Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבע את כולם, את הנהג את בעל הרכב ואת חברת הביטוח שלו

רק אם קיבלת כסף מחברת הביטוח שלך אתה לא יכול לתבוע אותו פעם נוספת על הנזק הישיר אלא רק על הנזק העקיף כלומר התייקרות הפרמיה וההשתתפות העצמית

מה זה תבע את כולם ?

דבר ראשון חברת הביטוח שלו מתנערת מזה מההתחלה ,חבל על הזמן מראש, אם לא אישרו זאת לפני זה , בטח לא יאשרו לך עכשיו , לכן מה שתעשה , תיגש ישירות לתביעות קטנות מול הנהג ישירות , השופט קבע לטובתך ? מעולה. סביר להניח שבמקרה זה הוא יפעיל מיוזמתו את חברת הביטוח על מנת שתשלם את הנזקים לרכבך, זוהי הדרך העיקרית שלך וגם המהירה יחסית לקבל את שלך.

או להפעיל את הפוליסה שלך ולקוות שחברת הביטוח שלך תרגיש נכונות לתבוע את הבחור השני, תלוי כמובן בגובה הסכום וברמת הסיכויים לזכייה במשפט.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תפסיק לבלבל את הראש

תובעים את הנהג הפוגע את בעל הרכב ואת חברת הביטוח שלו.

מה זה מעניין אותי שחברת הביטוח שלו מסרבת לשלם.

יקבע השופט שצריך לשלם החיוב ייפול על 3 הנתבעים ביחד ולחוד.

לשיטתך מה יקרה אם השופט פוסק לטובתך והוא לא מפעיל את חברת הביטוח שלו ואין לו גרוש על התחת. איך תגבה??

בשיטה שלי יש לך פסק דין כנגד חברת הביטוח. היא כבר תשלם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

1+

לדבריו של ישה

פות"ש, תעדכן אותנו מה עשית?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לאחר שיחה עם חברת הביטוח שלי, הוחלט כרגע להפעיל את הפוליסה שלי כך שלבינתיים אשלם השתתפות עצמית ולא אקבל הנחת היעדר תביעות ל-3 שנים.

במקביל, הם מכינים לי כתב תביעה לתביעות קטנות, כנגד הנהג ובעל הפוליסה. לטענתם איני יכול לתבוע את חברת הביטוח של הרכב הפוגע, מאחר ומדובר בהליך שנעשה בבית משפט השלום.

עוד הם ציינו כי ייתכן ובעתיד הם יחליטו להגיש תביעה כנגד חברת הביטוח עבור שאר הסכום שהם העבירו אליי.

אעדכן.

פורסם

תודה.

תעדכן אותנו בעתיד.

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

תגיד לחברת הביטוח שלך ( ה אם דיברת עם סוכן ) שלא יבלבלו את המוח.

בתביעות קטנות ניתן לתבוע חברת ביטוח בכיף.

חברת ביטוח לא יכולה לתבוע בתביעות קטנות.

תקרא כאן בסעיף 6 http://elyon1.court.gov.il/heb/info/choveret/Tktanot-heb0.pdf

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תפסיק לבלבל את הראש

תובעים את הנהג הפוגע את בעל הרכב ואת חברת הביטוח שלו.

מה זה מעניין אותי שחברת הביטוח שלו מסרבת לשלם.

יקבע השופט שצריך לשלם החיוב ייפול על 3 הנתבעים ביחד ולחוד.

לשיטתך מה יקרה אם השופט פוסק לטובתך והוא לא מפעיל את חברת הביטוח שלו ואין לו גרוש על התחת. איך תגבה??

בשיטה שלי יש לך פסק דין כנגד חברת הביטוח. היא כבר תשלם

מר גאון ,

אני מצטט "

קיבלתי תשובה מחברת הביטוח כי בעל הביטוח מכחיש כל מעורבות במקרה ועל כן התביעה נדחי"

אם בעל הרכב מכחיש , חברת הביטוח שלו לא תיקח אחריות על שום דבר ולכן נדחה, הוא אמר מפורשות שזו התשובה שקיבל ,

התהליך הבא הוא תביעות קטנות ואכן כך בוצע על ידי פות"ש , מבחינת חברת הביטוח של צד ג' המצב הנתון שהבחור הצהיר על כך שלא מכיר את התאונה , מה שעשוי לחזור אליו כבומרנג בפסק הדין של בית המשפט לתביעות קטנות.

