Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה ניתן לחלוב מיס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק במצב שלך. קודי מעולה לאנשים שלא אוהבים ספורט או לא מתעניינים יותר מדי. בתור צרכני ספורט אנחנו כלואים אצל הספקיות הרשמיות כי אין את ספורט 1 ו2 וכל ערוצי ערוץ 5 למיניהם. ד"א - בהוט צרכן הספורט הממוצע ישלם הרבה פחות על כל הערוצים כי יש להם איזשהו הסכם שאין ליס.

.

חולק עליך ידידי יש ספורט ואפילו בשפע רק צריך לחפש . ראתי חלק ממשחקי הפיילאוף בFHD באנגלית בלי כל הברברת בערוץ הספורט.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מאלה שרואים רק ליגת אלופות או NBA בטוח שאפשר להסתדר. למי שעוקב אחרי ליגת העל/ליגה ספרדית/ליגה אנגלית- אין תחליף לערוצים בתשלום.

פורסם

אני מתבייש קצת לקרוא את כל זה ולהגיד שאני משלם ליס 235 ש״ח בחודש על חבילה עם כל הערוצים, ממיר טוטאל ועוד שני ממירי hd.

זה אחרי ויכוח ומיקוח שבו כל מה שביקשתי היה להוריד 10₪.

הבעיה שאני לא באמת הייתי מוכן ללכת עד הסוף ולהתנתק.

פורסם
בדיוק במצב שלך. קודי מעולה לאנשים שלא אוהבים ספורט או לא מתעניינים יותר מדי. בתור צרכני ספורט אנחנו כלואים אצל הספקיות הרשמיות כי אין את ספורט 1 ו2 וכל ערוצי ערוץ 5 למיניהם.

אני צופה מדי שבוע בערוצי הספורט (לא מוכן לשלם על 1-2 אז מוצא תמיד שידורים באיכות גבוהה באינטרנט, לא חסר) ומשתדל גם כמה שפחות לצפות בערוץ 5, עם השדרים הסמרטוטים שרק מזיינים את השכל ומלקקים לקבוצה אחת.

אני מתבייש קצת לקרוא את כל זה ולהגיד שאני משלם ליס 235 ש״ח בחודש על חבילה עם כל הערוצים, ממיר טוטאל ועוד שני ממירי hd.

גם אני כמוך, הפעם אני מתכוון להתנתק ברצינות, אני אתקין את הקודי, אתפעל אותו ואבקש שיבואו לקחת את הממירים.

אין סיבה לתשלומים ההזויים האלה.

פורסם

נו, אז אני צריך להתבייש יותר?

ממיר טוטאל אחד, ממיר HD אחד, ממיר "זבלה" אחד.

לא כל הערוצים... ועבור הנ"ל 263 ש"ח.

נראה לי שהגיע הזמן לטלפן.

נ.ב

נזכרתי הסכום הזה כולל גם VOD.

פורסם
אם אתה רוצה להשתדרג מהפופקורן - קודי.

אם אין לך בעיה לזפזפ טלוויזיה דרך המחשב, אתה תאהב.

התקנתי קודי... נחמד, מלא דברים, אבל מהרבה בחינות לא יכול להחליף את יס/הוט.

סרטים ללא סוף כולל חדשים שיצאו מאריזה, אבל כמה שידידותי זה עדיין לא מספיק קל ומהיר.

פורסם

התקנתי ואף צפינו בסרט אתמול ומאד נהננו,

וגם בתוכנית האחרונה של שנות ה 80..

תודה על המדריך המושקע.

היכן ניתן לראות את ערוץ דיסקברי,ונשיונל ג'אוגרפיק אימלס ווילד וכו'?

אפשר לראות את WWE בקודי?

פורסם

אם אני לא טועה, יש ערוץ מיוחד של WWE.

אני כרגע לא עם הלפטופ אז אין לי דרך לבדוק. כשאהיה עם הלפטופ אבדוק לגבי כל הערוצים ששאלת.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
אם אני לא טועה, יש ערוץ מיוחד של WWE.

אני כרגע לא עם הלפטופ אז אין לי דרך לבדוק. כשאהיה עם הלפטופ אבדוק לגבי כל הערוצים ששאלת.

תודה מיכאל, מצפים לתשובה

לציין שצפינו בתוכנית שנות ה 80 ללא שום פרסומת מטרידה,

שזה יתרון ענק על הטי וי מקווה שכך ישאר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בוגו, רועי ואחרים,

היום התקשרתי על מנת להתנתק מיס או לקבל הנחה משמעותית (התקנתי קודי בבית, משלם ליס 239 שקלים, 2 ממירים, וחבילת סופר פרימיום).

הועברתי אחר כבוד לקשרי לקוחות שהציעו לי 50% על חבילת סופר פרימיום ל- 4 חודשים, סה"כ 50 ש"ח הנחה.

ספרתי להם על המבצעים שקבלתם, אבל הנציגה טענה שאין מצב, שזה לא יכול להיות ושאני מוזמן להתנתק אם אני מעוניין.

האם תוכלו לשלוח לי לפרטי את מספר הטלפון המזהה שלכם במערכת שלהם? יש לי שיחה איתה מחר והיא אמרה שאם מישהו מקבל כזאת הנחה היא תיתן לי אותה גם כן.

אעדכן מחר בהתפתחויות.

תודה רבה.

פורסם

יס לא נבהלים בקלות.

אני גם קיבלתי הנחות מגוכחות .

לי הורידו 10 ₪ קבוע מהחשבון. זה גם משהו.

האמת? הרבה יותר מעניין לראות מה שיש בקודי.

אם אמצא איזו דרך להפיץ את הקודי לטלויזיות בבית - אני חושב שאני מעיף את יס.

• תוכן חדש...