Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן מאזדה 3 2.0 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה מאוד במיזוג של הרכב, שאני נוסע המזגן מקרר יפה יחסית אבל שהאוטו עומד המזגן מוציא אוויר כאילו שה- AC לא דולק בכלל. (רק אם אני נותן גז מתחיל לעבוד)

ויש עוד בעיה שאני מוריד את הטמפרטורה להכי קר שזה 15 עלות המזגן גם בנסיע לא מקרר , אבל שאני שם 18 17 מעלות בטורים המזגן מקרר טוב.

לא מבין את את הבעיה הזאת.

תודה לעוזרים

יוני

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

השסתום ספיקה במדחס מת החלף אותו והכל יסתדר העלות שלו להערכתי היא כ150 ש"ח.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם
השסתום ספיקה במדחס מת החלף אותו והכל יסתדר העלות שלו להערכתי היא כ150 ש"ח.

על סמך מה אתה קובע בוודאות שסתום הספיקה תקול ?

ברכב מודרני יש לבצע תחילה סריקת תקלות ולחלץ קוד תקלה ומשם ממשיכים ולא מחליפים שום חלק לפני זה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...