Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני חדש פה בפורום אין לי עדיין מכונית ורשיון כל זה יהיה אחרי החופש הגדול אני רק בן 16 וחודשיים ויש לי שאלה ראיתי ששמים סאבוופרים הפוך ,זאת אומרת עם המגנט מחוץ לתיבה העם יש הבדל בצליל או משהו או שסתם שמים את זה ליופי ?

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

כודם כל כשהו מחובר הפוך אני מנייח שזה הופך את הפזה שלו וכו.

חוץ מזה תקרה לי מיושן אבל אין על התיבה הישנה והישרה, אני לא בכי מבין בזה אבל בעיקרון יש חשיבות גם לצורה של התיבה.

פורסם

השלכה ראשונה, פאזה הפוכה..

השלכה שניה, הנפח תהודה גדל, משום שהאלמנט אינו תופס שטח.

(אתם רואים, גם אני לומד ;) )

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

[הבנתי תודה רבה:wink:

עכשיו רציני. נראה לך הגיוני שרק בגלל שהוא הופך פאזה יתקינו אותו הפוך? לא יותר פשוט להצליב חוטים?

ולא דיברו על צורת התיבה אז יכלת לחסוך לעצמך עוד פדיחה. כי אין חשיבות לצורה.

בקיצור סאב הפוך זה סאב ליופי, ושים לב שרק סאבים עם סל שיותר יפה מהממברנה שלו מותקן הפוך.

שי..הנפח של התיבה אולי יותר קטן טיפה אבל הנפח שהסאב+תיבה תופס בבגאז' יותר גדול ואני לא רואה את זה כיתרון.

פורסם

אתה אומר שלצורה של תיבה אין כול חשיבות והעיקר הנפח אני יודע שזה צורת המחשבה המקובלת, אך שמעתי שזה לא בידיוק כך במיוחד עם סאבים חזקים ובתיבות שנבנות ל SPL.

• תוכן חדש...