Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון מפרויקט מנטה ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה זמן לא עדכנתי אתכם בעיקר בגלל שלא הייתה התקדמות. לצערי הייתי עמוס בלימודים, צבא ועבודה (בשביל שיהיה כסף לשיפוץ) ולכן דחיתי את הכל ממש עד הרגע האחרון ...

להלן תמונות משבת שעברה (18.12.04), אני וחבר שלי שטפנו את המנטה בשישי בערב, בשבת בבוקר חבר נוסף הצטרף ושלושתינו פרקנו את הדשבורד במשך 3 שעות !!! עכשיו אני מבין למה הדשבורד של הגרמניות לא מקרקש ...

IMG_1600.JPG

IMG_1598.JPG

IMG_1599.JPG

IMG_1606.JPG

IMG_1605.JPG

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תמונות אחרי השטיפה

IMG_1619.JPG

IMG_1608.JPG

IMG_1626.JPG

IMG_1630.JPG

IMG_1633.JPG

פורסם

תמונות של הבעלים המאושר (אני מודה שאני הורס את התמונה). שאר התמונות הם כבר מיום שבת (חבר שלי צוחק לאחר מאבק של שעות עם הדשבורד ו-10 אגורות אספנות מודל 75 עם קורוזיה) ...

IMG_1643.JPG

IMG_1645.JPG

למכירה, עשר אג' עם קורוזיה, מודל 75, אספנות.JPG

IMG_1672.JPG

IMG_1683.JPG

פורסם

יפה מאד!

אבל זאת לא קדט קופה?:wink:

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תמונות מיום שבת האחרון (25.12.04), אני וחבר שלי קפצנו לצפון ל"חוות המנטות" של דרור. די נדיר למצוא 3 מנטות אחת ליד השניה, רק חבל שרק אחת מהם תשופץ בקרוב (החומה, 1600 סמ"ק ידנית). הלבנה היא המנטה שפרקנו כל היום (גם בבעלותי, 1600 אוטומט), המנטה הכחולה היא של דרור (1600 אוטומט) שלא זזה כבר 5 שנים בגלל בעיית רישיונות (הסוסיתא גם בשל דרור והיא למכירה למי שמעוניין) ...

IMG_1739.JPG

IMG_1740.JPG

IMG_1741.JPG

IMG_1742.JPG

IMG_1743.JPG

פורסם

למזלי רוב החלקים שחפשתי היו במצב סביר במנטה הלבנה. כפי שניתן לראות בתמונות היא עברה התעללות רצינית אבל המושבים במצב שמיש (אני חייב מושבים במצב סביר בשביל לעבור טסט ואין לי כרגע 5 אלף ש"ח לרפד מחדש את כל האוטו). הריפודים מאחורה גם במצב דיי טוב (שלי במצב על הפנים), המגש אומנם מתקפל כמו נייר אבל הצורה שלו שלמה לגמרי והוא יעזור לי כתור בסיס לבניה של מגש חדש. יש גם קצת ניקלים טובים (שעולים כמעט כמו 2 המנטות שקניתי).

בנוסף גם לקחתי את הג'אנטים החדשים שיצאו מניקוי חול, צביעה באפוקסי ו-3 שכבות של צבע וכרגע נועלים גודייר GT3 דנדשים. לצערי כרגע אין לי תמונות אבל אני אמשיך לעדכן.

זה הולך להיות שבוע מאוד עמוס של המנטה כי שבוע הבא צריך לעבור טסט.

IMG_1747.JPG

IMG_1746.JPG

IMG_1745.JPG

IMG_1744.JPG

IMG_1743.JPG

פורסם

וואו! נראה מדהים. תמשיך לעדכן!:wink:

אגב, ביום שבו תסיים, ובטח תרצה לספר את סיפור המנטה שלך באתר קלאסיקאר, התמונה שלך נשען על הפרונט תהיה חייבת לעטר את הכתבה.

ותחשבו על זה... :-P

בהצלחה בהמשך הדרך.

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

פורסם

כל הכבוד! :-P

הרכבת כבר את הדשבורד החדש והשעונים או שאפשר לעבור טסט בלי זה?

מתי הטסט?

