Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מביקור בחברת Switch

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תן לי לנחש זו היתה המכונית? : https://switch.co.il/cars/hyundai/accent/2008/3769.html

לפי המצב החיצוני רואים שקרעו לו תצורה, לא התייחסו אליו יפה.

חיובי זה הרכב, אך אני ראיתי במכות הפח האלה "יתרון"(הפחתה משמעותית במחיר הרכב)

הטענה פה כלפי סוויץ' מיותרת לגמרי.

1) 6 שבועות עברו בין הבדיקה שלהם והיום, ב6 שבועות אפשר לגמור מנוע 6 פעמים. במיוחד ע"י טיפוסים מהסוג הזה (ולא, זה לא סביר שהם יבדקו את הרכב מחדש על חשבונם כל חודש, הם סוכמים על זה שהמוכר הוא אדם נורמטיבי שיידע אותם על כל שינוי משמעותי במצב הרכב מאז הבדיקה ועד עכשיו)

אני משער שאפילו בעל הרכב לא ידע על הנזק הזה, וכן אם אתה מפרסם מוצר\טובין תחת בית העסק שלך יש לך אחריות מלא לטיב המוצר, במיוחד כשאתה מדגיש באותיות קדוש לבנה שהרכב נבדק על-ידי תקנים מחמירים.

2) יתרה מכך, בבדיקה שבוצעה אין סימנים לפגיעה באטם ראש, למה אתה שולל שהרכב התחמם לפני שבוע-שבועיים?

פה אני מפיל את האחריות על החברה, האם אין ולידציה על מצב הרכב כשאר לקוח מגיע לרכוש אותו?

אם כך הדבר, מה עם פגיעת שילדה שתתרחש ותתוקן בזמן הפירסום?

3) ובכל מקרה יש לך אחריות על המנוע במקרה ו"נשפך" בחצי השנה האחרונה

כמו שציינתי, למה שמישהו יכנס למיטת הפרעושים הזאת, ועוד ינסה לממש אחריות שכולה בספק ומלאת סייגים?

4) ובכל מקרה יש לך אופציה להחזיר את הרכב no questions asked תוך שבוע, בין אם הצבע לא מצא חן בעיניי אשתך ובין אם ביצעת בדיקת קומפרסיה הפוכה מתחת לבית ומצאת שיש בעיה בראש

שוב כפי שציינתי כבר,

נכון אפשר להחזיר את הרכב אך המשמעות היא ביטול הביטוח, נסיעה חזרה לגלילות, הפסד יום עבודה, הלוואה שנלקחת לצורך הרכישה - כל אלו שווים לי לפחות הרבה כסף.

תבין, הם לא צד בעניין, הם לא "משביחים" את הרכב עם כמות מסחרית של סקאי וריחנים רק כדי שלא תשים לב לדברים האלה. אתה רואה את הרכב בדיוק במצב שבו הבעלים שלו נהג בו לפני חצי שעה, לטוב ולרע.

השבחה או לא, שאבא שלך או שלי יחפש פעם הבאה על פלטפורמה חדשה בשם "סוויץ'" לקניית רכב,

היא יקבל את הפוסט הבא בתוצאות גוגל, יקרא את מהלך ההתרחשויות ואולי ישקול בשנית אם הדבר בטוח כמו שמבטיחים לך על הדף.

אין שום הבדל בין אם היית מבקר את איציק ובודק את הרכב לאופן שבו הוא הוצג בפניך במתחם של סוויץ'

רק שפה יש לך את הגב של כלמוביל בעסקה, ולא איציק שיגיד לך חצי שעה אחרי העברת הבעלות "מה אתה רוצה אחי, עשינו העברת בעלות, לך תחפש מי ינענע אותך"

תשווה תפוחים לתפוחים, לא חיפשתי לקנות מאדם פרטי, באתי לרכוש ממתווך על מנת להנות מהטבות שהם מצהירים עליהם.

