Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רכב ידני, והיום בסיום הנסיעה עצרתי את הרכב בחניה משכתי בלם יד, ושכחתי להכניס לניוטרל.

הגיר היה בהילוך שני, וכמובן המנוע נכבה. רציתי לשאול איזה נזק גורם מקרה כזה ולאיזה רכיבים ברכב?

בנוסף, כשאני מעביר מראשון לשני לא משנה כמה מהר או לאט אני מכניס את הקלאץ׳ אני תמיד מרגיש מכה קטנה כזאת. בשער ההילוכים הכל חלק, מישהו יכול להסביר לי קצת למה זה קורה והאם אפשר להמנע מזה.

פורסם

לגבי השאלה הראשונה, על זריקת קלאצ' בשני וכיבוי מנוע, אתה יכול להיות רגוע, לא נגרם שום נזק

יום טוב גם לך

פורסם

לגבי השאלה השניה - לי זה קורה באלפא כשאני מעביר את ההילוך הראשון מוקדם מדי לשני.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...