Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב.

לאחר צביעה ברכב באופן עצמאי. בכדי להפטר ממראה התפוז המהולל עשיתי שלייף סבון.

התהליך בוצע עם ניירות 1000 2000 3000. בצורה ידנית. בסיכוך מים עם קצת סבון.

סיכום העניין עבודת פרך!! של שעות!!

שאלתי פחח והוא אמר לי ששלייף עושים רק בצורה ידנית זה נכון? לא נראה לי שככה עושים במוסך זה המון זמן ומאמץ.

ועכשיו לשאלה. במהלך השיוף נדבק לנייר כמו חתיכות קשיחות של לכה. (כנראה הצטברות אבק השיוף) שעושות שריטות קשות הייתי צריך להחליף נייר כל שניה וזה גם לא עזר. מה הסיבה ואיך עושים שזה לא יקרה?

(לא נראה לי שהבעיה בחוסר נוזלים הגזמתי ממש עם המים)

פורסם

אפשר לעשות שלייף עם פדים ייעודיים שמגיעים עד ל-5000 עם מכונות DA.

במוסכים לא עושים שלייף לאחר צביעה כי זה בזבוז זמן ומקסימום עושים סיבוב מהיר עם מכונה כדי לתת הברקה.

על מנת שלא ידבק תצטרך לשפר את הטכניקה (אתה משתמש בבלוק?) ולדאוג שאתה משפריץ מים כל כמה שניות.

פורסם

על מנת שלא ידבק תצטרך לשפר את הטכניקה (אתה משתמש בבלוק?) ולדאוג שאתה משפריץ מים כל כמה שניות.

אני לא משתמש בבלוק. (בלוק זה סוג של ספוג דחוס לא?) אם זה משנה נתחיל להשתמש.

אני לא בטוח שהבנת אותי הנייר מחליק מצוין על הפח הבעיה שנצמד אליו לכלוך ונהיה ממש גבישי לכה. לגבי המים אני משפריץ אובר אני פשוט פותח צינור על החלק ומשייף.

פורסם

מעולם לא נתקלתי בדבר כזה.

אתה עובד בצורה עדינה או שאתה אגרסיבי? נייר שיוף 1 אמור להחזיק בערך חצי\רבע דלת ולא להחליף כל שניה לכן נשמע שאתה אגרסיבי מדי. לא צריך להפעיל לחץ בכלל.

פורסם (נערך)

כמה זמן ייבוש נתת ללכה?

זמן ייבוש סופי של לכה לעבודה סופית הוא ארוך ללא שימוש בתנור יעודי. גם בחום הישראלי הייתי ממתין לפחות שבוע. המהדרין אומרין שבועיים. לכה היא חומר "נושם", ולוקח לסולבנטים הרבה מאוד זמן לצאת, בעיקר עם השכבות התחתונות לא הוציאו את שיירי הסולבנטים. זה שהלכה יבשה וחלקה לא אומר שהיא התקשתה...

עריכה אחרונה על ידי urban.racer

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...