Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברימוס?

חשבתי על שרשור קצת הומוריסטי, ולמה הגיע לי הרעיון לראש?

היום הגיעה לי בבוקר הזמנה מאוטוסטור (בהזדמנות זו חייב לציין שהשירות שם מצויין, הזמנתי אתמול בצהריים והיום ב8 בבוקר המשלוח כבר היה אצלי), בין הפריטים שהזמנתי הייתה גם כפפת מיקרופייבר של קארפלן (הגדולה הירוקה).

חברה שלי רואה את המשלוח ומה הדבר הראשון שעולה לה בראש? "הכפפה הזאת ממש רכה, אני רוצה שתעשה לי נעימי איתה אח"כ) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

אז השרשור הזה יילך ככה - כל אחד ירשום משהו מצחיק שקרה לו שבגללו אפשר לדעת שהוא דיטיילר או סתם חולה נקיון של הרכב בנשמה!

אני אתחיל - הרגע הזה שחברה שלך רוצה שתעשה לה נעימי עם כפפת מיקרופייבר של קארפלן :-o:roll::lol::shock:.

פורסם

הרגע הזה שאתה הולך לקנות דליים כמה שיותר גדולים לשטיפה והמוכרים ב ACE חושדים בך שאתה מנסה להעלים גופה.

פורסם

1. הרגע הזה שהארון באמבט שלי מלא רק בחומרי ומוצרי ניקוי לרכב

2. הרגע הזה שהשכן אומר ברקע "וואלה הוא מלטף את הרכב יותר עדין ממה שאני מלטף את אישתי"

3. הרגע הזה שאמא משתמשת בשמפו סיטרוס כתוספת לניקוי הרצפה בבית

4. הרגע הזה שאני אומר לאמא לא לכבס לי מגבות עם מרכך כביסה, רק עם שמפו טכסטיל (והיא כבר הופתעה איך אני יודע לאיזה בד השמפו הזה מתאים)

5. זה לא ייגמר :p

Opel Adam S 2017

פורסם

הרגע הזה שהאישה אומרת "מאמי, אתה יכול להביא את החומר הירוק שעושה קסמים?"

הכוונה כמובן לAPC, בסיטואציה שנשפך קפה על הספה.

M-TECH E46

פורסם

הרגע הזה שאתה שוטף עם ONRמסתבר שהיתושים והזבובים גם מכורים לריח הזה, הזבובים מתיישבים על הפח והיתושים יימח שמם מתיישבים עלייך!

• תוכן חדש...