Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על C1 2015 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות את הרכב הנ"ל חדש מהחברה , מחפש חוות דעת בדגש על צריכת דלק .

בגדול התקציב עד 65.

פורסם

חסכונית, מאובזרת יחסית, ומאוד חסכונית. נוחות הנסיעה סבירה +, והחיסרון הוא תא מטען יחסית קטן וחלונות מאחור שלא יורדים אלא רק נפתחים לצדדים. נמכרת במבצעים סביב 60K אבל לזה צריך כמובן להוסיף רישוי וביטוח.

פורסם
חסכונית, מאובזרת יחסית, ומאוד חסכונית. נוחות הנסיעה סבירה +, והחיסרון הוא תא מטען יחסית קטן וחלונות מאחור שלא יורדים אלא רק נפתחים לצדדים. נמכרת במבצעים סביב 60K אבל לזה צריך כמובן להוסיף רישוי וביטוח.

היום ניגשתי לסוכנות בראשון לא אמרו לי כלום על המבצע , אני הולך להיות סדוטנדט אז תא מטען אינו דיל ברייק בשבילי , תודה רבה על החוות דעת [emoji1]

פורסם

זה סיקור שלי עליה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?552793-סיטרואן-C1-החדשה-ההפתעה-מצרפת-יצאתי-לבדוק

לאבא שלי יש 107,הרכבים הללו מאוד חיסכונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...