Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע רובר 1998 214

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע מה העלות של שיפוץ\החלפת ראש מנוע ברובר 214 שנת 98? 1.4.

האם קשה להשיג את החלקים לדגם הזה? אם כן יש מקום שאפשר לפנות אליו ולמצוא את החלקים הנדרשים?

מה היא העלות המוערכת של כל העניין? ומה עדיף להחליף לגמרי או לשפץ (אם זה אפשרי) והאם יש הנחיות מיוחדות לגבי חלקים?

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

לפני כמעט שנה שיפצתי ראש מנוע לרובר שכזו רק שנת 99. סט האטמים וברגי ראש המנוע קצת יקרים ומגיעים ביחד לסביב ה 1000 שח ממה שזכור לי. חרט עלה לי סביב ה 500 שח. אם תעשה את העבודה הזו במוסך אתה עלול להגיע לסביב ה 4000 שח בכייף. רק קח בחשבון שאת העבודה על הראשים הספציפיים האלה ברובר צריך לדעת לעשות ולהיות מדוייקים לפי הספר כי אם לא השיפוץ לא מצליח.

פורסם
לפני כמעט שנה שיפצתי ראש מנוע לרובר שכזו רק שנת 99. סט האטמים וברגי ראש המנוע קצת יקרים ומגיעים ביחד לסביב ה 1000 שח ממה שזכור לי. חרט עלה לי סביב ה 500 שח. אם תעשה את העבודה הזו במוסך אתה עלול להגיע לסביב ה 4000 שח בכייף. רק קח בחשבון שאת העבודה על הראשים הספציפיים האלה ברובר צריך לדעת לעשות ולהיות מדוייקים לפי הספר כי אם לא השיפוץ לא מצליח.

אני לא מבין בזה בכלל אז לא נראלי שזה אפשרי לעשות בעצמי, אני אזדקק לעזרה חח אנסה למצוא מכר שמבין בזה.

4000 שקל זאת מכה רצינית, לא התכוננתי להוציא סכום כזה :S

פורסם
זה עובר את החצי של שווי הרכב וזו הסיבה שלא מישתלם לבצע זאת במוסך. מאיפה אתה בארץ?

מקום שאתה לא מכיר כנראה, באזור חדרה.

• תוכן חדש...