על הרכב הזה ספציפית דיברנו כבר בשרשור אחר, התוצאה היא שסוויץ' דרשו מהמוכר להגיע לצלם מחדש כמה תמונות במצב קוסמטי פחות קטסטרופלי. (הוא הוסיף כיסוי מושבים)

מי שלא הספיק לראות - אתם ממש לא רוצים לדעת מה יש מתחת לכיסויים האלה.

דווקא הנזק מתחת למושבים היה מינורי עבורי, 2-3 חורי סיגריה, בדיוק מה שחיפשתי.

רכב מוזנח קוסמטית ובמצב מכאני מצויין, מיותר לציין שרק אחד הפרמטרים התקבל.

אף אחד ממכם לא רוצה לקרוא את תקנון סוויץ' לגיר ולמנוע?

אני בטוח שזה יעורר פה כמה סוגיות מעניינות.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעל הרכב ידע ועוד איך ידע, הרי בבדיקה שהם עשו הרכב יצא נקי בסעיף של המנוע, קומפרסיה 100% אמרת, אתה רוצה להגיד לי שהוא לא שם לב לפריצת אטם ראש בחודש לאחר מכן? די נו

להפיל את האחריות על החברה אתה יכול עד מחר, אבל זה לא מציג אותם באור שלילי במקרה הזה. הם לא לוקחים את הרכב מהבעלים ברגע שמפרסמים אותו ומאכסנים עם האנגר מאובטח, הם סומכים על הבעלים שלו שידאג לגוש-הברזל שבבעלותו ששווה כמה עשרות אלפי שקלים. לדרישה שלך מהם לעשות "ולידציה" (כלומר עוד בדיקת רכב) בכל פעם שמישהו בא לראות אין שום בסיס, זה בזבוז כסף מטורף שאף אחד לא יכול לצפות מהם, במיוחד תמורת עמלה מגוחכת של 2.5% מסך העסקה (700 שקל במקרה הזה, לפני הפחתת מע"מ ומס הכנסה וכו וכו')

ובכל מקרה, אם היה ומצאת אי-התאמה בין הבדיקה למה שקיבלת בפועל, יש לך את האופציה להחזיר את הרכב

נכון, יתלוו לזה עלויות נוספות של

1) ביטול ביטוח (כמה עשרות שקלים)

2) נסיעה לגלילות ויום חופש (אוי נו, ואם היית נוסע לראות עשרה רכבים בזמן החיפוש ובכולם היו ריג'קטים משמעותיים אז לא היית מבזבז דלק וזמן? זה חלק מתהליך הרכישה, אין מה לעשות, תתמודד כמו כולנו, או שתקנה חדש)

3) הלוואה (לקחת 30K, אתה מחפש רכב ב30K, אין שום טעם שתחזיר את ההלוואה ותישא בעמלות פירעון מוקדם)

מבחינתי הם מימשו את כל ה"הטבות" שהבטיחו, לא פחות ולא יותר מזה, באשר לאחריות על המנוע והגיר - עד שיגיע פלוני ויגיד ששפך מנוע והם סירבו לתקן אני נותן להם ליהנות מהספק.

בכל כתב אחריות של כל מוצר יש עשרות סייגים, זה לא חדש.

last but not least "בדיוק מה שחיפשתי. רכב מוזנח קוסמטית ובמצב מכאני מצויין"

כשאני טועם בבוקר חלב שפג תוקף אתמול אני לא מתפלא אם לרוב יש לו טעם חמוץ.

אני תוהה אם באת עם צ'קליסט וידית פתיחת פלאגים בתמימות או שמה חיפשת להוכיח שרכב מוזנח הוא בעצם.. רכב מוזנח וש-SWITCH הם השטן?

