Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מאיביי סופית אגזוז לאיביזה שברשותי.

באיביזות הפתח אגזוז מוחבא מאחורי הטמבון, ועם ראש נוטה למטה לכן הזמנתי סופית מתאימה.

יש לי כמה שאלות:

1. הבנתי שאם מצמידים את הסופית יותר מדי לפתח אגזוז זה יכול לעשות בעיות, זה נכון?

2. הייתי אצל אגזוזן שאמר שלא כדאי לשים את הסופית כי זה יפגע במדרכות, ולפי מה שראיתי יש רווח בין הסופית לרצפה.

3. הסופית אגזוז, בחלק העליון שלה, ממש צמודה לטמבון, והבנתי שזה לא תקין כי זה מחמם את הטמבון, יש בעיה עם זה שהסופית תגע בטמבון?

תודה.

פורסם

כששמתי את זה לשניה זה נראה ממש טוב וממש מוסיף לרכב, אבל אני לא ארכיב את זה לגמרי עד שלא יענו לי על השאלות.

פורסם
תצלם אותה על הרכב כדי שנוכל לדעת בוודאות האם זה יכול להזיק לטמבון

זה פשוט צמוד לטמבון...

החלק התחתון של הטמבון ממש ממש נושק לחלק העליון של הסופית.

באופן כללי זה יכול להזיק?

פורסם
זה פשוט צמוד לטמבון...

החלק התחתון של הטמבון ממש ממש נושק לחלק העליון של הסופית.

באופן כללי זה יכול להזיק?

ממליץ לך לעלות תמונה כשהסופית מורכבת ככה יוכלו לעזור לך יותר

פורסם

יש לי גם את הסופית הזאת ואני הזמנתי בסביבות ה50 שקל (מי שרוצה קישור שיבקש)

אתה פשוט מלביש ומכוון איך שמתאים לך עם הברגים. בקשר למדרכות אצלי זה לא קרוב בכלל לגעת.

אם תרצה תמונות מחר אני יצלם

-= Clio 4 1.2T =-

IFR A130-6.1 - Focal Music Premium

פורסם
יש לי גם את הסופית הזאת ואני הזמנתי בסביבות ה50 שקל (מי שרוצה קישור שיבקש)

אתה פשוט מלביש ומכוון איך שמתאים לך עם הברגים. בקשר למדרכות אצלי זה לא קרוב בכלל לגעת.

אם תרצה תמונות מחר אני יצלם

אשמח לקישור וגם לתמונות.

תודה מראש

פורסם
הנה כמה תמונות מזוויות שונות

[ATTACH=CONFIG]427391[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]427390[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]427389[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]427388[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]427387[/ATTACH]

סבבה תודה, אני יזמין לעצמי אחד.

פורסם

גם לך זה צמוד לטמבון, לא אמורה להיות עם זה בעיה? בנוסף צריך לחבר את הסופית במרחק מסויים מהפתח של האגזוז? כדי לא ליצור מצב שזה חוסם יציאה של גזים או משהו כזה?

• תוכן חדש...