Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב סיאט לאון-את הדגם עם המנוע 1800 TSI שנת 2010-2011,בעלת גיר ידני (בגלל כל השרשורים על אמינות הDSG מעדיף ידני).

הדבר היחידי שמפריע לי זה נושא האמינות השנוייה במחלוקת(לפי הפרסומים בפורום)של המנוע הנ"ל.

1.במידה ואקח לאון עם המנוע הזה שעברה בסביבות ה80K קילומטר,זה נחשב קילומטראז' גבוה לרכב הזה?

2.איך הצריכת דלק של הרכב הזה בנסיעה רגועה?ועם רגל קצת כבדה על הגז?

3.האם יש הבדלים כלשהם בין לאון 2010 ל2011?שנה שסודרו בו בעיות מסויימות?תוספות או מתיחת פנים?

4.איך אפשר ואיפה כדאי לעשות בדיקה לרכב כזה?מכון בדיקה רגיל ידע להעריך את מצב הטורבו והמנוע של הרכב הנ"ל או שרצוי מקום ספציפי שמתעסק בזה?

5.והשאלה הכי חשובה-עד כמה יש בעיות באמת עם המנוע הנ"ל?

לאחר בדיקה שהרצתי נראה שהלאון עונה על כל דרישותיי,אך עדיין אני לא שקט בקטע של המנוע הזה-הבנתי שהייתה בעיה במותחנים של שרשרת הטיימנג-מה שגרם למנועים לשבוק חיים מוקדם מהצפוי.

האם הבנתי נכון ומדובר באמת גם במנוע ה1.8?

יש איזשהו טיפול מונע או ריקול מטעם החברה שיכול למנוע את הבעיה הזו ולתת לי לקנות את הרכב בראש שקט?

אשמח להתייחסות רצינית ומפורטת-בעיקר לגבי הסעיף האחרון

תודה מראש לעוזרים:)

עריכה אחרונה על ידי adir10
פורסם

מנוע ה1.8 טורבו נחשב לאמין מאוד ואם אתה בוחר בגיר ידני אז למעט בדיקה מקיפה במכון+ היסטוריית טיפולים לא הייתי חושש.

לאבי הית אחת מבציר 2009 שהוחלפה בחדשה ב2011 וזאתנשארה אצלינו עד סוף 2014.

גש למכון בדיקה אמין, עם תוצאות הבדיקה גש למוסך המתמחה ברכב הנ"ל וקבל הצעת מחיר ליישור קו.

לפני הבדיקה תוציא דרך המוכר היסטוריית טיפולים שתיתן לך מושג כיצד תוחזק הרכב והאם היו תקלות קריטיות.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הייתה בבעלותי לאון 1.8TSI משנת 2012 עם גיר DSG.

מלבד ריקול יזום של היבואן שבמסגרתו הוחלף מחשב גיר, לא הייתה לי שום בעיה.

צריכת הדלק בנסיעה רגועה עמדה על 1:12-13 ובנסיעה קצת יותר מאומצת על איזור ה-1:9-10,

כמובן שאם כל היום אתה על המנתק, תגיע גם לצריכה גרועה יותר.

פורסם

בבעלותי ידנית. אין הבדלים בין 2010 ל2011, צריכת דלק חצי עירוני פקקים ומזגן חצי בינעירוני 10-10.5 ק"מ לליטר, בבדיקה לשים דגש לטיימינג לבדוק מותחן וכו (סיכון גדול בגלל סדרת מותחנים שהייתה פגומה בשנתונים האלה שהשרשרת תקפוץ וילך מנוע.) אני החלפתי בהחלפה יזומה אצל מוסך רון ב2500 כולל הכל. אין ריקול או החלפה יזומה על כך, אז חשוב מאוד לשים לב להסטוריית טיפולים. חוץ מזה לא משהו קריטי קח לבדיקה ותהנה.

• תוכן חדש...