Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירה קצרה MG3

gili007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

סקירה קצרצרה ותמונות על mg3 , קנינו את הרכב אני ואישתי ,דרך מבצע חבר ב 63 אש"ח , דגם אמצעי comfort

הכולל שליטה מההגה, הגה מעור , מגנזיום, ועוד עוד תוספת מעניינות !

1. תא נוסעים ותפעול

איכות הרכבה טובה , איכות חומרים מכובדת ,אין שום קירקושים והפלסטיקים ניראים קשיחים .

הגה מעור , מערכת קלה מאוד לתפעול וברורה . צבע אדום ברור ונעים לעין

2. נוחות נסיעה ונהיגה

חתך הצמיגים מהגדולים בקטגוריה עם ג'אנט מגזניום ( 195/55/16) , מתלים קשיחים, לפעמים מדי, או שאני רגיל לרכים מדי, אבל ההרגשה בסיבובים מאוד בטוחה , ההגה הידרואלי מלא אבל אין באמת הרגשה כזו כי הוא מאוד רך .

מושבים קשיחים ומאוד תומכים, גם לנסיעות ארוכות .

הראות ברכב מאוד טובה, והיתרשמתי מאוד לטובה מבידוד הרעשים, אין רעשי רוח למינהם ,

ישיבה גבוהה , גג גבוה ואין הרגשה של ישיבה ברכב קטן

3. בטיחות

לרכב שלל איביזרי בטיחות ESP מערכת בקרת יציבות אלקטרוניתABS מערכת למניעת נעילת הגלגליםBAS מערכת לתגבור בלימה בשעת חירוםEBD מערכת לחלוקת בלימה אלקטרוניתCSC מערכת לשמירת היציבות בפנייה בזמן בלימהHHC מערכת למניעת הידרדרותTPMS חיישני לחץ אוויר בצמיגים

4. מנוע תיבת הילוכים וצריכת דלק,

מנוע 1500 ו106 כוח סוס משולב עם גיר רגיל 5 הילוכים לא ציפינו ל מכונית מירוץ אך אנחנו בהחלט מרוצים , הרכב מרגיש מאוד סוחב בעליות קלאץ רך מאוד וההילוכים ארוכים בלי לחץ להעביר הילוך כל שנייה , ישנו חיווי במחשב דרך שמראה מתי להעביר הילוך בצורה חסכונית.

צריכת דלק לפי מה שניראה הייתה 1\12 אך אני מצפה לשינוי לטובה .ב 100 קמ'ש מחוג הסל'ד על 2800 .

אין רעידות מיותרות או ויברציות מוזרות מתא המנוע . צמיגים סיינים אבל איכותיים של חברת giti

5. איבזור וסיכום

לאחר מחשבה רבה החלטנו לרכוש את הרכב, גם המחיר מאוד קרץ וגם רמת האיבזור , חיפשנו רכב חצי משפחתי ובזול .

ועושה רשום שעשינו קנייה טובה, הרכב מאובזר ומאוד מרווח , מאוד נוח לנהוג

תודה לכולם

5598d6763e580.jpg

5598d6d1311f8.jpg

5598d96105397.jpg

5598da5056a8b.jpg

5598dbc4303a4.jpg

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש ותהנה !

באופן אישי- אהבתי את הרכב, נשמע כמו הרבה רכב בקצת כסף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
תתחדש ותהנה !

באופן אישי- אהבתי את הרכב, נשמע כמו הרבה רכב בקצת כסף.

תודה בהחלט כך , יש לך מושג איך להפעיל את הלדים שיעבדו גם עם אורות עובדים ?

פורסם

איכות החומרים די זולה הייתי אומר,אבל מה שכן היא נראית טוב יותר מהמזדה2,פאביה ועוד לא מעט רכבים במציאות,יהיה מעניין לקרוא חוות דעת אחרי שתיסע על הרכב,ככה נשמע חיסרונות לצד יתרונות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
איכות החומרים די זולה הייתי אומר,אבל מה שכן היא נראית טוב יותר מהמזדה2,פאביה ועוד לא מעט רכבים במציאות,יהיה מעניין לקרוא חוות דעת אחרי שתיסע על הרכב,ככה נשמע חיסרונות לצד יתרונות.[/quote

תגדיר איכות חומרים זולה? אני לא ציפית למרצדס מבפנים, אבל גם לא התאכזבתי . אפשר להגיד למחיר הזה מה שיש בפנים בהחלט מספק !!!!

עריכה אחרונה על ידי gili007

פורסם

פלסטיק חלול ונוקשה.

למחיר הזה זה הגיוני,פשוט רשמת איכות חומרים מכובדת,אין שם משהו מכובד,בסיסי בהתאם למחיר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
פלסטיק חלול ונוקשה.

למחיר הזה זה הגיוני,פשוט רשמת איכות חומרים מכובדת,אין שם משהו מכובד,בסיסי בהתאם למחיר.

יש הרבה מהחומרים שהפלסטיקה בהחלט מכובדת, בתור אחד שישב הרבה באופל קורסה רכב גרמני, האיכות לא נופלת בהרבה ואף עולה .

פורסם

תתחדש, זה רק אני או שאין שעון חום ברכב ? המחיר בהחלט נשמע סביר מאוד לרכב כזה ומקווה שגם התמורה שלו תהיה בהתאם :)

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם
תתחדש, זה רק אני או שאין שעון חום ברכב ? המחיר בהחלט נשמע סביר מאוד לרכב כזה ומקווה שגם התמורה שלו תהיה בהתאם :)

אין שעון יש נורית חום, דולקת בהנעה קרה ונכבת אחרי כמ דק' יש לה גם צבע אדום וגם כחול

פורסם
יש הרבה מהחומרים שהפלסטיקה בהחלט מכובדת, בתור אחד שישב הרבה באופל קורסה רכב גרמני, האיכות לא נופלת בהרבה ואף עולה .

לגבי ישנה אני לא זוכר,אבל בחדשה בחלק העליון יש פלסטיק רק,ואיכות החומרים שם עדיפה מהMG.

פורסם
לגבי ישנה אני לא זוכר,אבל בחדשה בחלק העליון יש פלסטיק רק,ואיכות החומרים שם עדיפה מהMG.

אח שלי זה לא מרצדס , צא מיזה

פורסם (נערך)

אני לא מבין למה אתה מתעצבן שמעבירים גם דברים שלילים על הרכב?

בתכלס רואים שאתה עוד באופוריה מהקניה,אתה מציין "שלל איבזרי בטיחות" ABS,ESP,EBD אלו מערכות ישנות שקיימות ברכבים מלפני עשור גם אין משהו חדש.

אבל לא מציין שהרכב קיבל 3 כוכבים.

וגם הביקורות שלך מהרכב היא בעיקר הכול טוב הכול מצוין.

רשמתי לך סך הכול את דעתי,וגם פירגנתי לגבי העיצוב,משום בחרת להתעצבן,בסדר.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם
אני לא מבין למה אתה מתעצבן שמעבירים גם דברים שלילים על הרכב?

בתכלס רואים שאתה עוד באופוריה מהקניה,אתה מציין "שלל איבזרי בטיחות" ABS,ESP,EBD אלו מערכות ישנות שקיימות ברכבים מלפני עשור גם אין משהו חדש.

אבל לא מציין שהרכב קיבל 3 כוכבים.

וגם הביקורות שלך מהרכב היא בעיקר הכול טוב הכול מצוין.

רשמתי לך סך הכול את דעתי,וגם פירגנתי לגבי העיצוב,משום בחרת להתעצבן,בסדר.

חלילה מתעצבן

• תוכן חדש...