Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מיקרה או 108 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, עקב שבוע מכירות של ניסאן ומבצע חבר נתקלתי בהצעות נורא דומות לגבי המכוניות הנ"ל-

המיקרה נמכרת ב59,990 אלף על הנייר ללא תוספים וה108 ב63.500 עם קודן וחיישני רוורס.

ביום יום אני מעריך שאני אסע עד 10 ק"מ ופעמיים בשבוע יש לי נסיעה ארוכה יותר של 110ק"מ בשנה הקרובה (חיפה-נתניה).

הרכב 99% מהזמן יהיה עם נהג יחיד, ובגלל שאני חיפאי ויש המון עליות מערכת עזר לזינוק בעליה תעזור מאוד.

בנוסף חשוב לי שהרכב ישמור על ערכו ויהיה אמין.

מה דעתכם יותר משתלם?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אין לך תינוק,הייתי הולך על הפיגו,היא צריכה להיות זריזה יותר תודות למשקל קל יותר,המושבים שם נוחים בצורה משמעותית לדעתי,היא די נוחה לנסיעה ואני האמת אהבתי אותה,אם כי נסעתי על הגירסתה 1.0 ליטר,המיקרה הייתה עדיפה אם היה צורך בתא מטען גדול יותר שיכיל עגלת תינוק למשל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיג'ו מגיע עם מנוע 1.2 ליטר. למי שנוסע באזור הררי כמו חיפה, זה יתרון משמעותי. בנוסף כמו שכבר נאמר, זו מכונית נוחה יותר ולדעתי גם מאובזרת יותר.

פורסם

*גם הניסאן לא פראיירית בכלל באבזור.

הניסאן יותר מרווחת מה108.

היית לי מיקרה למשך 3 חודשים ומאוד נהנתי איתה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

קח את הפיג'ו לנסיעת מבחן אחרי שישבה בשמש הישראלית כמה שעות. אין לך פתחי איוורור למזגן באמצע, רק פתח גדול שזורק אוויר לאלוהים יודע איפה. אני, בתור אדם שסובל מהחום, הרכבים האלה פסולים מבחינתי.

כמו כן יש פח חשוף וזה מאוד לא נעים בקיץ.

אופציה נוספת עבורך היא הפיאט פנדה הידנית, יש לה מערכת עזר לעליות והמנוע שלה מעולה בחיפה. הייתה לי אחת כזו ואני חיפאי ומאוד נהניתי מהכוח והמומנט שלה בעליות.

פורסם

היום למשל בחיפה נכנסו ל107 בשיא לקראת שיא החום בשעה 2 בצהריים,די מהר הרכב מתקרר והפתח הצדדי מזרים אוויר די חזק.

הפיגו מבחינת מנוע תשאיר אבק לפנדה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קח את הפיג'ו לנסיעת מבחן אחרי שישבה בשמש הישראלית כמה שעות. אין לך פתחי איוורור למזגן באמצע, רק פתח גדול שזורק אוויר לאלוהים יודע איפה. אני, בתור אדם שסובל מהחום, הרכבים האלה פסולים מבחינתי.

אופציה נוספת עבורך היא הפיאט פנדה הידנית, יש לה מערכת עזר לעליות והמנוע שלה מעולה בחיפה. הייתה לי אחת כזו ואני חיפאי ומאוד נהניתי מהכוח והמומנט שלה בעליות.

האמת שהסיבה שאני מתלבט על המיקרה שעל הנייר ותג המחיר הרכב האולטימטיבי בשבילי זה בגלל המראה שבעיני קצת נשי אז על הפנדה בכלל אין מה לדבר מבחינת העיצוב..

פורסם

ביקרתי אתמול בסוכנות של פיג׳ו בצ׳ק פוסט וקבלתי שירות מחפיר כך שה108 ירד מהפרק..

בכניסה עומדת 108 בלי אף נציג ואחרי שניסיתי לבחון את הרכב קרוב ל20 דקות שהבגאז בכלל לא נפתח חיפשתי נציג ואחרי ניסיונות רבים לחפש אחד שגם מוכן לעזור קבלתי תשובה שלאוטו אין מצבר והוא ברח לעזור ללקוח עם חבר..

כנראה בגלל המבצע חבר הם עוזרים רק ללקוחות בטוחים ואני נחשב לקוח סוג ז׳..

בכל מקרה אני מתמקד כרגע במיקרה שעל הנייר מתחילה ב59,990 או במבצע של הוט שיש לי יונדאי i10 עם חיישני רוורס ושלטים חכמים מ57,500..

אני עדיין בספק אם מנוע 1000 סמק יספיק לי בחיפה למרות שאני נורא אוהב את העיצוב שלו..

פורסם

המיקרה עדיפה על הפיג'ו,

אם כי קח בחשבון ששתיהן לא בנויות לעליות בחיפה.

אולי עדיף לך לקחת שנתון נמוך יותר ורכב בקבוצה גבוהה יותר.

פורסם

בגלל שירות לא טוב,שאגב באותה סוכנות כול פעם כן קיבלנו שירות טוב,חבל לוותר על הרכב,רק אתה מפסיד.

פורסם
המיקרה עדיפה על הפיג'ו,

אם כי קח בחשבון ששתיהן לא בנויות לעליות בחיפה.

אולי עדיף לך לקחת שנתון נמוך יותר ורכב בקבוצה גבוהה יותר.

אתה צודק לגבי מנועי הליטר.

אני תמיד רשמתי בפורום שאין מה לחפש עם 107 בירושליים/ חיפה.

אבל,

מנוע 1.2 שיש בפג'ו הידנית , כנראה, יתמודד יפה עם העליות של חיפה.

פורסם

תסלח לי, אבל כבר נשבר לי הזאביק מתגובות מטומטומות כאלו לגבי פח חשוף ופתח מרכזי שלא ניתן לכוון.

היתה לך 107/ כל אחת אחרת עם פח חשוף ופתח מרכזי קבוע למזגן?

שכרת אחת כזו לשבוע?

נהגת בה במשך יום אחד?

תפסיק לקשקש.

תחפשו בהודעות את ההתייחסות שלי לעניין המיזוג ב107.

פורסם

בתור בעלים של 107 אני יכול להגיב, היא נמצאית ברשותי כ- 3 חודשים.

כשננכסים אליה אחרי שהייה ממושכת בשמש, לא הרגשתי שהיא חמה יותר מהפיקנטו או מכל רכב אחר.

מהנסיון שלי, בימים חמים במיוחד לוקח למזגן כמה דקות טובות עד שהוא מוריד את הטמפרטורה כמו שצריך 5-10 דקות בערך לפעמים יותר.

מהרגע שהוא נכנס לפעולה הוא מקרר יפה מאוד, והמפוח שלו בעוצמות הגבוהות חזק מאוד בעוצמה השלישית והרביעית אם כי מרעיש מאוד.

פורסם

5-10 דקות זה לפעמים כל הנסיעה שלי. אני נוסע המון בתוך העיר. חם רצח החל ממאי עד כמעט סוף ספטמבר.

אין מצב שהייתי סובל רכב כזה.

• תוכן חדש...