אותי אישית בתור בעל הרכב זה היה מרתיח שבכלל נתנו לך להתקרב עם ראצ'ט למנוע שלי, מנין לי לדעת שלא תהרוס שם משהו?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בדיוק מה שחיפשתי. רכב מוזנח קוסמטית ובמצב מכאני מצויין

דווקא בישראל יש הרבה רכבים כאלו - רכבים עירוניים של אנשים (בעיקר מבוגרים) שלא ממש אכפת להם ממכוניות, ששוטפים במכונה בתחנת הדלק במבצע, שלא ממהרים לתקן כל שריטה ושפשוף, אבל מטפלים במוסך מורשה באדיקות גם שנים לאחר תום האחריות.

הקורולה שמכרתי לפני כמה שנים (שעברה אלי מההורים שלי) הייתה כזאת - חבולה מאוד חיצונית אבל עם כל הטיפולים במועד ומצב טוב יחסית לגילה ולקילומטרז'.

פורסם

אני מתחיל לחשוד שאתה עובד בשביל סוויץ',

את הפוסט הזה הגשתי כמחווה לאנשים שיחפשו מידע על הפלטפורמה - האדם הפשוט, ההאדם ההדיוט.

זה שלא מבין, זה שמחפש בגוגל "רעשים מתחת למכסה מנוע לאחר רכישה".

בעל הרכב ידע ועוד איך ידע, הרי בבדיקה שהם עשו הרכב יצא נקי בסעיף של המנוע, קומפרסיה 100% אמרת, אתה רוצה להגיד לי שהוא לא שם לב לפריצת אטם ראש בחודש לאחר מכן? די נו

אם הוא היה שם לב, הוא היה ממלא נוזל קירור לפני שמסר את הרכב.

להפיל את האחריות על החברה אתה יכול עד מחר, אבל זה לא מציג אותם באור שלילי במקרה הזה. הם לא לוקחים את הרכב מהבעלים ברגע שמפרסמים אותו ומאכסנים עם האנגר מאובטח, הם סומכים על הבעלים שלו שידאג לגוש-הברזל שבבעלותו ששווה כמה עשרות אלפי שקלים. לדרישה שלך מהם לעשות "ולידציה"(כלומר עוד בדיקת רכב) בכל פעם שמישהו בא לראות אין שום בסיס,

זה בזבוז כסף מטורף שאף אחד לא יכול לצפות מהם,

להעסיק עובד שיודע דבר או שתיים על תחזוקה שוטפת של רכב לא היה מזיק, לא ביקשתי בדיקה במוסך.

ביקשתי לדווקא שהרכב אכן במצב שהם פירסמו.

במיוחד תמורת עמלה מגוחכת של 2.5% מסך העסקה (700 שקל במקרה הזה, לפני הפחתת מע"מ ומס הכנסה וכו וכו')

ובכל מקרה, אם היה ומצאת אי-התאמה בין הבדיקה למה שקיבלת בפועל, יש לך את האופציה להחזיר את הרכב

שוב פעם אני יודע לבדוק, אבל מה עם המשתמש שלא יודע לבדוק, זה שמפקיד את מיטב כספו על קרן הצבי במקרה שלי,

זה שקביל את טופס הבדיקה מהפקיד, ראה שהכל בגבול הסביר, ורכש את הרכב עם כל בעיותיו,

שבוע המנוע התחמם כתוצאה מחוסר בנוזל קירור(בשל פריצת אטם ראש), אתה חושב שסוויץ' פשוט יחליפו מנוע?!

נכון, יתלוו לזה עלויות נוספות של

1) ביטול ביטוח (כמה עשרות שקלים)

עשרות שקלים- הכל יחסי חביבי

2) נסיעה לגלילות ויום חופש (אוי נו, ואם היית נוסע לראות עשרה רכבים בזמן החיפוש ובכולם היו ריג'קטים משמעותיים אז לא היית מבזבז דלק וזמן? זה חלק מתהליך הרכישה, אין מה לעשות, תתמודד כמו כולנו, או שתקנה חדש)

עם אדם פרטי אני יכול להפגש אחרי שעות העבודה, משהו שאני לא יכול לעשות בסוויץ'.

