Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש בידי סובארו אימפרזה 2006 ואני רוצה להשקיע קצת לפרוייקט מיוחד ולהוסיף כפתורי שליטה בהגה למרות שלא הגיעו מהחברה כאלו, לפני שתקפצו ותגידו שאי אפשר אני ראיתי אנשים ביוטיוב שעשו את זה אבל זה היה לי טיפה מסובך.

ראיתי הגה באייבי כולל הכפתורים שאני יודע שיתאים לשלי כי הוא פורק מסובארו 2007.

ובנוסף יש מכשיר שנקרא axxess aswc שדרכו אוכל להשיג שליטה על ההגה גם אם אני לא עם המערכת מולטימדיה המקורית.

בנוסף יש את עניין בקרת השיוט שאני אשמח להוסיף שגם קיים בפונקציות של ההגה.

מהבנתי ראיתי שצריך לחווט משהו עם הפיוזים, אני לא חדש בעולם הרכב אבל הפרוייקט הזה הפיל אותי אני אשמח לעזרה בכול צורה שהיא,

תודה

פורסם

תן קישור למה שראית.

על ההגה זה די בעיה ברוב המקרים מכיוון שצריך לפחות שני חיבורים פנויים בסליל השעון. אם קיים דגם זהה מפואר יותר עם שליטה, יכול להיות שקיים.

בכל מקרה ניתן למקם שלט מאחורי ההגה, כמו שקיים בחלק מהרכבים (רנו פלואנס, סיאט איביזה, פורד פוקוס)

כמובן שאתה צריך גם מערכת סטריאו שתומכת בשליטה מההגה. רוב מערכות המולטימדיה תומכות וגם ניתן לתכנת בהן את פעילות הכפתורים.

גם לחלק ממערכות הסטריאו בגודל דין אחד יש כניסה לשליטה מההגה. כדאי לך לוודא קודם שהרדיו שברשותך בכלל תומך בשליטה מההגה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הרדיו שברשותי תומך הוא רדיו דין אחד של פיוניר ובעניין מה שאמרת ספציפית בדגם 2006 הרגילה אין שליטה מההגה אבל ראיתי wrx מאותה שנה עם שליטה מההגה

פורסם

ניתן לראות האחד עם כפתורי השליטה מ2007 ושני מ2006 בלי

בנוסף זה התוסף (מומלץ בחום) שמאפשר לך לשמור על השליטה מההגה גם ללא יחידת הראש המקורית

ASWC_LRG.jpg

imgres.jpg

138033483f7e01d1a94.jpg

פורסם

באותו דור לא הייתה שליטה מההגה אבל אולי אפשר לעשות חיווט ל12v ולרדיו וכך להשיג שליטה מההגה דרך המכשיר שהצגתי שם

בשנים 2006-7 לא הייתה שליטה מההגה

פורסם

אם יש ברשותך פיוניר שתומך בשליטה מההגה ובדור של הרכב שלך לא הייתה שליטה באף דגם, אתה נמצא בדיוק באותו מצב בו הייתי כשעשיתי את הפרויקט הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?480920

סרטון עם התמונות:

פורסם

אוקיי, בכל זאת אין מניעה להוסיף פאנל שליטה מאחורי ההגה בקרבת ידית האיתות או המגבים.

• תוכן חדש...