Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת ויזה לארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה בעניין אנשי קבע צעירים שאין להם שום דבר שמחזיק אותם מעבר לצבא (ללא דירה, רכב, לימודים, נישואין וכו')? בכנות, אין לי שום דבר להביא איתי לקונסוליה מעבר לדף אחד של תדפיס אישי עם תאריך תום השירות. אין קלסר מפוצץ, ואפילו לא שמרדף מלא.

מה הסיכויים?

פורסם

הגעתי מטעם העבודה עם ארנק ומסמך בודד.

אתה נמצא בקבע = מחוייבות. תתפלא, חיילים בזמן שירות צבאי מקבלים ויזה בקלות יתרה בגלל המחוייבות. מאמין שכך יפעלו כלפי אנשי קבע.

זה לא בית מטבחיים כן? אתה מגיש בקשה ומגיע, יהיה מה שיהיה. תשתדל להביא כמה שיותר וזה הכל.

פורסם

לפני שנה הוצאתי ויזה, הבאתי מלא מסמכים, אבל בכלל לא ביקשו אותם, אבל בגלל שאני מהנדס תוכנה ביקשו ממני לשלוח להם קורות חיים באנגלית, ורק אחרי ששלחתי את קורות החיים התבקשתי לשלוח להם את הדרכון וקיבלתי ויזה ל-10 שנים.

פורסם

אתם טוחנים נושא טחון.

אין שום דבר שמאפיין את אלה שקיבלו ואת אלה שלא. זה עניין של מזל יותר מכל דבר אחר.

אני מכיר אנשים שע"פ כל הסעיפים היו צריכים לקבל ויזה ולא קיבלו, ולהפך. כל מה שנדרש ממך הוא להביא כמה שיותר מסמכים המעידים על תרומתך ורכושך, ולקוות לטוב.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מיותר להרים נושא שנטחן ובסהכ חיפש מספר תשובות.

אם יאמר לך כן, במה זה יעזור? ואם לא, במה זה יעזור?

המטרה הייתה לספק תשובות, חוות דעת ונקודות מבט שונות של כל אחד.

לא רוולנטי אם קיבל או לא, כי אם כפי שקראת, זה לא תמדי ברור מה הסיבות כשכן וכשלא.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מעלה שירשור ישן בכדי לא פתוח חדש

במידה ואני נכה 100% כושר עבודה ו87% רפואי יש הקלות בקבלת ויזה, או הנחה? כמה זמן לפני כדי להתחיל את התהליך ?

פורסם
מעלה שירשור ישן בכדי לא פתוח חדש

במידה ואני נכה 100% כושר עבודה ו87% רפואי יש הקלות בקבלת ויזה, או הנחה? כמה זמן לפני כדי להתחיל את התהליך ?

אם אתה לא נוסע לקבלת טיפול רפואי, אתה נמצא בנוהל הרגיל של תיירים. אין הנחות והקלות

תתחיל להניע את התהליך 3-6 חודשים לפני מועד הנסיעה המשוער

פורסם

אתה יכול להגיע עם תעודת נכה ותבקש עזרה מהסדרנים, ואז לפי איך שאתה נראה או שיכניסו אותך בלי תור או שיציעו לך לשבת על כסא בהמתנה בין התחנות.

פורסם (נערך)

יש כיסאות לאורך רוב ההמתנה, כך שלא תצטרך לעמוד הרבה זמן. אני ראיתי קשיש שהסדרנים פשוט שמו לו כיסא ואחרי האישה שהייתה תור אחד לפניו נכנסה לריאיון, נתנו לו להיכנס מיד אחריה, כדי שלא יעמוד בתור. כלומר הוא המתין כמו כולם לתורו, אבל בישיבה.

ההמלצה של להתחיל מוקדם טובה. אצלי כל התהליך ארך מעט מאוד זמן ואפילו את יום הריאיון עצמו הבירוקרטים שם תקתקו. לקח לי פחות משעה עד שיצאתי "עם הויזה". במירכאות כי רק אמרו לי שאני מאושר והיא תגיע בדואר. באמת אחרי שבוע הגיע. כל התהליך ארך חודש בערך, אולי קצת יותר.

בכל זאת תהליך כזה תמיד יכול להסתבך אז עדיף להיות סגור עם הויזה מראש.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

לירוי,

תודיע לסדרנים על נכותך וסביר מאד שיכניסו אותך להמתנה מקוצרת,

כמו שעשו לנו בדיוק כי אנו הורים לילד נכה,

בשגרירות וגם בארה''ב יש מודעות עצומה לנכות וההתייחסות הרבה יותר

מכובדת.

גם כפי שצויין פה ראינו מבוגרים (לא נכים) שישבו על ספסלים בתוך המבנה ולא היו צריכים לעמוד בתור.

בהצלחה.

אבל זה שאני מקבל קיצבה ביטוח לאומי יכול לעזור?אני נכה גפיים זה ימנע מעמידה בתור ?

כן יכול יסייע.

תביא אישורים מתאימים,תביא גם אישור על נכסים שבבעלותך וגם מכתב רפואי וכו'

אנו הבאנו את כל המסמכים ואפילו לא נדרשנו להציג אותם.

תחשוב חיובי

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תוכן חדש...