Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לעשות עם רכב ישן....?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה וחצי קיבלתי מחבר רכב סיטרואן C-15 לעבודה (עסק שהקמתי), הרכב היה במצב קטסטרופלי ולא תיפקד. (על הצג היו כ-230 אלף ק"מ)

התחלתי במלאכת השיפורים (יותר נכון יישור קו שרואים רק ב-MTV) על מנת להביא אותו למצב עבודה תקין, הוחלפו לא מעט מכלולים דפוקים ואפילו שופץ חיצונית.

הרכב הגיע למצב עבודה והמשיך לתפקד (כולל עליות לירושלים, צפת, דימונה) בצורה מעוררת התפעלות... :mm_yeah:

כעת, נראה לי שהרכב סיים את תפקידו בעולם הזה, ואני מחפש לעסק רכב חדש. (הוא כיום עם 310K).

מה לדעתכם אפשר לעשות עם רכב כזה...?

כרגע, האופציה הנראית ביותר היא לצבוע בכחול ו....

למכור כמעט ולא הגיוני (אפילו מודעה תעלה יותר), הטסט הבא בספק אם יעבור ללא השקעה...

פירוקיות יקנו?

יש הצעות מקוריות מה לעשות עם רכב כזה? (הוא במצב נסיעה, תקין לגמרי!)

פורסם

להפוך אותו לפסל סביבתי

למכור לפירוקיה

למכור כמו שהוא\לחלקים דרך לוחות חינמיים באינטרנט

לשפץ למצב תצוגה ולשמור עד שתהיה אספנות ותהיה שווה המון כסף :lol:

להפוך אותו לעציץ ממש גדול

לשפץ אותו קומפלט + שיפורים מקיפים (היי, אתה זה שהזכרת את MTV...PIMP MY C-15)

אולי תתרום לי אותה, אני כבר אדע מה לעשות איתה :twisted:

בהצלחה ! :-P

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

להכין באגי ולהביא לי

או להביא לי ואני כבר אארגן מזה באגי

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם
להכין באגי ולהביא לי

או להביא לי ואני כבר אארגן מזה באגי

כנראה שזה מה שיקרה בסוף...

פורסם

דעו לכם שזה באמת חוויה מהנה להכין באגי.... כמובן אם יש לך את הזמן והידע (או חברים עם ידע :wink: )

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם
לפני כשנה וחצי קיבלתי מחבר רכב סיטרואן C-15 לעבודה (עסק שהקמתי), הרכב היה במצב קטסטרופלי ולא תיפקד. (על הצג היו כ-230 אלף ק"מ)

התחלתי במלאכת השיפורים (יותר נכון יישור קו שרואים רק ב-MTV) על מנת להביא אותו למצב עבודה תקין, הוחלפו לא מעט מכלולים דפוקים ואפילו שופץ חיצונית.

הרכב הגיע למצב עבודה והמשיך לתפקד (כולל עליות לירושלים, צפת, דימונה) בצורה מעוררת התפעלות... :mm_yeah:

כעת, נראה לי שהרכב סיים את תפקידו בעולם הזה, ואני מחפש לעסק רכב חדש. (הוא כיום עם 310K).

מה לדעתכם אפשר לעשות עם רכב כזה...?

כרגע, האופציה הנראית ביותר היא לצבוע בכחול ו....

למכור כמעט ולא הגיוני (אפילו מודעה תעלה יותר), הטסט הבא בספק אם יעבור ללא השקעה...

פירוקיות יקנו?

יש הצעות מקוריות מה לעשות עם רכב כזה? (הוא במצב נסיעה, תקין לגמרי!)

שים עליו שלט במקום מרכזי בעיר "למכירה - 1,500 ש"ח".

הוא יימכר כמו גדול.

פורסם

חפש בצמתים, על עמודי התאורה והרמזורים, מודבקים להם "קונים מכוניות לפירוק".

המחירים הינם 500-1,000 ש"ח והם דואגים לסלקו ממקום רבצו.

אל תשכח לבטל את רשיון-הרכב במשרד הרישוי.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

והפיתרון הזול ביותר - פרסם בלוחות המכירה באינטרנט (רמז - זה לא עולה כסף) - במחיר מאד אטרקטיבי (ציין אותו במודעה) - אני בטוח שיש מישהו באיזשהו מקום כלשהו - שמעוניין בו למטרה כלשהיא!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

תשכיר אותו - ואני לא צוחק.

יש מלא אנשים שמחפשים רכב מסחרי להובלה חד פעמית של משהו שלא נכנס להם לפרייבט. בארה"ב יש חברה שנותנת פתרונות יחסית זולים להובלה עצמית (UHAUL ). בארץ לשכור מסחרית זה יקר מאוד. גם אם תיקח רק 50 ש"ח ליום עבודה של האוטו, תוך 10 ימים תקבל את מה שפירוקיה תיתן לך.

לגבי הצדדים החוקיים, תצטרך לברר. אני מניח שהביטוח הוא שונה ואולי אפילו צריך לרשום חברה לצורך הענין אם רוצים להיות לגמרי בסדר, אבל אם יש לך בלאו הכי עסק - זה יכול לעבור דרכו. (או לעשות את זה שחור).

נמרוד

פורסם

נימרוד - לא הבנת את הפואנטה. הבחור מנסה להיפתר מהרכב - לאחר השכרה הרכב יחזור אליו!!!

ובכל מקרה לדעתי זה לא חוקי - ולכן לא שווה את המאמץ (חוץ מזה מי ישכיר ממך גרוטאה!!).

ומה העניין עם שחור ולבן....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

רעיון מצויין נמרוד, אמרתי לך שלא כל הרופאים "איטיים" ;)

ירון - אני סמוך ובטוח שאם הרכב יוכל להניב לו הכנסה נוספת הוא ישאיר אותו, לגבי ה"מי ירצה להשכיר ממך גרוטאה" - מאז שאבא שלי קנה טנדר מזדה לעסק, העולם, אישתו וסבתו מתקשרים לברר האם אפשר להשאיל את הטנדר לנסיעה קצרה... "קנינו טלוויזה חדשה והיא לא נכנסת מאחורה..."

בקיצור - יכול להיות שיהיה ביקוש, אם לא הוא מקסימום יפתר מהאוטו קצת יותר מאוחר.

פורסם

כל רכב יכול להמכר - כבר כתבתי פעם שאבא של אישתי מכר טנדר סקודה שהיה נראה כאילו הוציאו אותו מהרושימה (משהו כמו 800 שקל).

אם יש לו טסט זה כבר טוב מאד, כמו שאמרו שים אותו בצומת מרכזי עם שלט והוא ימכר תיק תק (ואם לא - תביא אותו לי :) במחיר סמלי )

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...