת את כל מה שחסר בגרסה הנמוכה יותר, ולפי דעתי האישית עדיפה על פני המתחרות למי שמתכנן להשאיר את הרכב אצלו כמה שנים אחרי תקופת האחריות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...