Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכנון טיול לפראג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באוקטובר אני והחברה(חברה-אישה לא חברה-אוסף של בבונים) מתכננים לטוס לפראג.

מלון במרכז פראג.

תודה על עזרה!

בשיפוצים...

פורסם

אם אתה בקטע של לחסוך בכסף, אני יכול לתת לך טלפון של מישהו שמשכיר דירות במרכז פראג (ממש 5 דקות הליכה מהכיכר המרכזית) אמנם תצטרכו לרדת לבתי הקפה מתחת לבית בכדי לאכול ארוחת בוקר, אבל שבוע שלם יעלה לך כמו לילה או שניים במלון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני והחברה

(חברה-אישה לא חברה-אוסף של בבונים) היינו בhotel alwyn. מלון מצוחצח ונקי. אוכל מעולה וזול. קרוב למטרו פלורנס ולתחנת אוטובוס (אני והיא אוהבים לטייל ברגל אז בעיקר הלכנו לכל מקום)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הייתי בפראג לפני שנה ב charles bridge residence ואני נוסע שוב השנה באזור ספטמבר וכבר הזמנתי את אותו החדר באותו המקום.

המיקום פשוט אידיאלי לטעמי.

פורסם

הייתי פעמיים לאחרונה, באוגוסט ובמרץ (חתונה).

2 מלונות מומלצים:

1. Ambassador Zlata Husa - מיקום מצויין על כיכר ואצלב, על כל החנויות שלה ודקות ספורות מהשוק והעיר העתיקה.

2. Hotel Kings Court - נמצא לא רחוק מהמלון הראשון, ליד שער אבק השריפה ומול קניון הפלדיום.

במלון השני היינו בחתונה, שידרגנו אותו לחדרי דלוקס מה שכלל לאונג' שהיה מאוד נחמד באמצע היום למנוחה מידי פעם (זה כולל גם חדר כושר וספא).

שווה לבדוק ב-orbitz אם יש להם קופונים - בעזרת הקופונים מצאנו את החדרים המשודרגים בקינס קורט במחיר זול יותר מאשר חדר רגיל באמבסדור.

אם אתה צריך המלצות למסעדות, היינו בכמה מומלצות ובאופן כללי לא נפלנו עם שום מסעדה (ושווה ללכת ליוקרתיות כי המחיר יהיה חצי מהמחיר בארץ).

פורסם

בערב השנה האזרחית החדשה היינו במלון pod vezi, נמצא מטרים ספורים ממגדלי גשר קארל. שילמתי הון תופעות, אבל המלון מעולה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מלון פיוז'ן.

עיצוב מגניב, חדרים טובים, יחסית לא יקר, דקה הליכה מכיכר וצלב, 5 דקות מקניון פלדיום.

ובתאכלס, כל האתרים התיירותיים הם במרחק הליכה. תוך שעה וקצת אפשר להגיע מכיכר וצלב עד לטירה בצד השני של הנהר (כולל הטיפוס לגבעה).

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)

תודה רבה לכל העונים,

מה שאני מבקש זה אתרים מומלצים או מקומות מומלצים לביקור.

אחד מהאתרים שסימנתי לעצמי,זאת חנות הנשק של CZ.

sperial איפה אתה?!

עריכה אחרונה על ידי gilmizrahi

בשיפוצים...

פורסם

צטערת, הייתי בפראג לפני למעלה מ-10 שנים, כך שהמלצות שלי על מלון לא יהיו רלונטיות. בשביל זה יש tripadvisor, ואני ממליץ לנוסעים לא רק להשתמש בשירותי האתר אלא גם לתרום מניסיונם.

אחד הבנים שלי היה לפני כשנתיים, אולי בהמשך היום נעלה אותו לשידור.