3) הלוואה (לקחת 30K, אתה מחפש רכב ב30K, אין שום טעם שתחזיר את ההלוואה ותישא בעמלות פירעון מוקדם)

מבחינתי הם מימשו את כל ה"הטבות" שהבטיחו, לא פחות ולא יותר מזה, באשר לאחריות על המנוע והגיר - עד שיגיע פלוני ויגיד ששפך מנוע והם סירבו לתקן אני נותן להם ליהנות מהספק.

בכל כתב אחריות של כל מוצר יש עשרות סייגים, זה לא חדש.

גם אני מצפה לשמוע על מישהו שהצליח לממש את האחריות מולם.

last but not least "בדיוק מה שחיפשתי. רכב מוזנח קוסמטית ובמצב מכאני מצויין"

כשאני טועם בבוקר חלב שפג תוקף אתמול אני לא מתפלא אם לרוב יש לו טעם חמוץ.

לחלקנו אין האפשרות לנסוע ברכב, שנוצץ וקשת בענן יוצאת לו מהאגוז, מכות\שיפשופים ברכב זה מעיד על דבר אחד,

פוטנציאל להורדה משמעותי במחיר, בתקציב כה מוגבל זה רק יתרון.

אני תוהה אם באת עם צ'קליסט וידית פתיחת פלאגים בתמימות או שמה חיפשת להוכיח שרכב מוזנח הוא בעצם.. רכב מוזנח וש-SWITCH הם השטן?

כן ידידי ביזבזתי את בוקר-צהריים שלי בשביל לכתוב פוסט ממורמר בפורום, תנוח ותבקש שיעלו לך את המשכורת מסוויץ' אתה כותב פה כתב הגנה לא פשוט.

אותי אישית בתור בעל הרכב זה היה מרתיח שבכלל נתנו לך להתקרב עם ראצ'ט למנוע שלי, מנין לי לדעת שלא תהרוס שם משהו?לא הייתי זקוק בכלל לראצט, בדיקת מצב הרדיאטור היו מבין הבדיקות הראשונות ברשימה, ואת השאלה הזאת תפנה לחברה.

הראל

איפה הקאץ' ?

פורסם

לאן הנציג של החברה נעלם? לרוב הוא עונה מהר :-).

הייתי שמח לדעת מה ניסגר עם הרכב לאחר גילוי הבעיה- אם אכן המנוע שלו גמור הם צריכים להסירו מהאתר כי כרגע רואים שהרכב שוב שמור ומישהו הולך ליבדוק אותו.

https://switch.co.il/cars/hyundai/accent/2008/3769.html

ואני חייב לציין שגם לי הרגיש לא נעים לחטט יותר מידי ברכב כי זה לא רכב של מיגרש אלא רכב של אדם פרטי ואני מרגיש שאני חודר לפרטיות שלו בזמן שהוא לא נימצא, היה לי קל יותר ליבדוק לעומק שבעל הרכב נימצא לידי ומרשה לי לחטט ברכב שלו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

למה אתה חושד שהוא עובד בסוויץ?

כי דעתו שונה משלך?

גם אני חושב בדיוק כמוהו (ההוא עם הג'ימיני) ואני לא עובד שם.

לבדוק רכב משומש צריך ב 7 עיניים ולא משנה מי המוכר

יופי באת בדקת לא נדפקת אשריך תתקדם הלאה.

פורסם

אני שארית של דור נכחד שעוד לא איבד את ההיגיון הבריא שלו, עובד בשירות לקוחות וכל יום נלחם בטרחנים שרק מחפשים איפה דפקו אותם ואיך הם יכולים לדפוק בחזרה.

אני לא אכנס אתך למלחמת ציטוטים כי זה רק יוביל לתגובות באורך שרק m3x7r3m3 יודע לכתוב ואף אחד גם לא ירצה לקרוא את זה.

את הפוסט הזה הגשתי כמחווה לאנשים שיחפשו מידע על הפלטפורמה - האדם הפשוט, ההאדם ההדיוט.

זה שלא מבין, זה שמחפש בגוגל "רעשים מתחת למכסה מנוע לאחר רכישה".