5000 ש"ח לרפד את הרכב? :shock: לא הגזמת עם המחיר? נראה לי שבסכום הזה אפשר לרפד עם ריפוד מעור אמיתי.

תצלם את הרכב עם הג'אנטים והצמיגים החדשים.

:beerchug:

דימה

פורסם
_MagnuM_[]']וואו! נראה מדהים. תמשיך לעדכן!:wink:

אגב, ביום שבו תסיים, ובטח תרצה לספר את סיפור המנטה שלך באתר קלאסיקאר, התמונה שלך נשען על הפרונט תהיה חייבת לעטר את הכתבה.

ותחשבו על זה... :-P

בהצלחה בהמשך הדרך.

בעתיד נעשה תמונה טיפה יותר איכותית ועם טיפה יותר אור ...

מאז כבר נוספו פנסי חזית חדשים, גריל חדש עם כל הניקלים. שאר הניקלים עברו ניקוי ופוליש וקס ונראים ממש כמו חדשים חוץ מהטמבון הקדמי שאכל מכה רצינית והפחח יישר אותו עם פטיש. התוצאה טיפה כואבת אבל חפשתי טמבון חדש בארץ ופשוט אין. בדקתי גם ייבוא מחו"ל, עניין של לפחות אלף עד אלפיים ש"ח, לכן נדחה את זה לתקופה שיהיה לי קצת כסף ...

ד"א, שכחתי להעלות תמונה של החבר השני שעזר לנו בשבת הקודמת וגם נסע איתי לצפון לעזור בפירוק חלקים מהמנטה הלבנה. התמונה גם מתאימה לפורום, חדי העין יבחינו ברכב המיוחד שלו, פשוט קלאסיקה מודרנית ...

באחת התמונות ניתן לראות את המושבים העייפים שהיו במנטה שלי (הפונטו של השכן שלי לא קשורה לשום דבר, היא סתם נדחפה לתמונות) ...

eeee.JPG

wwww.JPG

kkk.JPG

פורסם
כל הכבוד! :-P

הרכבת כבר את הדשבורד החדש והשעונים או שאפשר לעבור טסט בלי זה?

מתי הטסט?

5000 ש"ח לרפד את הרכב? :shock: לא הגזמת עם המחיר? נראה לי שבסכום הזה אפשר לרפד עם ריפוד מעור אמיתי.

תצלם את הרכב עם הג'אנטים והצמיגים החדשים.

:beerchug:

דימה

דימה, ריפוד עור קומפלט לוולוו S70 עולה כ-7K ש"ח. מכיוון שאני רוצה בד בדיוק כמו המקור (כמעט הזמנתי מגרמניה כזה בד מקורי אבל בגלל מחסור במזומנים באותה תקופה ויתרתי) ואני ממש לא מתפשר על התוצאות אז זה יעלה לפחות 5K ש"ח.

בלילה כשאני אני אחזור הביתה אני אעלה תמונות של הגאנטים והצמיגים ...

פורסם
הרבה זמן לא עדכנתי אתכם בעיקר בגלל שלא הייתה התקדמות. לצערי הייתי עמוס בלימודים, צבא ועבודה (בשביל שיהיה כסף לשיפוץ) ולכן דחיתי את הכל ממש עד הרגע האחרון ...

להלן תמונות משבת שעברה (18.12.04), אני וחבר שלי שטפנו את המנטה בשישי בערב, בשבת בבוקר חבר נוסף הצטרף ושלושתינו פרקנו את הדשבורד במשך 3 שעות !!! עכשיו אני מבין למה הדשבורד של הגרמניות לא מקרקש ...

נראה מדהים.

עכשיו אחרי שאני רואה את התמונות, אני בטוח שהמנטה שנעלמה לנו בבאר-יעקב הייתה מאותו הדגם.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שמע, עשיתי ריפודים מדהימים למנטה שלי אצל רפד מעולה בטבריה.

זוג כסאות קדמיים והאחוריים ב 1200 ש"ח. עבודה מעולה עם חומרים מצוינים!

בקשר ליבוא... אני מביא ארגז עם המון חלקים למנטה חודש הבא מאנגליה אז צור קשר בפרטי ואולי נצליח לארגן לך מקום לחלקים שלך:-) .

דא"ג, השיפוץ נראה מגניב. בהצלחה בהמשך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...