Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנסיעות מרובות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב עבור נסיעות של כ- 100 ק"מ ביום בדרך בין עירונית, בעיקר במישור (עם עליה תלולה פה ושם). הרעיון של תיבת הילוכים רובוטית קוסמת בעיניי, ואני התרשמתי שאם משתמשים נכון- אפשר ליהנות מכל העולמות. בכל מקרה, התקציב שלי לא מאפשר לקנות רכב חדש. וכיוון שאני נוסע לא מעט, אני מעוניין ברכב קטן וכמה שיותר חסכוני. כך שמבחינתי נפח המנוע יכול להיות 1200 עד 1400 אבל חשוב לי שיהיה לרכב לפחות 100 כ"ס. בהתחלה מצא חן בעיניי שיש 6 הילוכים לטויוטה יאריס. ואז גיליתי את שבעת ההילוכים בפולו TSI. כך שניתן לגמוע מרחקים במהירויות גבוהות ועדיין באופן חסכוני. האם יש עוד רכבים / דגמים / תתי דגמים שיכולים להתאים לצרכים שלי?

פורסם

בהתחלה רציתי רכב בסביבות ה- 35 אש"ח, אבל מבין שזה פשוט לא פרקטי. ולכן כעת מתכוונן על סכום של 50-55 אש"ח, ועדיין גמיש במידה והרכב במצב ממש טוב.:-)תודה על תגבותך daniel.girl.

פורסם
הייתי ממליץ לך לפזול לכיוון הדיזל

אודה לקצת יותר פרטים על הדיזל...

כרגע אני מבין שהאפשרויות בין היאריס לפולו TSI, הן האפשרויות הכי מתאימות לצרכים שלי..?

ואני ממש מתלבט ביניהן. המחירים דומים וכך גם עוצמת המנוע (מבחינת כ"ס).

להבנתי היתרון של ה- פולו TSI הוא בעיקר בשבעת ההילוכים (לעומת 6 שיש ביאריס)- כך מתאפשרת נסיעה מהירה יותר בפחות צריכת דלק?

נ.ב.

שמעתי שהיו בעיות בתיבות ההילוכים בפולו. האם ידוע למישהו מהן השנים הבעייתיות?

פורסם

אני לא חושב שפולו TSI תיכנס בתקציב, וגם כמו שכבר ציינת בתיבה שלה בעייתית יחסית ( לא משנה כמה פעמים יגידו שהחליפו מצמדים ). היאריס מאוד חסכונית גם באחזקה - אבל הדגם שבתקציבך הוא רובוטי חד מצמדי - ממליץ על נסיעת מבחן לפני.

לגבי דיזל, אין בהיצע רכב קטן עם מנוע דיזל - לכן זה די מיותר להמליץ על אחד.

פורסם

יש עוד דגמים שאתם יכולים להמליץ (בהתאם לצרכים שכתבתי קודם) חוץ מהפולו והיאריס?

פורסם

תרשו להקפיץ עוד הפעם את השאלה.. איזה רכב/ים אתם יכולים להמליץ עבור נסיעות של 100 ק''מ ביום (דרך בינעירונית), שיאפשר נסיעה מהירה ויחד עם זאת, כמה שיותר חיסכוני בדלק. הרי, מדובר פה בקילומטרז' לא קטן. תודה מראש.

פורסם

כיוון שאני עושה קילומטרז' גדול, חשוב לי שיהיה חיסכוני. יחד עם זאת, שיהיה לו מספיק כוח כדי לעשות (מדי פעם) עליה רצינית.

פורסם (נערך)

צ'מע. בתור אחד שטוחן איזה 100+ קילומטר על הכביש ביום אני ממליץ לך בחום לפזול לכוון רכב גדול. רכב קטן וכביש לא הולכים טוב ביחד. האוטו מאוד מרעיש במהירויות מעל 100 וב120 צועק לך:"עזוב אותי באמא שלך", לא מחזיק את הכביש ופשוט עף ברוח כאשר איזה סמיטריילר עובר לידך. הייתי שם, עשיתי את הטעות הזאת. תלמד מטעויות של אחרים. לי הייתה סופר מיני חדישה. אתה הולך לקנות דלי אוטו יותר ישן, כך שחוויה שלך תהיה עוד יותר גרועה. חפש רנו פלואנס דיזל או איזה מונית לשעבר.

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם

נסעתי היום נסיעה טובה (של כשעתיים) על הסוזוקי סוויפט- ותא'מת, הייתה הרגשה אחלה. ומכאן התחילה ההתבלטות שלי. שמעתי שדיזל פחות מתאימה לגיר אוטומטי, ולכן אני לא שם. הייתי שמח אם הייתם יכולים להפנות אותי למקום שבו ניתן לראות מה צריכת הדלק בפועל (לא נתוני יצרן) עבור נסיעות בין עירוניות של הדגמים הבאים (שנים 2009-2011)עבור ה- הסוופיט, קאיה פיקנטו, טויוטה יאריס (גיר רובוטי), ספייס סטאר ו- פיאט בראבו. מניח שזה הולך להיות חלק מהותי בהחלטה על הכיוון, והסוף להתלבטויות.... :) תודה לעוזרים!

• תוכן חדש...