Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הגיעה אליי קופסא ובה סאב חמוד של Adire מדגם Shiva 4.

כעת, צריך לבנות קופסה...

הקופסה תהא בנפח של 40 ליטרים.

אבל בטרם אגש למלאכת ההרכבה, אני צריך כמה טיפים קטנים - א. סד"ג מחיר רשת הגנה?

ב.סד"ג מחירי טרמינלים?

לגבי מקומות - אני די בכיוון של רכישה בשדרות הר-ציון בת"א... אם מישהו יודע מחירים של חנויות אחרות (אוטוס חיפה בעיקר - כי יוצא לי להיות שם לא מעט...) אשמח מאוד.

פורסם

רשת ההגנה תלוי מאוד במה אתה הולך לרכוש, זה יכול להסתכם ב50 שח, זה יכול להסתכם ב150 שח.

זה מאוד תלוי מה אתה רוכש.. (כמובן גם להיכן אתה רוכש)

באוטופרט יש רשת או שניים, אתה מוזמן לבדוק אם זה עונה לדרישות שלך, המחיר לא זול .. (פעם אחרונה שבדקתי, 150 שח)

לגבי טרמינלים, אותו הדבר, יכולים לעלות באיזור ה50-60 שח, והם יהיו סבירים לכל הדיעות. (לא פלסטיק.)

בשדרות הר ציון תמצא טרמינלים זרוקים על הריצפה ;)

רשתות .. לא.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
ככה, רשת עולה בערך 20-40

לגבי פורט, ניתן לבנות או לקנות בערך 20 שקל.

התיבה תהא אטומה - אין צורך בפורט - כוונתי באמרי טרמינלים הייתה למחברים לכבל.

תודה

פורסם

רן, זה מאוד תלוי בהאם הוא מעוניין להשקיע.

אם הוא פתח תרד במיוחד לשם כך, אני יכול לנחש שלא בא לו לרכוש משהו "שיגרתי" או משהו שאינו "קולע" לטעמו.

אתה מוזמן לתקן אותי אברי אם היני טועה,

בכל אופן לגבי המחיר אני לא מגזים בשום דבר, זאת העלות אצלהם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

נו באמת וכמה עולה רשת של גנסיס...

מה זה משנה רשת זו רשת שנועדה להגן על הסאב ואם אין לו בניה ולא הכי חשוב לו היופי אז גם רשת ברזל רגילה תספק אותו.

פורסם

זהו - שאם אצליח למצוא את הרשת של Adire האורגינלית לסאב במחיר סביר (ו 35$ לדעתי לא...) אז אני אעדיף לרכוש אותה...

אולי יתמזל מזלי ואמצא מישהו שמוכר יד שנייה את הגריל... למרות שאני קצת סקפטי...

פורסם

טרמינל מרובע , מסגרת פלסטיק שחורה עם מחברי הברגה זהובים - 20 ש"ח בשד' הר ציון בת"א .

רשת גריל רגילה עולה כ 30 שקל באותו מקום .

אם אתה מחפש גריל מעניין אני מציע לך לעבור על EBAY , יש שם כמה דברים מדהימים בהחלט !

מתעלק על השרשור ... מישהו יודע איפה אפשר לקנות מעיין כיסויים כאלה לפינות של התיבה , כמו שיש על ארגזי ציוד של תקליטנים , מעיין פינות כדוריות כאלה מפח .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...