Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקמיע של רנו - טאליסמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר מספר טיזרים וסקרנות שיא בפורומים הצרפתיים, הציגה היום רנו את טאליסמן, המכונית שמיועדת להחליף את לגונה ולטיטיוד הכושלות.

לטעמי, היא עושה את זה בסטייל - ומגישה לעין מוצר מעוצב ומעניין יותר מפאסאט, מונדיאו או אינסיניה.

גם המפרט מעניין ומבטיח לא מעט GOODIES

http://www.netcarshow.com/renault/2016-talisman/

האם היא תהיה טובה ואם הפעם גם תצליח, זו שאלה שרק הזמן יעיד אודותיה. לי דווקא יש תחושת בטן טובה לגבי מוצר מוצלח בתמחור אטרקטיבי.

מה שבטוח, מכוניות מושקעות כמו הטאליסמן קוראות לנו להתבונן מעבר לסמל ולמותג.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראית לא רע בכלל. אבל למה סמל כזה ענק?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

הסמל הוא מ-Renault Trucks, כנראה נתקעו עם מלאי וחיפשו מה לעשות אתו. *

מאד אוהב את העיצוב החיצוני, שינוי מרענן אחרי הלאטיטיוד האנמית. העיצוב הפנימי פשוט מדי לטעמי, אבל בגדול - לא רע. המידות נדיבות, תא המטען ענק. נראה כמו אחלה אוטו! אמנם ההיסטוריה לא לצידם, אבל שיהיה בהצלחה!

עריכה:

זה - Seating position (including the speed and intensity of massages) פשוט ענק!

* הומור. אני יודע ש-Renault Trucks שייכים לוולוו ואין קשר בין החברות.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הם לקחו חלקים הישר מהלגונה, אני מאוד מקווה שהם שיפרו את איכות החומרים, כי בלגונה שלי היא לא מי יודע מה :lol:

לאחר 5 שנים ו80 אלף ק"מ, הוחלף כיסוי מושב נהג 3 פעמים, גלגל הגה ( הגירסה שלי היא היקרה עם גלגל הגה "ספורטיבי") הוחלף פעם אחת, ועכשיו הוא מקולף לגמרי, ציפוי של ידית ההילוכים התנפחה, פתחי איוורור הקדמיים מרעישים אפילו לאחר החלפה כולל הדשבורד ( תשובת המוסך, תגביר את הרדיו).

בצד המכני אין שום בעיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שמישהו במחלקת היצור הסתבך עם הscale.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ידוע מי אחראי על הפיתוח של הדגם? האם אלו קוריאנים שפיתחו את הלטיטיוד או הצרפתים שפיתחו את הלגונה?

ואני רואה שמתחילים להעתיק את צורת המסך מה-XC90 החדש. :)

פורסם

הפרונט יפה מאוד, חוץ מיחידת הגריל שמנסה להיות אגרסיבית ובמקום זה יצאה לדעתי איפשהוא באמצע בין ערסי למצועצע.

מהצד די משעמם.

מאחור יפה.

הירידה לפרטים בעיצוב החיצוני מרשימה מאוד.

יכלת להחליף את הסמל על הפרונט בסמל פורד ולספר לי שזו המונדאו החדשה, הייתי בולע את הלוקש בלי שום בעיה:lol:

משהוא טוב (לדעתי האישית אפילו טוב מאוד) עובר על התעשיה הצרפתית כבר כעשור והמכוניות האחרונות שלהם באמת מרשימות ומוצלחות אחת אחרי השניה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

משהוא טוב (לדעתי האישית אפילו טוב מאוד) עובר על התעשיה הצרפתית כבר כעשור והמכוניות האחרונות שלהם באמת מרשימות ומוצלחות אחת אחרי השניה.

מה שקורה לתעשייה הצרפתית הוא פשוט: הם החליטו לנסות לייצר מכוניות גרמניות.

מבחוץ היא נראית בסדר, מבפנים קצת פחות לפי דעתי. בשילוב נכון של מחיר ואבזור הם יוכלו להצליח איתה בשוק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מלפנים לפאסאט, מהצד למאליבו. זה הכי קרוב שהגעתי אליו :-D

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...