Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות : מאזדה 2 סדאן או 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשעה טובה אנחנו מתרחבים.

ההתלבטות שלי היא בין מאזדה 2 סדאן למאזדה 3 .

השיקולים הם:

1. אמינות הרכב.

2. תא מטען מספק לכל הציוד לתינוק.

3. מחיר - עד 50 אש"ח.

גילוי נאות- המאזדה 2 סדאן כרגע בעדיפות עקב שביל חניה צר מאוד (רוחב של מעט יותר מ 1.80 מטר) שמאלץ יכולות תמרון ויישור רכב והגה מרשימות :)

אשמח להתיחסותכם.

פורסם

מזל טוב!

מבין השתיים הייתי מעדיף את ה-3, היא טובה יותר בכל פרמטר אבל אני לא יודע לגבי הרוחב.

מבחינת תא המטען אני יכול להגיד לך שיש אנשים שמסתדרים גם עם רכבים קטנים מאוד.

אני עצמי נסעתי על I20 שכורה בחצי השנה הראשונה מהולדת הבת שלי. התגוררתי במושב מרוחק כשלוש שעות נסיעה מהמרכז והייתי דוחף לרכב ציוד של שני מבוגרים פלוס הילדה (עגלת אמבטיה). זה תלוי מאוד בעגלה ואיך היא מתקפלת או מתפרקת.

מאוחר יותר היו לי רכבים אחרים, ביניהם קאיה ריו סדאן שלדעתי הייתה טובה יותר ממאזדה 2 ועם תא מטען גדול מאוד עם כי לא הכי נוח לטעינה.

אגב, ביניהם הייתה לי אופל אסטרה האצ'בק (עם תא מטען גדול יותר משל ה-I20 כמובן) והטעינה אליה הייתה נוחה מאוד, מה שגרם לי להבין שהאצ'בק/ליפטבק עדיף על סדאן בתחום הזה.

חוץ מזה, לעניין הציוד, מהר מאוד אתה תזדקק לפחות ופחות כך שכדאי לבחון אם באמת יש צורך ברכב גדול יותר (שיירד די מהר).

לדוגמה, אני מחזיק בפריוס כרגע, שהיא מרווחת למדיי, שרכשתי כשהבת שלי הייתה בת שנה וחצי (ודי מהר פסק השימוש בעגלה כלל) אבל התכנון להחזיק ברכב חמש שנים ולהתרחב לילד שני בתקופה הזו.

היום גודל הרכב לא ממש מנוצל, אני מתקשה למצוא חניה בשכונות צפופות (ואני גר באחת כזו). יש אנשים שיעדיפו לפרק עגלה במשך שנה וחצי ולא לסבול מבעיות חניה, לשלם יותר על טסט/אחזקה או מה שזה לא יהיה במשך כמה שנים.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...