Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב או לא טוב?

להבנתי TRW לא קיים

BREMBO מיוצרים מזמן בסין

מקורי יקר מדי

הרכב: סיוויק 07 סדאן

מה מחיר הצלחות האלו?

לדעתי זוג צלחות של BREMBO יעלו לך 400 ש"ח בערך, ככה שתשקול לפני הקנייה..

שלומי

פורסם

גם אם ברמבו מיוצר בסין זה לא אומר שהאיכות נופלת מייצור איטלקי.

הסינים יודעים לייצר כל דבר לפחות טוב כמו כל אחד אחר, כל ההבדל הוא בבקרת איכות

יום טוב גם לך

פורסם

samko מרעישים בבלימה

הרכב

הונדה סיביק 2014

צלחות מקוריות קדימה ואחורה עברו חריטה.

דיסקיות בלמים קדימה ואחורה הוחלפו לחדשות מתוצרת סאמקו איטליה.

וכל בלימה שריקות מהבלמים

פורסם

לי יש סאמקו והם לא מרעישים בכלל, לפעמים אתה שומע שריקות קטנות זה בעיקר בבוקר או אם מקשיבים ממש, חוץ מזה בולמים טוב וללא רעשים.

חשוב לומר שהרבה רפידות לא מקוריות גורמות לרעשים וגם חוסר גירוז. אני לא הייתי אומר דבר רע על שום ברקס אם הוא שורק אחרי הרכבה כי רוב המוסכניקים לא מגרזים וגם כמו שאמרתי יש רפידות שלא מקוריות ששורקות ברכבים מסויימים.

תהיה בטוח שזה עדיף על כל צלחת סינית או רפידות סיניות. מצחיק, יש רפידות שאפילו לא כתוב עליהם MADE IN CHINA.:cry:

אני נסעתי המון זמן עם רפידות של רמסה וצלחות איטלקיות, כל בלימה הרפידה הייתה שורקת והיו רעשים הזויים ביותר, למרות שלרפידות היו כבר בשר, גם לפני שהצלחות היו צריכות החלפה.

• תוכן חדש...