"מחזיר להם" על הזמן והכסף שבזבזת לכאורה, אולי, במסווה של מחווה להדיוטות.

כל ההודעה הראשונה שלך טעונה ברעל ודעה מוטה עם חוסר אובייקטיביות, כמעט כאילו שאתה כותב ביקורת על מוסך מורשה שלא השתמש במפתח מומנט כדי לסגור פלאג, ידידי

(היי, רואה? גם אני יודע לכתוב בציניות לגופו של כותב ולא לגופו של עניין, לא עושה את הטיעון שלי\שלך יותר חזק)

שוב פעם אני יודע לבדוק, אבל מה עם המשתמש שלא יודע לבדוק, זה שמפקיד את מיטב כספו על קרן הצבי במקרה שלי,

זה שקביל את טופס הבדיקה מהפקיד, ראה שהכל בגבול הסביר, ורכש את הרכב עם כל בעיותיו,

שבוע המנוע התחמם כתוצאה מחוסר בנוזל קירור(בשל פריצת אטם ראש), אתה חושב שסוויץ' פשוט יחליפו מנוע?!

אני אחסוך ממך את הגופן המגודל בצבע אדום-צדקני ואומר שאותו פלוני אלמוני פשוט יחזיר להם את הרכב ויאכל את ה"קנס" הזה של כמה עשרות שקלים+העברת בעלות+דלק מקרית גת ויסיק מסקנותיו הלאה

לעומת אותו בנאדם, לך יש פשוט יותר מדי זמן פנוי ואג'נדה לא ברורה כלפי הממסד (אופס, עשיתי זאת שוב)

בברכה

-אחד שלא עובד בכלמוביל

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
למה אתה חושד שהוא עובד בסוויץ?

כי דעתו שונה משלך?

גם אני חושב בדיוק כמוהו (ההוא עם הג'ימיני) ואני לא עובד שם.

לבדוק רכב משומש צריך ב 7 עיניים ולא משנה מי המוכר

יופי באת בדקת לא נדפקת אשריך תתקדם הלאה.

התקדמתי הלאה, מצאתי רכב בשנתון יותר גובה עם קילומטראז יותר נמוך בפחות כסף.

אני לא רואה שלט ניאון גדול בראש הפורום שמבקש להכנס לשירשור ולבקר את ההתנהלות שלי,

שוב הפסוט הזה מוגש כשירות לציבור שמעוניין לרכוש רכב דרכם, ועליו לצפות את הסכנות שטמונת בכך,

מבלי לצייר מצב דמיוני, כפי שהם טוענים בדיוק פה

ופה:

Capture.jpg

מצאתי ליקוי, אני כותב עליו בדפי הפורום, לא מחפש להכפיש - אני כותב את הדברים כפי שהיו.

הראל

איפה הקאץ' ?

פורסם

KFC - אתה מעט נסחף.

יצאת למסע נגד סוויצ', וגילית שיש אנשים שחושבים אחרת ממך.

תשתה כוס מים, ותבין שלא חייבים להסכים איתך.

אף אחד לא ירד לפסים אישיים מולך, ואין סיבה שאתה תעבור לפסים אישיים מול קוף נינג'ה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני שארית של דור נכחד שעוד לא איבד את ההיגיון הבריא שלו, עובד בשירות לקוחות וכל יום נלחם בטרחנים שרק מחפשים איפה דפקו אותם ואיך הם יכולים לדפוק בחזרה.

אז עכשיו אני טרחן, אני לא מבין אתה לא מקבל את הביקורת שלי כי היא נוקבת?!

אומנם אני מרגיש קצת מתועתע אך, אני לא מחפש נקמה - אני ההפך הרחוק ממה שאתה חושב.

אני לא אכנס אתך למלחמת ציטוטים כי זה רק יוביל לתגובות באורך שרק m3x7r3m3 יודע לכתוב ואף אחד גם לא ירצה לקרוא את זה.

