-
הצטרפו למשפחה
היי, היי אתה (או את) שם!
אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".
אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי.
אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
שימו לב! השרשור הזה בן 2065 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.
-
תכנים דומים
-
מאת helpcar2015
יש לי מצלמת דרך 70mai pro של שיאומי וכרגע מותקנת עליה גרסה 1.0.7na ויש עדכון ל1.0.9na מישהו ניסה? עדכן? מכיר? לא עדכנתי את המצלמה אף פעם היא הגיעה עם הגרסה הזו (1.0.7na), אני מפחד שימחקו דברים או סתם יהיו באגים. מישהו אולי יודע על הגרסה החדשה?
-
מאת ocp1000
שלום,
הופיעה לי הודעה כי קיים עדכון קושחה למערכת המולטימדיה ברכב היונדאי IONIQ שלי, דגם 2018.
גודל העדכון הוא כ-350MB.
העדכון יורד בהצלחה, המערכת מופעלת במצב Recovery אך העדכון נכשל.
על המסך מופיע הכיתוב: Update Fail (עם המספר 822218A-0-00002010).
הורדה מחדש של הקובץ (כמה וכמה פעמים) הסתיימה בדיוק באותה תוצאה.
מישהו יודע איך ניתן להתקין את העדכון?
אולי הורדה דרך האינטרנט והתקנה ידנית באמצעות Disk On Key?
מצ"ב תמונה שמראה את הכישלון.
-
מאת Alex Brodov
שלום חברים,
יש לי סקודה קארוק 2019 רמת גימור סטייל עם מערת ה smartlink של סקודה, ברגע שאני מחבר את המכשיר אנדרואיד שלי אני יכול להשתמש ב android auto במערכת מולטימדיה של הרכב, באפליקציות שונות (לדוגמא waze) יש אפשרות להקליד/לדבר על ידי פקודה קולית, לא מצאתי דרך לשנות/להוסיף עברית כשפת הלקדה במקלדת של ה android auto או של ה smartlink בכלל.
שאלה נוספת, בסקודה שנמכרת באירופה ישנן מפות בתוך המערכת smartlink, האם יש דרך להוסיף מפות למערכת בהנחה ויש מפות לישראל?
אשמח לטיפים...
-
מאת eladbari
שלום.
ניסיתי לעדכן את מערכת האנדרואיד ביונדאי i30, שנשארה תקועה בקיטקט 4.4.
יצרתי הוטספוט עם הטלפון, והתתחלתי להוריד עדכון בסביבות ה-500-600 מגה. המערכת עשתה ריסטרט לתוך מסך סטייל דוס (root/ריקברי שכזה), ונתקלה בהודעה שאמרה:
Ensure the storage Device Have Package
Yes / No
ואין איך להתקדם משם. כאילו מרגיש שלמערכת אין בכלל מקום אכסון ושהיא לא מוצאת את חבילת העדכון שהרגע הורידה.
> האם מישהו מכיר את התקלה?
> האם זה משהו שניתן לפתור רק אצל מתקין מורשה יונדאי?
> והאם בכלל יש טעם לעדכן? האם בכלל אמורים לקבל ברכב מ 2016 גרסה מעודכנת יותר מקיטקט 4.4?
תודה!
-
מאת danshimsh
שלום לכולם,
יש לי GPS של Fujicom, G-49
השתמשתי בו ברכב הקודם שהיה לי.
יש לי רכב אחר עכשיו, ושמתי לב שכתוב
INPUT DC-5V
על גב המכשיר.
קיבלתי יחד עם ה GPS כבל usb שניתן לחבר לשקע המצת. על
שקע המצת כתוב 12V
האם ניתן לחבר בביטחה את ה GPS לשקע המצת ללא חשש שיישרף משהו למרות שמקור המתח גבוה מ 5V?
בברכה,
דן
-
-
נושאים פופולריים
-
נושאים מתעדכנים
-
- 647 תגובות
- 18,674 צפיות
-
- 22,996 תגובות
- 833,979 צפיות
-
- 1 תגובות
- 141 צפיות
-
- 52 תגובות
- 2,282 צפיות
-
- 17,653 תגובות
- 5,407,718 צפיות
-
- 20 תגובות
- 472 צפיות
-
- 4 תגובות
- 116 צפיות
-
- 4 תגובות
- 240 צפיות
-
- 18 תגובות
- 597 צפיות
-
- 2,659 תגובות
- 415,288 צפיות
-
- 0 תגובות
- 20 צפיות
-
- 0 תגובות
- 14 צפיות
-
- 5 תגובות
- 153 צפיות
-
- 0 תגובות
- 14 צפיות
-
- 6 תגובות
- 235 צפיות
-
פוסטים מומלצים
הצטרף לדיון
ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.