Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית מפוח במוו 323

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוו 323 שנת 98 e36

בעיה : כשמפעילים מזגן אוורור לא יוצא

האם כדאי לשפץ מפוח מזגן או לקנות חדש מ ebay

שיפוץ הציעו לי כ 1000 ש"ח כולל פירוק והרכבה.

לגבי חדש שולח קישור ( כ 250 ש"ח + כ 180 ש"ח משלוח)

http://www.ebay.com/itm/64118390208-New-Blower-Motor-325-I-IS-323-328-M-Series-318-320-Coupe-Sedan-E36-3/360903934594?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D29006%26meid%3D99034dcfd12947cb8254c5d682eb1424%26pid%3D100011%26rk%3D1%26rkt%3D1%26sd%3D140584112544

כמה יכול לעלות החלפה של החלק במידה ויש לי אותו.

מישהו יודע היכן החלק נמצא ברכב- ואיך מפרקים ?

ייתכן גם שהנגד של המזגן לא תקין ?

מצרף קישור מ ebay ( עולה כ 150 ש"ח + 100 ש"ח משלוח)

זה נמצא בקבינה ? מצד ימין או שמאל ?

האם אלו החלקים שבאמת צריך לרכב זה ?

תודה

פורסם

יש לוח בקרת אקלים(פנל שליטה על טמפרטורה , מיזוג , כמות אוורור , וכו' )

לחיצה על הכפתורים משפיע על התצוגה שלו. כשלוחצים על מזגן הטורים יורדים קצת אך אין אוורור שיוצא מהפתחים.

יש לציין שבהתחלה הייתה בעיה שלפעמים כן יצא אוורור עם עם רעש מדי פעם של כמו אופניים שנוסעות עם קרטון תפוס על הצמיג.

פורסם

ייתכן שלכלוך/עלים או גוף זר מפריע לפעולת המפוח או/גם מיסב גמור. נתק את כבל המינוס מהמצבר ונקה היטב את הלכלוך מהמפוח ונסה לסובב אותו ידנית.

פרק את הקונקטור מהמפוח וחבר אליו מתח ישיר בעזרת כבלים מהמצבר בכדי לבדוק האם המפוח עובד.

אל תזמין חלקים לפני שאתה מבצע בדיקה פשוטה כפי שרשמתי.

בדקת את הפיוז של המפוח ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אז זה ככל הנראה באמת המפוח. ל E36 יש מחלה של בקרת האקלים, שיום אחד אין תצוגה, ומדחס המזגן נכנס

לפעולה, בלי שיוצא אוויר, ובלי אפשרות לנטרול של המזגן. הפתרון הוא החלפת טרנזיסטור קטן על לוח בקרת האקלים,

אבל במקרה שאתה מתאר זו לא הבעיה.

תעבוד לפי מה שמרק הציע, ותחזור עם מה שמצאת, מקווה שזה יפתור את הנושא.

פורסם

תודה אני אשלח צילום תא מנוע,

האם זה יכול להיות גם נגד של המזגן ?

מה מיקום שלו ברכב - איך ניגשים אליו לבדוק אותו ?

ידוע לי שזה מבפנים הרכב באחד הצדדים - נדמה לי בצד ימין - לא של הנהג ?

פורסם

מאחורי הגריל בתמונה.

http://www.pelicanparts.com/BMW/techarticles/BMW-3-Series-E46/75-BODY-How_to_Replace_Your_Blower_Motor/75-BODY-How_to_Replace_Your_Blower_Motor.htm

הייתה לי אותה בעיה,המקור היה מינוס רופף במאוורר תלמד מהטעות שלי - במקום לפרק חצי רכב ותתחיל במדידת מתח על ההדקים שלו.

כמו שהמליצו כדאי לנתק את המצבר לפני שבאים במגע עם הלהבים - יש לדבר הזה הרבה כוח ואם הוא ישתחרר כשאצבעות שלך יהיו בפנים זה ייגמר רע מאוד.

• תוכן חדש...