Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי וערב טוב.

מה אתם אומרים על הפולישים של M3. נתקלתי בהם כבר בשתי מוסכים (גם של פחחות).

ואז שמתי לב שהם לא בדיוק "נספרים" כאן.

אגב המחיר שלהם לא זול. כך שזה אמור להיות איכותי לא?:roll:

(אני אישית ממתין למנזנרה שהזמנתי. אבל הידע יעזור לכולנו....

פורסם

שיהיו לך חיים ארוכים- בדיוק אני בא לפתוח שרשור אם מישהו מכיר את ה-Scratch Remover שלהם:

Scratch-Award.png

זאת לאחר הניסיון המוצלח עם כפפת ה"פרק-לה"* שעלתה כאן בפורום. על פניו, נראה מוצר מוצלח (לפחות ממה שקראתי בביקורות מזדמנות).

*קרדיט לליאב. 8)

פורסם

אני גם תהיתי בעבר מדוע הם לא זוכים לתשומת לב בפורומים האמריקאיים והבריטיים... בייחוד שמדובר בחברת ענק (שהיא כיום גם הבעלים של מגוויארס) שאמורה על הנייר לספק מוצרים איכותיים.

תיאורטית, מהסברים שקראתי על אותה שאלה בדיוק, המוצרים שלהם מיועדים למכונה רוטורית בלבד, כשרוב המשתמשים הביתיים (וגם לא מעט מקצועיים) משתמשים במכונת DA. עם זאת, יש הרבה מאד מוצרים אחרים שגם כן מיועדים לעבודה על רוטורית אבל אחרים משתמשים בהם בהצלחה על DA (ויש עוד דוגמאות דומות כמו פולישים שמיועדים לפד ספוג אבל שמשתמשים בהם בהצלחה גם על פד מיקרופייבר).

אני מאמין שהמחיר שלהם משחק תפקיד משמעותי. בסה"כ יש להם מחיר די גבוה, גם בארה"ב, בעוד שיש מוצרים מתחרים שהם פשוט מעולים במחיר נמוך יותר. מעבר לכך, אני חושב שעוד סיבה מרכזית היא עניין השיווק - הם פשוט לא משווקים את עצמם לקהל הביתי, לפחות ממה שאני ראיתי עד כה. אולי זה חלק מהאסטרטגיה שלהם, להשאיר את המותג 3M אצל הקהילה המקצועית (פחחים), אבל זה רק ניחוש.

מביקורות שקראתי בעבר, אנשים היו מרוצים. השאלה היא אם זה שווה את המחיר ואם פולישים של חברות אחרות בכלל נחותים משלהם - ממש לא בטוח. וכמובן שצריך לזכור שמחיר גבוה יותר ממש לא אומר מוצר טוב יותר.

• תוכן חדש...