Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על שמאי טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש דבר כזה אשמח לשמוע

אזור הצפון או מרכז.

אוטובוס נכנס בי בדופן שמאל קידמית וגרר את האוטו ככה כמה מטרים.

גנט התעקם צמיג נקרע. פח טמבון. וכל הפרונט התעקם לא יודע בידיוק אבל לדעתי התושבות התעקמו ומי יודע מה עוד

פורסם

כעקרון אתה יכול לבחור איזה שמאי שאתה רוצה וללכת לאיזה מוסך שתרצה .

עליך לברר עם איזה חברת בטוח עובד האוטובוס ובהתאם לבחור שמאי שמקובל על חברת הבטוח הזו .

כך יהיה להם קשה לסתור את הדו"ח שלו .

החברה לה שייך האוטובוס תציע לך ללכת למוסך הסדר כדי לחסוך להם עלויות . זה כבר שקול שלך באיזה מוסך לבחור .

אני הייתי בוחר מוסך שמקובל עלי ולא לחברת הבטוח .

פורסם

בוודאי שהמוסך יבחר על ידי.

העיניין הוא שחברת הביטוח אמרה לי שהיא שולחת לי רשימת שמאים חיצונית. השאלה היא אם יש איזה שמאי מעודף

פורסם

גם אני ממליץ על אלי אמרן.

גם במקרה שנכנסו בי, הוא לא היה שמאי של אותה חברה - אך הטיפול היה מעולה,

בדיוק הסכום שהוא פסק התקבל ללא וויכוחים. כבונוס אתה מקבל גם שירות מאדם חיובי ונעים.

פורסם

מצטרף להמלצה על אלי אמרן.

היכרתי אותו דרך הפורום והוא טיפל במקרה שנכנסו בי. הטיפול היה מיקצועי ולשביעות רצוני המלאה.

גם במקרה שלי קיבלתי את הסכום שפסק, כולל זה הוא וידא שהכנף שנפגעה, תוחלף לחדשה מקורית.

פורסם

אתה יכול "להביא" איזה שמאי שאתה בוחר.

גם אני הייתי בהתלבטות דומה לשלך, לבסוף בחרתי באלי ולא התחרטתי.

אל תשכח ששמאי שעובד עם הביטוח אותו אתה תובע, יכול להתגלות גם ככזה שהנאמנות

והאינטרסים שלו כלפי חברת הביטוח (אותה אתה מבקש לתבוע) גדולים מאשר כלפיך (בכל זאת,

הם מספקים לו הרבה פרנסה, בטח יחסית אליך כלקוח יחיד).

פורסם

מנסיון, לטובת בעל הרכב הנפגע, חשוב לקחת רק שמאי שלא רשום בחב' הביטוח. אין שום בעיה מבחינת קבילות המסמכים של כל שמאי גם בחב' הביטוח ובודאי בפני בית המשפט.

פורסם

כיוון שאין לי מקיף אלא רק צד ג מימלא אני לא תובע את הביטוח שלי אלא של הפוגע אי לכך ובהתאם לזאת מלכתחילה חברת הביטוח נתנה לי רשימת שמאים חיצונית ;)

פורסם

לשמאי אתה משלם (ניתן גם בצ'ק דחוי), כשהחברה הנתבעת משלמת לך את הכסף היא משלמת

גם על השמאי.

על איזה רכב ושנתון מדובר? לפי התיאור שלך לפגיעה, בצירוף זה שזה כניראה רכב ישן עם מחירון נמוך (בלי מקיף,

לכן אני מניח), יש סיכוי טוב מאוד לכך שזאת תהיה הורדה מהכביש (ותקבל מחירון עבורו מהביטוח).

• תוכן חדש...