Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מפוחד לגמרי שאלה חשובה

אני נסעתי היום לפני שעה עם חבר באוטו ובשוגג עברתי ברמזור אדום ממש מבלבל

ניידת סיור מסוג קיה ספורטז הייתה מאחוריי ועצרה אותי בצד

השוטר ניגש בנחמדות שאל מדוע עברנו באדום.. הסברתי שבהיסח דעת לא שמתי לב (שעת לילה מאוחרת כבישים ריקים )

לא ביקש רישיון רכב גם לא ביטוח אלא רק שאל אם יש לו רישיון

לקח את הרישיון איתו נכנס לניידת ותוך פחות מ60 שניות הגיע שוטרת עם הרישיון בחזרה,הסבירה שלמרות שאנחנו גברים וקשה לנו להתרכז לשים לב לא לחצות באדום ושרמזורים הם לא בגדר המלצה... לאחר מכן השוטרים עזבו את המקום מבלי לומר דבר

לא נתנו דוח לא נתנו מסמך

אני מת מפחדד לקבלל שלילה

מה הסיכוי לקבל שלילה/דוח הביתה מבלי שהשוטר אפילו יודיע לי ??

אני כול כך מצטערר על זה הכול בגלל התעסקות דפוקה ברדיו

יש לציין דבר נוסף ששמתי לב אליו לפני שהם עצרו אותי בצד הם חיכו ממש עצרו בצד כאשר צפו בי חוצה צומת נוספת ( כמובן עוצר באדום מאותת והכול כשורה ) ורק לאחר שפניתי בצומת הזו הם החלו לנסוע לכיווני ועצרו אותי בצד

יכול להיות שבדקו אותי ?

עריכה אחרונה על ידי adab5
  • תוכן חדש...