Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבקת חלבון, המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טעמי השוקולד והבננה של דיימטייז ISO 100 מצויינים, למרות שכמעט הכל הולך טוב עם חלב. עוד לא מצאתי אבקה שיוצאת טעימה באמת בערבוב עם מים.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

את השייקים שלי אחרי אימון אני מכין בבלנדר עם קרח גרוס ו2 סוגי פירות (תפוח-בננה \ ענבים \ משמש \ אפרסק תלוי מה יש) וכמובן אבקה (גיינר)

גם טעים וגם בריא. וגם אני לא שמן ככה שאין לי בעיה של עודף סוכר מהפירות.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)
יש לך סימוכין למה שכתבת? כי לי יש סימוכין להפך. http://www.nutritionandmetabolism.com/content/2/1/25

תראה אני אביא לך מקורות מעולם הרפואה ולא מעולם הדיאטנים. רמת האנגלית והמושגים היא מעולם הרפואה אבל אני מאמין שמילים שלא תכיר אתה יכול למצוא בגוגל. אז נתחיל:

הכתבה הראשונה קלילה יחסית אבל הוא מעלה נקודות שבמאמרים האחרים (שיותר ישנים) יעלו בדיוק את אותן בעיות

http://www.medicalnewstoday.com/articles/271663.php

ועכשיו טיפה יותר רציני:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15558517

יש לי עוד כמה מאמרים אבל אני לא יכול לתת גישה אליהם כי הם למשתמשים רשומים. אבל אם זה ממש חשוב לך אני אנסה להשיג לך גישת אורח. כמו תמיד אם עושים הכל ברמה סבירה הגוף יכול לפצות אבל עד גבול מסוים.

אגב אפילו בכתבה שאתה בעצמך הבאת לי מצוין שכל עוד יש הידרציה מתאימה לא יהיה נזק לכליה.

עריכה אחרונה על ידי Uzi4u2
8)
פורסם (נערך)

תקרא את התגובה שלי שציינה שהכוונה היא הידרציה נכונה! אם אין הידרציה נכונה אתה תעשה נזק.

אבל הנה הקטע החשוב במאמר:

the excretion of 1 gram of urea nitrogen requires 40 – 60 mL of additional water, increased protein intakes in the study translated into an increased water requirement (i.e., +250 mL water per 6 grams of dietary nitrogen in a 500 Kcal diet) for excretion of urea nitrogen. This increased fluid requirement is situation specific and is not necessarily applicable to individuals whose calorie and water intakes are adequate.

אנחנו מדברים על אנשים אחרי אימון גופני.

אגב המערכת הפיסיולוגית של חולדות דומה מאוד לבני אדם ומהסיבה הזאת עורכים עליהם ניסוים.

עריכה אחרונה על ידי Uzi4u2
8)
פורסם (נערך)

בקיצור- מי שמבין מה שהוא עושה ומיתאמן ומקבל תזונה כמו שצריך ומקפיד על שתייה נכונה וכמויות הוא יהיה בסדר, אבל ילדים/נערים או אנשים שלא ממש לומדים לעומק כיצד להישתמש בתוספים אלה וחושבים שכל המוסיף הרי זה משובח ויצרכו כמויות גבוהות מעבר למה שמומלץ למבנה גופם של אבקות חלבון ולא יקפידו על שתייה נכונה- -בטווח הארוך יכולים ליגרום נזק לכליות.

כל עוד השימוש נכון ומדוד לפי ההמלצות כולל הקפדה על שתייה וכו' לא צריכה ליהיות בעיה, כמובן שכל אחד יוועץ ברופא לוודא שהמצב הרפואי שלו תקין וכשיר לאימונים/תזונה ומרכיבים באבקות השונות.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שימו לב שאתם מדברים על דיאטות/תזונה אשר עשירות בחלבון והפוטנציאל שלהן לגרום נזק לכליות.

צריך להפריד את זה מצריכה של תוסף חלבון שכשלעצמו לא מעמיס על אף אחד (חוץ מהארנק אולי :wink: ). באותה מידה אפשר להגיד שגביע קוטג' מעמיס על הכליות.

350 לדיימיטייז elite באילת זה קצת יקר. אפשר לקנות בפחות מזה במרכז.

הכי זול כמובן להזמין מחו"ל.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
שימו לב שאתם מדברים על דיאטות/תזונה אשר עשירות בחלבון והפוטנציאל שלהן לגרום נזק לכליות.

צריך להפריד את זה מצריכה של תוסף חלבון שכשלעצמו לא מעמיס על אף אחד (חוץ מהארנק אולי :wink: ). באותה מידה אפשר להגיד שגביע קוטג' מעמיס על הכליות.

350 לדיימיטייז elite באילת זה קצת יקר. אפשר לקנות בפחות מזה במרכז.

הכי זול כמובן להזמין מחו"ל.

מדובר על הiso 100 ולא על העלית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
למי שזה מעניין אותו :

[ATTACH=CONFIG]427679[/ATTACH]

אתה עושה סלט. אנחנו מדברים על תוסף חלבון, לא על קריאטין.

מעבר לזה, לגבי קריאטין, מדובר על מחקר ראשון שבודק "אפשרות לקשר בין...". קריאטין הוא אחד התוספים היותר נחקרים, מוכח כיעיל ובטוח לשימוש.

לגבי האם לוקחים קריאטין באופן קבוע או לא, נכון להיום לא נמצאו סיכונים בשימוש ארוך טווח בקריאטין.

אבל כמו שאמרתי, אנחנו גולשים מהנושא. מדברים על תוסף חלבון ולא קריאטין. מה שפרסמת לגבי קריאטין זה טוב לכותרות בYNET.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...