Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרתכם ביבוא חלקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתהליך שיפוץ של אופנוע גולדווינג 1100 1980.

לצורך השיפוץ הזמנתי מזלג קדמי הכולל בולמים וקליפרים משומשים עשיתי זאת לא לפני שבדקתי בהונדה ישראל זמינות החלקים החדשים התשובה מהונדה כי היצרן אינו מספק חלקים מקוריים חדשים לאופנוע זה.

החלקים הגיעו לארץ וכמובן מעוקבים במכס הגעתי לשחרר וקיבלתי תשובה כי החבילה נבדקה ע"י משרד התחבורה ואין אישור לשחרר את הפריטים עלי לפנות למשרד התחבורה ולנסות לשכנע אותם.

אני לא מכיר את התהליך עד היום כשהיגע חבילה נדרשתי להמציא רשיון יבוא ממשרד התחבורה וזהו הליך בירוקרטי ולא יותר מזה , עכשיו אני נדרש "לשכנע".

אשמח לתגובות ועצות מבעלי נסיון.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אישור רשמי מהיבואן שאתה אכן נזקק לחלקים אלו לצורך השיפוץ, שהחלקים מתאימים לאופנוע על פי הרשום בחשבונית וכמובן שהיצרן לא מספק יותר את החלקים.

לשלוח במכתב רשום עם אישור מסירה (!) תוך שמירת העתקים מסודרים.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אני לא הייתי שולח בדואר , אלא שם ישר במשרד התחבורה ברחוב המלאכה.

לערב עוד מוסד ציבורי עם שירות מפוקפק. לך תדע מתי תגיע הבקשה.

בנוסף לבקשה הייתי מצרף מכתב מלווה שיופיע בהתחלה שבו אתה מציין שמדובר באופנוע אספנות בתהליך שיפוץ ואתה מבקש ומודה להם על האישור

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

מנסיוני לא צריך אישור יבואן, רק למלא את הטופס, למסור אצל הבטחון בכניסה למשרד התחבורה בתל-אביב, לקבל אישור בחזרה, ולגשת איתו לבית הדואר שם מעוכבת החבילה. גם הנוהל של משרד התחבורה לא דורש את זה.

זה הנוהל

זה הטופס

עריכה אחרונה על ידי נמרוד רחמימוב
פורסם

אל תהיה מופתע אם לא יאשרו לייבא את החלפים. לפי ידיעתי משרד התחבורה לא מרשה לייבא חלקי מתלים ומעצורים משומשים. תקנו אותי אם אני טועה.

תגיש בקשה בכל מקרה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קבלו עידכון

הגשתי בקשה מסודרת ביקשו להביא אישור יבואן כי לא מיצרים את החלקים הללו יותר ואין אפשרון להשיג חדש הבאתי אישור יבואן .היום התקשרו אלי שלא מאושר:x.

מה עושים? איכן מערערים על ההחלטה? איך נפגשים עם מי שמאשר(אין קבלת קהל)?

זהו האופנוע מושבת למרות שלפני 5 שנים אותו משרד נתן רשיון יבוא לאופנוע הזה?

אשמח לתגובות שלכם.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
טוב בסוף ההגיון והשכל גבר על הבירוקרטיה וזו התוצאה.....תודה רבה לכולם.

שיהיו רכיבות מוצלחות

• תוכן חדש...