Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2011 לעומת 2013+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי! אני מחפש רכב יד שניה, קטן וחסכוני, באיזור ה-50-60~ אלף שקל. מעדיף לא את רכבי ה"קופסאות" כדוגמת ה-i10 ו-Alto.

1. פחות או יותר התמקדתי על הסיאט איביזה, עם פזילות קלות כלפי הפולסווגן פולו. דעתכם על קצה המזלג?

2. התקשיתי למצוא תשובה: איביזה 2011 מנוע בנזין 1598, איך הוא מבחינת צריכת דלק לעומת דגמים חדשים יותר?

3. האם יש הבדלים משמעותיים נוספים שצריך לשקול בין דגמי 2011 ל-2013+?

תודה.

פורסם

לאמא שלי היה את הדגם SC שנת 2011 ידנית מנוע 1598, עם 105 כ"ס , כיום היא מתניידת ב רפרנס 2013.

ההבדלים ביניהם בעיקרון ה 3 דלתות קשיחה יותר, מצד שני מספקת הרבה יותר "פאן" ופוזה, הרכב לא רכב ספורט אבל לדעתי מתנהג לא פחות ממצוין, אל תצפה לקופרה בביצועים.

הרכב הוחלף אחרי שנתיים לרפרנס ( חדשה מהחברה בתוספת של 56 ש"ח בגלל המבצע של ה 70K).

לטובת הרפרנס ייאמר שהיא 4 דלתות, הרבה פחות קשיחה ויותר נוחה.

צריכת הדלק דיי דומה עם ייתרון קל למנוע הקטן

הרפרנס עושה 1- 14 אולי אפילו טיפה יותר טוב, וה 1.6 היית עושה 1-12.8 בממוצע בשנתיים.

אנחנו החלפנו מכיוון שיש ילדים קטנים בבית ואמא שלי התקשתי לצאת מהרכב כל פעם שהיא מביאה את אחי הצעיר לבית ספר.

מבחינת אמינות ( הרכב נמכר לאוטודיל ובאורך פלא חזר ליישוב ע"י משפחה אחרת) לא יודע כמה קילומטרים יש לו היום, אבל אני יכול להגיד ללא ספק שהם מרוצים ממנו לפי השכן.

נמכרה עם 25 אלף קילומטר 0 תקלות גם באחריות.

הרפרנס סיימה אחריות לא מזמן, וגם ראש שקט יחסית בינתיים

• תוכן חדש...