אני לא מחפש לסתור כל הודעה שלך, אך אני מרגיש שאתה OVER PROTECT כאילו המיזם הוא שלך.

"מחזיר להם" על הזמן והכסף שבזבזת לכאורה, אולי, במסווה של מחווה להדיוטות.

אני לא מחזיר להם, אם הייתי רוצה להחזיר להם הייתי פותח בלוג-פוסט על המקרה.

כל ההודעה הראשונה שלך טעונה ברעל ודעה מוטה עם חוסר אובייקטיביות, כמעט כאילו שאתה כותב ביקורת על מוסך מורשה שלא השתמש במפתח מומנט כדי לסגור פלאג.

כן כן אני מלא ברעל, בגלל זה אני מחפש פוסטים של אנשים אחרים ומחפש היכן יש חורים בביקורת.

אני אחסוך ממך את הגופן המגודל בצבע אדום-צדקני ואומר שאותו פלוני אלמוני פשוט יחזיר להם את הרכב ויאכל את ה"קנס" הזה של כמה עשרות שקלים+העברת בעלות+דלק מקרית גת ויסיק מסקנותיו הלאה

לעומת אותו בנאדם, לך יש פשוט יותר מדי זמן פנוי ואג'נדה לא ברורה כלפי הממסד (אופס, עשיתי זאת שוב)

ועכשיו אני אנרכסיט שיוצא נגד הממסד.

בברכה

-אחד שלא עובד בכלמוביל

תודה רבה, מהאנכרסיט המשמיץ.

אני מציע שפה נגמור להתדיין, זה עושה לי רעש לבן בפוסט.

הראל

איפה הקאץ' ?

פורסם
אז עכשיו אני טרחן

הבנת הנקרא; שאלת איפה אני עובד, עניתי לך.

איך הסקת מזה שתיאור התפקיד שלי מקרין עליך אני לא יודע.

אני לא מחפש לסתור כל הודעה שלך, אך אני מרגיש שאתה OVER PROTECT כאילו המיזם הוא שלך.

מבטיח לך שלא קוראים לי אסף, וברשימת העובדים + תמונות שיש באתר של סוויץ' אתה לא תמצא אותי. מספיק טוב?

אם כבר יש פה מישהו עם מגננת-יתר הרי זה אתה, יצאת מכליך ברגע שמישהו חלק על דעתך, וכשאין לך איך להתמודד עם הטענות אתה מציע לי לצאת מהדיון;

כן כן אני מלא ברעל, בגלל זה אני מחפש פוסטים של אנשים אחרים ומחפש היכן יש חורים בביקורת.

[...]

אני מציע שפה נגמור להתדיין,

לצערך ולצערי רבים אחרים שגילו שבפורום עם אנשים מגוונים יש לא מעט דעות מגוונות - אתה\אתם לא מחליט\ים מתי לסגור את הדיון.

לא רוצה ביקורת? אל תפתח שרשור. או שציפית שכולם פה פשוט יסכימו אתך חד משמעית?

אין לי שום דבר אישי נגדך וממש לא חיפשתי פוסט עם חורים בעלילה, מוזמן לעבור על ה3000-ומשהו הודעות שלי ולראות שככה בדיוק הגבתי לכל אדם ש(לפי דעתי)חסר לו מעט פרופורציה.

פורסם

שלום לכולם,

אכן יש בפורום נציגות מ SWITCH ואשמח לענות על כל שאלה.

אתם מוזמנים להפנות אלי את השאלות שאוכל לבדוק ולענות. אני כאן לשירותכם.

לגבי הרכב הספציפי- אבדוק את הנושא ואעדכן

פורסם

לפות"ש, כמו שכתבו לך, לפעמים אנשים לא חושבים כמוך, ולא רואים את הדברים באותה צורה.

אתה לא הראשון, ולא האחרון שזה קרה לו.

