Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירה קצרה MG3

gili007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ככה מצוין,כיוון שאין הרבה כאלו,אני באמת אשמח לשמוע לחוות דעת אחרי שתצבור ניסיון עם הרכב,לשמוע על הרכב,על צריכת דלק,מחירי טיפול,זה מעניין כי אולי באמת יש פה רכב שהוא טוב ומפוספס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעצבן שאנשים לא עושים השוואות נכונות.

שמסקרים רכב, נותנים ביקורת על הפלסטיקה וכל שאר הדברים בהתאם לקטגוריה בה הרכב נמצא (60- 70 K) ...

מה אתם עכשו באים לבחור בתלונות, מי ישמע איזה איכות חומרים יש בסקודה פאביה ובסיאט איביזה...

אוטו-מאניה :-)

פורסם

גם אני נסעתי בMG3 לפני כמה זמן, מבחינת מרווח פנים הוא די מרווח בהשוואה לשאר הרכבים באותה קטגוריה, מנוע די טוב שבעצם הוא אותו מנוע של דגם 350.

לגיר יש יתרון וחסרון - הגיר גמיש וארוך וניתן להגיע בהילך 3 ל100 אבל זה גם חסרון של סירוס המנוע ( יש צורך בסל"ד גבוהה לקבלת כ"ס).

הקלאצ די טוב ברכב ולא מקפיץ או מרעיד את הרכב.

איכות הפלסטיק די סבירה ( אולי לא DX ) אבל נשאלת השאלה האם הפלסטיק יעמוד בשמש הישראלית, נקודת התורפה היא בפתח האחסון האמצעי ( דלת נפתחת תריס ) שלפי דעתי יש סיכוי שתיהרס מהשמש החמה.

עדיין עיצוב הפנים עולה על זה של דאציה סנדרו בכל מובן מלבד גודל.

חסרון אחד לרעה הוא פיזור המוסכים, כאשר לשאר היבואנים יש פריסה ארצית, לMG יש רק במוסך בבני ברק, בבאר שבע ובחיפה ועכשיו בנתניה, מה שמשאיר חוסר בשאר מקומות בארץ וזה חסרון לחלק מהתושבים.

בסה"כ למי שמחפש רכב מרווח, זול ומכיל את רוב השכלולים - מדובר על עסקה לא רעה בכלל.

פורסם

הרכב הזה יכבוש את הארץ בקרוב, איפה תשיג במחיר כזה רכב עם מנוע כזה ואבזור כזה, גם מספק ביצועים טובים וגם הנאה, הזמנתי עליו נסיעת מבחן ואם היא תמשוך את ליבי זה רכב לעתיד הקרוב מאוד שלי, מבחינת תועלת מחיר לפחות ממה שנראה לי על הנייר היא שמה את כולם בכיס, ושימשיכו להגיד לך פלסטיקה חלולה זולה בלה בלה בלה זה רק מתוך קנאה, כל עוד היא לא מתפרקת כל פלסטיקה בשבילי היא טובה, כשנגיע לבחון מכוניות בכמה רמות גבוהות יותר זה יהיה יותר רלוונטי, ועוד רכשת אותה במחיר סופר משתלם!

תתחדש ותהנה!

פורסם

למרות שהיא הפתיעה אותי היא לא תשתלט,ראשית בארץ לאנשים יש תדמית שלילית לגבי רכב סיני, לא ידוע רמת האמינות ובטיחות נמוכה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסיבה לדעתי אחרת - היעדר גיר אוטומטי, למרות שגם אתו ה-350 לא בדיוק כובשת מצעדים. עם גיר אוטומטי ומחיר אטרקטיבי יעלו הרבה על הכביש, סינית או לא סינית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אגב, במבצע חבר נמכרת ה 350 טורבו במחיר של 104 אלף שקל , רכב גדול יותר , מאובזר יותר מI20 או יאריס או כל דגם במחיר הנ"ל .

פורסם

על סמך מה אתה אומר שהצמיגים איכותיים? החברה הזו לא מופיעה בtirerack או בtyrereview וה״אתר״ שלהם מלא בבאנרים של פרסומות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

RK אתה צודק, סיני או לא סיני זה שטויות במיוחד לרכבים ברמה והקטגוריה הזאת, אני בטוח שהם יתפקדו כמו כל רכב קוריאני/יפני שגם אף אחד מהם לא חסין תקלות, הסיבה המהותית אם הרכב הזה לא יכבוש את הפסגה זה חוסר הגיר האוטומטי, למרות שהידני זה הגיר הכי טוב, הכי אמין, הכי מהנה, הישראלים עצלים ולבחורות זה בכלל לא בר אופציה, אבל למי אכפת שימשיכו לקנות פיקנטו ולחשוב שזה הרכב הכי טוב כי הוא הכי נמכר, המיעוט ביננו יהנו מהאלו שנותנים באמת יותר, באותו במחיר.

פורסם

מבלי לפגוע במה שאתה אומר, הפיקנטו באמת רכב לא רע בכלל 8)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

איך הבידוד רעשים בכביש מהיר?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תיתחדש :-),

אגב לפי הפורום באנגליה מציינים שהמנוע ניפתח לאחרי 5K ואפילו קרוב ל10K ק"מ, מעניין מה תיהיה השפעה על צריכת הדלק :-).

ולגבי אוטומט- לדעתי לא כי אאל"ט הרכב הזה מוצע עם גיר רובוטי שיש בפונטו, לא מספיק שיורדים ביגלל זה על פיאט ועל האמינות- עכשיו שיוסיפו לזה רכב סיני אז ביכלל לא יתקרבו חחח:-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הרכב הזה לא יכבוש את השוק ויימכר לדעתי במספרים זניחים יחסית . אבל יכול להיות שהוא יהיה כזה שלראשונה יגרום לשינוי דעת הקהל הישראלית כלפי מכוניות סיניות .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

זו כנראה הסקירה החיובית ביותר שנכתבה על איזשהו רכב אי פעם.

ברצינות, פות"ש; אין שום דבר רע ברכב? שום דבר שהיית משנה? שום דבר לא מפריע לך?

שלא תבין אותי לא נכון- אני מפרגן לך, תתחדש ותהנה מהרכב כמה שיותר. אבל זה פשוט לא הגיוני שהכל טוב ברכב הזה, ולא בגלל שהוא סיני אלא בגלל שאין רכב ללא חסרונות. "אפילו" לגולייטה יש כמה.

• תוכן חדש...