Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לסיאט לאון 205/55/16 91V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע הרכב נועל את הצמיגים המקוריים דאנלופ פאסט ריספונס, האחוריים במצב כמעט חדש אבל הקדמיים ראו ימים יפים יותר.

חשבתי על צמד נוסף של פאסט ריספונס אבל ראיתי שיש ביקורות טובות על הבלו ריספונס, גם כאן בפורום.

הרכב משמש לנהיגה רגועה יחסית, משייט בכבישים בין עירוניים דיי מרעישים אז חשוב לי צמיג שישמור על השקט ויהיה נוח, אחר כך בסדר החשיבות באה אחיזה.

חיסכון בדלק לא בראש מעיניי אז מעדיף שלא ללכת לכיוון של צמיגים "ירוקים".

תקציב? בין 400 ל-500 ש"ח לצמיג, אני חושב שזה אמור להספיק.

פתוח לרעיונות נוספים מעבר לצמד הדאנלופים.

פורסם

מה לגבי החלפת הקדמיים באחוריים, ולפני החורף כבר להחליף את כל הסט?

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

רציתי להציע לך את ההנקוק K107, אבל הוא מתומחר יחסית גבוה במידה הזו.

יש לך את הגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס, שהוא גם צמיג טוב מאוד במחיר דומה,

רק תברר קודם לגבי מלאי. הרבה פעמים יש צמיגים ביד2-טיירס4יו שהמחיר שם

אבל אין בכלל מלאי.

פורסם

אני עם הבלו ריספונס ויש לי רק מחמאות לתת להם, והמחיר שלהם הופך אותם לעסקה הכי טובה במידה הזאת לדעתי.

אני כן הייתי ממליץ לך להחליף בין הקדמיים לאחוריים, בייחוד אם רק הכתף שחוקה - משמע שלסוליה עצמה עדיין יש בשר, והחשיבות של הכתף היא פחותה כשמדובר בצמיגים אחוריים. אני כרגע נוסע ככה, עם אחוריים שחוקים מאד בכתף וקדמיים טובים, והאחיזה מצויינת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

היום הרכב עבר טסט עם הצמיגים הקיימים אז אולי הם לא כאלה נוראיים כמו שאני חושב.

אני מצרף תמונות של הצמד הקדמי, אשמח לשמוע את דעתכם.

20150630_191947.jpg20150630_192010.jpg20150630_191943.jpg

פורסם

לדעתי אפשר להמשיך לנסוע, ולו בגלל שאם תחליף רק זוג אתה עלול להגיע למצב שבגלל הבדלים בשחיקה בין הישנים לחדשים הרכב יתנהג פחות טוב. לנהג מנהלתי לא יהיה הבדל גדול, אני משער שאתה תרגיש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הדנלופ "תגובה מהירה" צמיג בסדר ותו לא. אוחז בסדר ביבש, אוחז בסדר ביבש ולא הכי שקט בעולם.

את הדנלופים (שהיו עם המון בשר והוחלפו כי נראו סימני יובש וזקנה עליהם) החליפה רביעיית מישלין פרימסי 3 - והשיפור היה מטורף. השיפור הניכר לא היה רק בתחומי האחיזה ביבש ורטוב, אלא גם ברמת הרעש - הם שקטים באלפי מונים מהדנלופים הללו.

כל זה מניסיון על המידה הזאת בדיוק, על סיאט לאון 1.8TSI (סטנדרטית).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ממש לא רואה סיבה להחליף, אצלי זה נקרא כמעט חדש :)

אתה זה משהו מיוחד, אני בהלם בכל פעם מחדש מהתמונות שלך.

אני מתחיל לדמיין שהאחיזה יורדת כשהחריצים השטחיים נעלמים.

RS, אני דווקא לא סובל מרעש צמיגים עם הדאנלופ ונסעתי בלאון זהה עם שנעלה פרמסי ולא הרגשתי בהבדל.

הרכב שלי מתקרב לגיל 3 והצמד האחורי ללא סימני שחיקה בכלל, את הקדמי ראית אבל אני דיי בטוח שהשחיקה נובעת מחוסר הקפדה על לחץ אויר תקין אצל הבעלים הקודמים. יובש כמעט ואין.

אני אדחה את ההחלפה עד שנתחיל להרגיש שוב קצת חורף והכבישים ירטבו ואז אני כבר אחליף רבעייה.

כדאי להחליף בין הקדמיים לאחוריים בנתיים?

פורסם

אולי אני מאוד רגיש לזה, אבל גם בעל הרכב (חבר קרוב) שם לב לכך. הפרימסי 3 יופי של צמיג - כל עוד מחפשים גם, וגם וגם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טוב מרפי בן זו** כנראה.

היום אחרי שתקעתי את עצמי בעבודה עד מאוחר כדי לסיים למלא הערכה תקופתית לכל העובדים שלי אני יוצא מהעבודה והאוטו מרגיש לי מוזר.

עוצר בצד שניה אחרי, מסתובב מסביב לאוטו, כל הצמיגים נראים כרגיל, לא נדלקה התראה על לחץ אויר נמוך באף גלגל. חוזר לאוטו וממשיך לנסוע, האוטו מרעיש, משהו לא מסתדר לי, מגיע לקטע עם עליות וסיבובים (בין מנחמיה לקיבוץ גשר אם זה מעניין מישהו), אין איפה לעצור, עובר עוד כמה קילומטרים ופתאום רעש כאילו משהו עף על האוטו ופגע בו.

מאט, אורות חירום, נוסע עד שנגמר הקטע המסוכן והכביש רחב, כבר מבין שאין אויר בגלגל, עוצר בתחנת אוטובוס, גלגל קדמי ימין על האספלט.

אחרי שהורדת את הגלגל ראיתי שהצמיג דיי נשחק בחלק הפנימי:

20150701_192212.jpg20150701_192215.jpg

הצלחתי למצוא סימן של מסמר שכאילו עף מהצמיג, מניח שהוא האשם ואתמול עברתי באתר בניה לבדוק משהו אז הכל מסתדר.

מחר אני אגש לפנצ'ריה מאחורי העבודה כדי לראות מה הוא יכול להזמין לי ובאיזה מחירים, נראה לי שאלך על הבלו ריספונס.

RS, מה ההבדל בין פרמסי 3 ל-HP?

פורסם

תתנחם בעובדה לפחות ההחלטה הופכת ליותר קלה...

אשמח אם תעדכן (אותו רכב, אותה מידה)

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

הוזמנו 2 מישלין פרמסי 3 ב-475 ש"ח לחתיכה.

זה מה שהיה זמין ויגיע היום.

ויתרתי על ניטו 830, פיראלי p7, קלבר hp3 וברידג'סטון my02.

• תוכן חדש...