Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה ניתן לחלוב מיס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משלם 260 שקל לחודש כולל ויאודי וחבילת פרימיום וילדים. התקשרתי ליס, אמרתי שיש לי קודי ושאני רוצה להוזיל את העלויות או להתנתק.

מפה לשם קבעו לי איסוף ציוד על ידי טכנאי בסוף החודש. נציגת שימור לקוחות טענה שזה המחיר הטוב ביותר שיש ואין לה שום אפשרות להוזיל אז קבעה לי ניתוק.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשמח לקבל את מספר המנוי של מי שהצליח להוריד מחיר בצורה משמעותית (לפרטי, לא אשלח אותו לאף אחד).

Yes טוענים שאין דבר כזה, אבל אם אצליח להוכיח שכן, אקבל את אותו מבצע.

אם מישהו מוכן לחלוק את המידע, אעדכן אם הצלחתי לעשות עם זה משהו.

תודה.

פורסם
משלם 260 שקל לחודש כולל ויאודי וחבילת פרימיום וילדים. התקשרתי ליס, אמרתי שיש לי קודי ושאני רוצה להוזיל את העלויות או להתנתק.

מפה לשם קבעו לי איסוף ציוד על ידי טכנאי בסוף החודש. נציגת שימור לקוחות טענה שזה המחיר הטוב ביותר שיש ואין לה שום אפשרות להוזיל אז קבעה לי ניתוק.

ניתקו לי את המנוי אפילו בלי לנסות לצלצל להציע לי משהו. פשוט ניתקו.

פורסם

לנושא יש גם זוית ראיה חיוביות.

כולם משולמים אותו דבר ואתה כצרכן יודע שאתה משלם בדיוק כמו השכן שלך, ולא בגלל שאתה שקט וביישן משלם יותר.

שהרי אם ניתנת לאחד הנחה חייבים לקחת מהשני יותר כדי לממן את ההנחה.

פורסם
לנושא יש גם זוית ראיה חיוביות.

כולם משולמים אותו דבר ואתה כצרכן יודע שאתה משלם בדיוק כמו השכן שלך, ולא בגלל שאתה שקט וביישן משלם יותר.

שהרי אם ניתנת לאחד הנחה חייבים לקחת מהשני יותר כדי לממן את ההנחה.

לא מדוייק, אולי זאת השיטה ה'חדשה' שלהם (להפסיק עם ההנחות למאיימים ופשוט לנתק אותם) אבל יש הרבה שמשלמים מחירים יותר מסבירים על אותה חבילה בדיוק.

אני שונא אצלם את הקטע הזה שהם קובעים לך ממיר אחד שמספק כוח לכל הממירים בבית ככה שהוא חייב להיות מחובר לחשמל אחרת אתה לא יכול לצפות בשום דבר.

עדיין לא היה לי זמן לשחק יותר מדי עם קודי, אבל ברגע שאני אעשה שם סדר ואארגן מה שצריך אני לא אטרח אפילו לצפות שבדקה ה90 יוזילו לי כי אני כבר לא אצטרך אותם יותר.

פורסם

קודי מצויינת ויש מדריך מעולה ביוטיוב,

אבל יש מחיר לנוחות שמציעות החברות,

כרגע אני משלב בין הוט וקודי רק אני שוקל להתנתק

בטל בזק ולעבור לטל הוט בעלות של כמה עשרות שח בלבד.

פורסם

חבר בדיוק קיבל את הממיר החדש שלהם , הבנתי שזה משהו ששווה להוציא מהם .

ואולי שווה יותר מהנחה של כמה שקלים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
לא מדוייק, אולי זאת השיטה ה'חדשה' שלהם (להפסיק עם ההנחות למאיימים ופשוט לנתק אותם) אבל יש הרבה שמשלמים מחירים יותר מסבירים על אותה חבילה בדיוק.

אני שונא אצלם את הקטע הזה שהם קובעים לך ממיר אחד שמספק כוח לכל הממירים בבית ככה שהוא חייב להיות מחובר לחשמל אחרת אתה לא יכול לצפות בשום דבר.

עדיין לא היה לי זמן לשחק יותר מדי עם קודי, אבל ברגע שאני אעשה שם סדר ואארגן מה שצריך אני לא אטרח אפילו לצפות שבדקה ה90 יוזילו לי כי אני כבר לא אצטרך אותם יותר.

היה כאן שרשור על מחירים שמשלמים ליס, ההפרש שזכור לי הוא לכל היותר עשרה שקלים, ייתכן מבצע נקודתי לתקופה מוגבלת (כמבצע או כפיצוי).

אצלי כל ממיר הוא עצמאי וגם אם שאר הממירים מנותקים אני יכול לצפות בטלויזיה, אולי אתה מתכוון לכך שיש ממיר מקליט אחד שכולם "מתלבשים" עליו, אם כך אתה מוזמן לרכוש מהם מסלול שבו יש עוד כמה ממירים מקליטים.

קודי בהחלט נחמד ושווה להשקיע זמן בלעבור על יתרונתיו.

פורסם (נערך)

יש VOD, יכול להיות ש VOD באמת תלוי בממיר המרכזי אני אבדוק זאת.

אך הטענה הייתה שהיא אפשר לראות כלום:

... אחרת אתה לא יכול לצפות בשום דבר.

...

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh

• תוכן חדש...