Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על בדיקה של i35 מSWITCH

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נקישה בהילוכים, בולמים ותושבת מנוע.. או או מה שהרכב הזה עבר, שברו לו תצורה די חזק.

ו90 אלף ש''ח? על מי הם עובדים? חפש אחת שמורה ותעלה לך אפילו פחות יותר.

לא הייתי מתקרב.

TROPER, הסחירות של הI35 גבוהה מאד, שוק חזק ומחירים גבוהים.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

סעיף הנקישות בתיבת הילוכים זה סעיף שמכניסים אני רואה לכל רכב שעובר בדיקה, זה אבסורד.

גם אצלי, גם אצל אבא שלי, גם פה, אז אני מתאר לעצמי שגם ברכב חדש?

למען הסר ספק ולקחת נגיד את הרכב בסופו של דבר - יש ל 5 ימים להחזיר, גש איתו לבדיקה (בדיוק כמו שאבא שלי עשה) לבדוק שהכל כראוי.

Opel Adam S 2017

פורסם

משהו חשוב, אל תתייחס לבדיקה של אחרים, חבל שתפתח שרשור חדש "רימו אותי, מה לעשות?"

אם אתה קונה את הרכב בלי לקחת לבדיקה, האשמה עליך אם תיהיה לו תקלה אפילו אחרי יום, לך תתחיל להוכיח שזה היה או לא היה.

קח כל רכב שתרצה לקנות תשקיע 400 שקלים ותעשה את הבדיקה בעצמך.

עדיף לך להפסיד 400 שקלים ולא סכום של חמש ספרות :idea:

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

בסך הכל נראית בדיקה טובה. רכב בן 3 שעשה כ 23 אלף ק"מ בשנה זה גם סביר. הדגם הספציפי הזה מאוד מוצלח וגם בחברות הליסינג ההנחות עליו לא גדולות מידי עקב ביקוש ער ויציב. תעשה לו בדיקה בעצמך, ובכפוף להנחה טובה (ניתן להתמקח על המחיר גם דרך סוויטש), זה יגול להיות אחלה רכב- במיוחד אם זה הדגם המאובזר ולא דגם הליסינג.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
בסך הכל נראית בדיקה טובה. רכב בן 3 שעשה כ 23 אלף ק"מ בשנה זה גם סביר. הדגם הספציפי הזה מאוד מוצלח וגם בחברות הליסינג ההנחות עליו לא גדולות מידי עקב ביקוש ער ויציב. תעשה לו בדיקה בעצמך, ובכפוף להנחה טובה (ניתן להתמקח על המחיר גם דרך סוויטש), זה יגול להיות אחלה רכב- במיוחד אם זה הדגם המאובזר ולא דגם הליסינג.

למה להטעות את הבחור - הבדיקה ממש לא טובה לרכב בן 3 עם ק"מ של 68000 ועוד שהבדיקה נערכה על ידי צד אובייקטיבי כביכול .

תושבות מנוע ובולמים אינם מתבלים בפרק זמן כזה קצר וק"מ כזה אם הרכב ננהג בצורה נורמלית .

על כך גם פגיעות בתחתית והחלפת חלקי פח ..כל שכן רכב כבר יד שנייה לא יודע אם קיימת ההסטוריה המלאה של מה שעבר עליו .

מספיק שיטוט קל ביד 2 ע"מ לראות רכבים יד 1 עם ק"מ נמוך בהרבה שמוצעים במחירים נמוכים יותר .

פורסם

במידה ומדובר בדגם המאובזר אשמח לראות לינק. תודה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...