בינתים רק כמה המלצות, בעקרן טכניות:

1. הכייסים של פראג גרועים רק מאלה של פריז וברצלונה. שמור היטב על רכושך בתוך פאוץ' פנימי. המקומות המסוכנים ביותר הם גשר קארל, אזור הארמון והשעון האסטרונומי, אבל גם בשאר העיר יש מקצוענים

2. יש רכבת תחתית יעילה, אבל יש בה מלכודת: בכניסה\יציאה מכל תחנה מסומן על הרצפה פס שאסור לעבור בלי כרטיס מתוקף. מבקרי הכרטיסים מנסים לתפוס אותך ביציאה, במחשבה שזרקת את הכרטיס לאחר שירדת מהרכבת והתחלת לצאת בדרגנוע. אני אכזבתי מאד את המבקר בכך ששמרתי את הכרטיס בכיס. אולי בינתיים שינו את שיטת התשלום, הרי אירופה עוברת לכרטיסים אלקטרוניים עם כל מיני מוזרויות.

3. סה"כ העיר די קומפקטית, אבל ככר ואצלב ענקית (אורך קרוב לקילומטר), ויש שימוש לנסיעות של 1-2 תחנות בתחתית כדי לחסוך זמן כאשר רוצים להגיע למרכזים נוספים (כמו העיר עתיקה והרובע היהודי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני ממליץ על גן החיות (לא זוכר ע"פ איזה מדד, אבל נבחר לאחד מ-120 הטובים בעולם) - הוא ענקי ונמצא קצת מחוץ לעיר לכן יש להקדיש לו לפחות חצי יום.

גם האייפל (יש כזה בפראג) נחמד מבחינת תצפית והעלייה ברגל או בקרונית מעניינת ויש לידו מבוך מראות, שאין לצפות לגדולות ממנו, אבל מעביר כמה דקות.

באופן כללי, בביקור השני שלנו (היינו באוגוסט ושוב במרץ) ניסינו קצת לצאת מהאיזור התיירותי ופחות נהננו (למעשה, היינו עם חברים וחזרנו לכל המקומות התיירותיים שוב איתם).

הרובע היהודי מעניין, עלייה למגדל השעון נחמדה, מהמטרונום יש תצפית מאוד מרשימה על העיר.

משהו שרצינו לעשות ובסוף לא יצא לנו - סיור בעקבות פסלים של דוד צ'רני. הם מפוזרים בכל העיר ואת חלקם לא ניתן לפספס בכל מקרה (תינוקות על האי קמפה, הזוג המשתין על מפת אירופה ברחבת מוזיאון קפקא).

אם יש לכם כרטיס סטודנט רצוי מאוד להביא איתכם - המחירים בפראג מאוד זולים ביחס לארץ ולאירופה (כניסה לגן חיות למשל - 35ש"ח) והכרטיס הזה חותך לפעמים 50% ממנו.

לכמה זמן אתם טסים?

אם אתם רוצים המלצה למסעדות צמחוניות, מצאנו 2 מצויינות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק לפני שעה חזרנו מארבעה ימים בפראג.

חיפשתי מלונות חמישה כוכבים בעיר העתיקה בלבד.

לנו בHilton old town, הסיבה שבחרנו אותו בסוף הייתה שקיבלנו אחלה מחיר מbooking כ1600 ש״ח ל3 לילות.

האופציות האחרות שנפלו היו:

Hotel Kings Court - כ200 מטר מההילטון, ועלה כמעט פי שתיים.

Grand Hotel Bohemia - רצינו מאוד ולא היה מקום, שווה לבדוק.

Radisson Blu Alcron Hotel - מלון מעולה עם מסעדת כוכב מישלן ובר מעולה (יצאנו אליו ערב אחד), אבל האיזור ליד כיכר ואצלב פחות טוב.

Buddha-Bar Hotel - נפל בגלל שאני פחות אוהב מלונות קונספט, אשתי דווקא מאוד רצתה..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

בדיוק חזרנו היום בבוקר מפראג ☺️

מלון golden crown מלון חדש דנדש נקי עם שרות מצויין והמחיר מעולה. העיר עצמה פצצה - פשוט כיף.

פורסם

מתעלק, איזה מועדנים ופאבים טובים יש בפראג שכדאי לבקר בהם?

קראתי שיש את המכה, דופלקס, הרוקסי ועוד כמה.. מה מומלץ וממה כדאי להתרחק? :)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...