Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer AVH-X2750 BT שיקוף מסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים. חיפשתי קצת בפורום לגבי שיקוף המסך והכל בישבילי הוא בגדר סינית..

בשבוע הקרוב אחליף את הHU המקורי של הרכב לHU הנ"ל.

אני יותר ממעוניין לשקף ולשלוט על הטלפון SAMSUNG GALAXY NOTE 4 דרך המסך.

כל נושא הMIRROR LINK וAPPRADIO מסובכים ולא הבנתי כלל איך הם עובדים.

מה שכן הבנתי זה שיש צורך בשלושה רכיבים שמקפיצים את המחיר.

1. מתאם MHL

2. כבל שמתחבר למערכת

3. כבל HDMI

השאלות שלי הן כאלה:

1. האם מישהו התנסה בשיקוף המסך למכשיר הנ"ל (PIONEER)

2. האם כדי להוזיל עלויות כדאי לי להזמין את הרכיבים מאיביי?

3. אשמח לקבל הסבר לגבי MIRROR LINK ו APPRADIO כי אני ממש לא מצליח להבין את העיקרון של כל אחד ואת ההבדל בין השניים.

תודה וערב טוב! :)

פורסם

אל תזמין כלום אתה צריך רק כבל USB שמגיע עם המכשיר

מחבר את המכשיר לUSB של PIONEER וזה אמור לעבוד

הבעיה שזה עובד די עקום פעם מתחבר ופעם לא ואת זה ניסיתי עם גלקסי 3 שאמור לתמוך בMIRRORLINK ללא שום גורם צד שלישי

פורסם
אל תזמין כלום אתה צריך רק כבל USB שמגיע עם המכשיר

מחבר את המכשיר לUSB של PIONEER וזה אמור לעבוד

הבעיה שזה עובד די עקום פעם מתחבר ופעם לא ואת זה ניסיתי עם גלקסי 3 שאמור לתמוך בMIRRORLINK ללא שום גורם צד שלישי

הניסיון שלך היה עם AVH-X2750BT ??

פורסם
גם המעבד החלש ורזולוציית המסך של ה2750 לא עוזרים הרבה, אל תבנה על זה כתכונה מרכזית, אתה תזנח את זה מהר מאוד.

דווקא בפעמים שכן הצלחתי להתחבר זה עבד יחסית בסדר במיוחד עם WAZE

אבל הבעיה העיקרית היא להתחבר בכלל

פורסם

בעיקרון התקציב שלי עלה לאיזור ה 2500 למכשיר כולל התקנה.

יש מכשיר מולטימדיה אחר שהייתם ממליצים עליו בטווח המחירים הזה ? (סיני לא בא בחשבון)

פורסם

אין משהו יותר "באמצע"?

אני יודע שhu הוא חלק ממש חשוב במערכת אך אני לא מחפש את ההכי מתקדם של אותה החברה.

לא הדגשתי את זה עד עכשיו. אבל השיקוף מסך חשוב לי בישביל waze.

הבחור שהתקנתי אצלו את הרמקולים הציע לי מערכות של kenwood. אני פתוח לכל החברות וגם ליד שניה. העיקר שלא יהיה פשוט מידי כמו ה2750 ולא מתקדם מידי כמו ה 8650.

פורסם

2500. לא אוכל לשלם יותר מזה. המחיר יכלול התקנה. (את הפאנל של הדאבל דין יש לי,הזמנתי מאיביי) בקיה ריו 2012 ומעלה צריך להחליף פאנל

פורסם

יש את קנווד 7015BT,

שאני גם בהתלבטות מה לקחת, אותו או 8650 של פיוניר .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• תוכן חדש...