לדעתי, במקום לצאת ב"מיני מסע צלב" נגד סוו'יץ', יכולת לתת להם הצעת ייעול, שאני מניח שהם כבר

לקחו אותה לתשומת ליבם, וזה לעבור מחדש עם בעל הרכב על ריג'קטים חדשים שיש ברכב,

ולוודא שמן/מים/סקירה מכאנית בסיסית בכל תקופה מסויימת, או בכל פעם שמראים את הרכב

ללקוח. אתה מתאר כאן את הדברים כאילו הכל נעשה במזיד, וסוו'יץ' זה בעצם אותו דבר כמו אחרון

הסוחרים מהזן הנחות ביותר, שבאים לדפוק את הלקוח ותו לא, ומה לעשות, יש אנשים שלא חושבים

ככה, כולל אותי.

פורסם
שלום לכולם,

אכן יש בפורום נציגות מ SWITCH ואשמח לענות על כל שאלה.

אתם מוזמנים להפנות אלי את השאלות שאוכל לבדוק ולענות. אני כאן לשירותכם.

לגבי הרכב הספציפי- אבדוק את הנושא ואעדכן

שלום לך,

תחילה ארצה לפתוח את השיח בהערכה רבה לשירות שאתם מציעים לטובת הציבור,

למרות כוונתכם הטובה, השירות מלא בחורים, עיין בהודעה הראשונה בפוסט הזה.

כמו כן אשמח אם תעלה את תקנון ופרטי האחריות על הגיר והמנוע.

הראל

איפה הקאץ' ?

פורסם

מבדיקה שערכתי:

בנוגע לרכב הספציפי-

מדובר ברכב יונדאי אקסנט שנת 2008 עם מעל 105 אלף ק"מ. במחיר של פחות מ 30 אלף ש"ח.

הבדיקה של הרכב לאור השנה והקילומטראז היא בדיקה טובה. אכן מופיעות בסעיף המנוע הערות שמתייחסות לתקלות ובלאי טבעי ומצריכות טיפול שוטף לרכב.

יציאת מים מהאגזוז כאשר הרכב קר זה מצב תקין (הרכב הגיע אלינו באותו בוקר, כמה שעות לפני הפגישה ולכן הספיק להתקרר)

בנוגע לבדיקה-

בדיקה זו נערכה במכון בדיקה מורשה חיצוני, עפ"י הוראות משרד התחבורה- אמנם על חשבון SWITCH, אך לא על ידי בוחני רכב מטעמנו. הבדיקה שנערכה ב 3/5/15 תקפה ל-3 חודשים (יש עליה אחריות ממכון הבדיקה לתקופה של 3 חודשים), ועל כך אנחנו מוסיפים אחריות ל-6 חודשים מיום הקנייה עבור מנוע וגיר. כמובן שבתעודת האחריות קיימות התניות שמתייחסות לנהיגה סבירה ברכב וקילומטראז הגיוני (עד 15 אלף)

הבדיקה הוצגה בפגישה בצורה שקופה, כמו הרכב, וכל לקוח רשאי להחליט האם העסקה מתאימה לצרכיו או לא.

כמו-כן לאחר קבלת הרכב, יש 5 ימים בהם ניתן להתחרט ולקבל את הכסף בחזרה.

בנוגע לנכתב באתר- https://switch.co.il/switch-standard-list/

הסעיפים המופיעים באתר בעניין התקן של הרכבים הפרטיים שמוצעים למכירה דרך SWITCH, הינם סעיפים שיכולים להופיע בבדיקות של רכבים משומשים. באם מופיעה אחת ההערות (או יותר)- הרכב לא יכלל במלאי SWITCH. זה סינון שאנחנו עושים לכל רכב שמגיע אלינו.

הממצא עליו מדובר, אינו ממצא חריג שמעיד על מנוע לא תקין, ולכן הרכב נכלל במלאי. (אם היה נמצא בבדיקה "מנוע לפני שיפוץ" או "דליפות לחץ גבוהות בצילינדרים" או כל אחד מהדברים הרשומים ברשימה באתר- הרכב לא היה במלאי SWITCH)

תודה לכולם, אם יש שאלות נוספות- בשמחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...