Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על שמאי טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, שאלה חשובה לא פחות , האוטובוס שנכנס בך הוא אוטובוס ציבורי או פרטי ?

במידה וציבורי (אגד , דן וכו') , הינן חברות שמבטחות את עצמן ולא באמצעות חברת ביטוח, לפיכך עליך לקחת בחשבון התנהלות לא קצרה איתם בנוגע לתביעה שכן הם לא כפופים לחוק חברות הביטוח.

שים דגש על זה, שלא תגיע למצב שתתקן את הרכב, תשאיר תשלומים דחויים והם ייפרעו בטרם קיבלת את הכסף שלך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

שבוע טוב ותודה לכולם.

הרכב הוא פולו קלאסיק 98 והאטובוס הוא ציבורי של נתיב אקספרס... אומנם הרכב לא 2015 אבל לא נחסך ממנו כלום היה פיקס ונסע בכבוד לכל מקום בארץ בזמן שהרבה רכבים הרבה יותר חדשים הרימו מכסה מנוע...

לגבי התנהלות... יש להם 30 יום להודיע אם הם מקבלים את התביעה או לא. במידה ולא אני צריך לתבוע אותם פרטית בתביעות קטנות. אני לא מוטרד ולא דואג.

אני מקווה שהשבוע אני יקבל את התיעוד של התאונה מהעירייה ובא לציון גואל.

שבוע טוב

פורסם

כלומר כבר יש לך הערכת שמאי? אם כן, כמה הוא העריך?

אחרת אני לא מבין איך החלטת שהימים שלהם להגיב נספרים, הרי כרגע

רק הודעת על תאונה ולא הצגת מסמכים המתארים את הנזק (בעצם, למיטב הבנתי,

אין עדיין תביעה בכלל).

לפי התיאור שלך ובהתחשב בנתוני הרכב, אני מאמין ששמאי ייקבע הורדה מהכביש (ואתה תקבל

מחירון משוקלל).

פורסם (נערך)

מרגע שהודעתי לביטוח יש הצהרה ומסירת פרטים והתהליך מתחיל מרגע שיש הערכת שמאי שמועברת אליהם כמובן (לביטוח שלי) הם מעבירים את זה לביטוח חברת האוטובוסים והם צריכים לתת תשובה תוך 30 יום. כך נאמר לי על ידי הביטוח. (כרגע יש להם תמונות שאני צילמתי מיד אחרי התאונה) "השגיאה הכי גדולה שלי" היא שהוזזתי את הרכב כמה מטרים ממקום התאונה מתוך אינסטינק לא להפריע לתנועה... הייתי צריך לתת לכולם לחכות דקה ולתת אותה בצילום המיקצועי ... אבל יהיה טוב [emoji12]

כרגע אין הערכת שמאי.

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
פורסם
והתהליך מתחיל מרגע שיש הערכת שמאי שמועברת אליהם כמובן (לביטוח שלי) הם מעבירים את זה לביטוח חברת האוטובוסים והם צריכים לתת תשובה תוך 30 יום. כך נאמר לי על ידי הביטוח.

זה בעצם מה שאני אמרתי, כלומר רק אחרי שתגיש את הערכת השמאי תחל ספירת הזמן.

• תוכן חדש...