אם בית משפט קובע אחריות לאדם וזה אמור לשלם סכום כלשהו , גם אם אין לו גרוש על התחת לא יכולים לחייב את חברת הביטוח לשלם אלא אם הוא (צד ג' - להלן המבוטח שלהם) יתן להם את ההוראה לעשות כך, (מה שעשוי להיות בעייתי מול ההצהרה הקודמת שלו כפי שציינתי) בנורמה זה מה שקורה במקרים רבים , אבל , אם האדם עדיין מתעקש ויודע את ההשלכות של הוצ"לפ ועיקולים כנגדו וממשיך בדרכו, הם לא ישלמו.

אם אין לו שקל על התחת? יש הוצל"פ , יש עיקולים ושלל דרכים לבצע , אם עדיין אין לו שקל על התחת? גם פה קרו מקרים לצערי שאחרי קביעת פסק דין של בית משפט, לקח המון המון זמן לאנשים לקבל את הכסף שלהם חזרה.

וטיפ קטן אליך מר גאון , תעשה שיעורי בית קצת לפני שאתה תוקף ,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם (נערך)

טיפ גדול וחבל שלא השתמשת בלינק שצירפתי בהודעה 21, היית חוסך לך את הבושה.

הפוסל במומו פוסל.

רצוי שתוסיף בחתימה שלך שאתה עובד בחברת ביטוח כך ידעו אנשים להבין את הפוזיציה שלך.

מתוך חוברת הסבר שהוציאה הנהלת בית המשפט. הם בטח מבינים דבר אחד או שניים.

לינק

תקרא כאן בסעיף 6

http://elyon1.court.gov.il/heb/info/...tanot-heb0.pdf

שים לב: לפני הגשת התביעה, יש לבדוקמי הם הגורמים העלולים להיות מעורביםבמקרה. בדיקה זו תחסוך לנו זמן יקר בהמשך.כך למשל, במקרה של תאונת דרכים, התובעמעוניין לקבל חזרה כסף עבור התיקוניםשביצע. במידה ויתבע אדם המבוטח בביטוח צד ג', תצטרף חברת הביטוח של הנתבעאוטומטית להגנה. על מנת לחסוך זמןומשאבים– ניתן לצרפה מלכתחילה לתביעה.

לכן כאשר חברת הביטוח נתבעת , וניתן נגדה פסק דין היא תשלם גם בלי הסכמת הנהג הפוגע, ומבלי שתשלח את הזוכה לרוץ אחרי הכסף מהנהג הפוגע.

יש מבין

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הנה מקרה שלא קשור כלל לעולם הרכב:

רכשתי פלאפון סיני,הייתי לקוח הוט מובייל אך לא רכשתי אותו דרכם,יום אחד התקשרה נציגה מטעם הוט מובייל והציעה לי ''לבטח''

את המכשיר שלי כנגד שברים,קורזיה וכיו''ב בעלות מסויימת,הסכמתי לעניין מכיוון שהמחיר היה מתאים לי.

כאשר נשבר המסך,ידעתי שיש ''ביטוח'' צלצלתי לחברה,הפקדתי את המכשיר התקול בידהם ונפרדנו כידידים.

החברה הבטיחה שתוך 6 ימי עסקים מכשירי יתוקן,כעבור הזמן התקשרתי לברר,הם בטענתם שהמכשיר אבד והם מוכנים לספק לי מכשיר ''דומה'' כיוון שכמו שלי לא נמצא,אכן הסכמתי לראות במה מדובר,והם הציעו מכשירים ממש לא דומים,לא הסכמתי לקבל,והם בטענתם ש-''זה מה שיש'' אז תבעתי אותם בתביעות קטנות על סך 5,250 וזכיתי במלוא הסכום

זאתי הוכחה שגם חברות גדולות אפשר לתבוע בתביעות קטנות. הם לא יכולים לתבוע אותך בתביעות קטנות.

פורסם

ווואו יפה . הצדק נעשה.

אגב, למה הגעת בדיוק לסכום הנקוב שתבעת? ממה הוא מורכב?

• תוכן חדש...