Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן בכורה ליאמהה MT01

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בפורום של מוטו אפשר לפרסם מבחנים שפול גז עושים? :lol:

או שלא ניתן לרשום ש בכלל את המילה פול גז ?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
גם בפורום של מוטו אפשר לפרסם מבחנים שפול גז עושים? :lol:

או שלא ניתן לרשום ש בכלל את המילה פול גז ?

אני חושב שברגע שמזהים בהיסוטרי שלך את הכתובת של פול גז מתחילים נוהל מעצר חשוד מזורז.

קודם :snipersmi לאחר מכן :wave: .

Dead but dreaming

פורסם
אני חושב שברגע שמזהים בהיסוטרי שלך את הכתובת של פול גז מתחילים נוהל מעצר חשוד מזורז.

:lol: :lol: :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
מוטו רק תירגמו. את המאמר כתב אדם שלא קשור למוטו. לא למיטב ידיעתי לפחות. Alan Cathcart

אחד מכתבי האופנועים הטובים בעולם. וכשקראים את הכתבה מבינים שהוא באמת כזה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אלן קאת'קארט הוא בוחן אופנועים בעל שם עולמי..

הוא עובד בשביל כמה וכמה עיתונים.. וביניהם מוטו.. ז'תומרת, הוא לא בדיוק עובד בשבילם..

אלה מוכרים להם את הכתבות שלו, שמתפרסים הרבה עיתונים עם אני זוכר טוב..

האיש נסע כל הרבה מאוד אופנועים שכל האופנוענים בעולם יכולים לחלום עליהם..

על האופנוע של רוסי, על שלל אופנועי GP של קאג'יבה, עם איני טועה גם על ה-RGV של סוזוקי, אה, וגם על הGP של דוקאטי..

מסכן אה? איזה עבודה מבאסת...

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

צחוק צחוק, אבל כשניהלתי את פורום האופנועים של תפוז והגולשים בו הוסיפו מאמרים וכתבות בתדירות כמעט יומיומית, הוא פרח ועלה עד שבפורום מוטובייק, לא היית יכול לפרסם הודעה שכוללת את המילה תפוז.

ממש כך.

עשינו בדיקות, וכל הודעה שכתבנו עלתה באופן חלק - אלא אם כן, היא כללה את המילה תפוז.

ייאמר לזכותם (?!), שאחרי המעבר לפורמט החדש של האתר, הופסקה המגבלה (הדי דבילית...) בפורום.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...